• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu almayı düşündüğüm salon takımım, sanırım bu son kararım:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
yakından gördünmü hiç bilmyorum ama böyle pespemde değiller burda çok farklı görünüyolar, pastel renkleri evet hafif morumsu tonda var deseninde.desen renk değişiyoruz isterseniz demişlerdi bana, ama kumaşları eksikti, kıza sordum gelecek olanları gördünüz mü diye, o da bu en güzeli demişti, çünkü ürün en güzel renk hangisinde duruyosa onu piyasaya sürüyolar...:31:

Peki nasıl yemek masası alıcaksın bu salon takımının yanına ?:26:

Öyle mi dersin kuzu.ne bileyim şık bi takım evet ne yatak olur ne bişey sadece oturma grubu olarak doğru bir tercih olur ;)
sen bunu oturduğun odaya mı alıcan tatlım . oturma alanıda dar bunun .bzim gelinde var oda çok pişman . oturcağın yere altı kasasız açılan bi grup al 2 de şirin berjer .. grupta olmaya bilir şöleee kırmızı siyahh süet geniş 2 tane 3lü ama al ama onlar genş. . 2de açılmayan iri çiçekli siyah beyaz kırmızı desenli berjer ooohhh. hem gösterşli hem kullanşlı .. bende aldım açılmayan dar alanlı yayılamadığın bi takım aldım çok pşmanoldum . şimdi çocuk olucak salondayatacak bişi yok .misafr gelse açacakbişiyok özellikle karı koca geldilermi yeryok 1 tane baza var :)

Peki nasıl yemek masası alıcaksın bu salon takımının yanına ?:26:

canım krem koltuklu bempeli berjerli takıma bu yemek odasını aldım...vitrin ve gümüşlük hariç.

Eklentiler

• $Pablo-Yemek-Odasi13.webp
    $Pablo-Yemek-Odasi13.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 230
  • $bellona-pablo-duvar-ünitesi.webp
    $bellona-pablo-duvar-ünitesi.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 184
  • $pablo-yemek-odasi-71511.webp
    $pablo-yemek-odasi-71511.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 194
  • $pablo-yemek-odasi-tab-03.webp
    $pablo-yemek-odasi-tab-03.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 167
  • $pablo-yemek-odasi-takimi-bellona-1.webp
    $pablo-yemek-odasi-takimi-bellona-1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 323
  • $pablo-yemek-odasi-takimi-bellona-5.webp
    $pablo-yemek-odasi-takimi-bellona-5.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 410
  • $pablo-yemek-odasi-takimi-bellona-9.webp
    $pablo-yemek-odasi-takimi-bellona-9.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 195
  • $pablo-yemek-odasi-tab-09.webp
    $pablo-yemek-odasi-tab-09.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 195
sen bunu oturduğun odaya mı alıcan tatlım . oturma alanıda dar bunun .bzim gelinde var oda çok pişman . oturcağın yere altı kasasız açılan bi grup al 2 de şirin berjer .. grupta olmaya bilir şöleee kırmızı siyahh süet geniş 2 tane 3lü ama al ama onlar genş. . 2de açılmayan iri çiçekli siyah beyaz kırmızı desenli berjer ooohhh. hem gösterşli hem kullanşlı .. bende aldım açılmayan dar alanlı yayılamadığın bi takım aldım çok pşmanoldum . şimdi çocuk olucak salondayatacak bişi yok .misafr gelse açacakbişiyok özellikle karı koca geldilermi yeryok 1 tane baza var :)

aldım işte canım bende berjerli hem yatk olan hem de sandıklı, yukarda resimleri var :16:, bu sabitleri alınca ayrı bir odan daha olucak...nasipse ilerde kendi evime alırım, ona uygun da avangarde yemek odası takımı...çünkü bunlara spor olmaz yani...

murtezaoglundan begendıgınız model daha sık duruyor
ılk modelden zaman gectıkce sıkılabılırsınız berjerlerı cok cıceklı goz yorabılır

:/ içime sinmişti, mürtezaoğlunu şu yüzden almadım ürününün arkasında hiç durmuyormuş, bir parça sipariş yada tamir işi olsa aylarr sürüyor halledilmesi, bir de indirimde hiç yardımcı olmadılar, ondan almak istemedik..:31:

Victorianın yemek odasını alsam bu mobilyanın yanına ilerde angavartla degiştiririm oyle olurmu ben beyaz mobılya sevıyorum
Ben o kadar gezdim avangardeden baskasi yalan :)ben uyduramadim canim. Ahsap ayaklarla beyaz mobilya uymuyor.hadi ahsap renle karisik beyaz mobilyalar uyar spor-klasik tarzda.ama viktoriaya klasikten baska uuymuyor.brcky arkadasimiz da suan o arayista.bulursa eğer bende viktoriayla degismeyi düşünüyorum

Ben o kadar gezdim avangardeden baskasi yalan :)ben uyduramadim canim. Ahsap ayaklarla beyaz mobilya uymuyor.hadi ahsap renle karisik beyaz mobilyalar uyar spor-klasik tarzda.ama viktoriaya klasikten baska uuymuyor.brcky arkadasimiz da suan o arayista.bulursa eğer bende viktoriayla degismeyi düşünüyorum

Bence uyar ya sonuçta koltukta klasık hava var evet onada yazmıstım halılar beyaz olursa güzel durur yani ben öyle yapcam sanırım:) .... angavard pek sevmıyorum parlak kumaşlı o klasık oturma gruplarınıda sevmıyorum :)

mobilyayı görmeden nası alayım , gördüğümü almakta kararsız kalıyorum ben daha :27:

Aynen bak az önce bi sitede 2 kişide viktoria yemek takımıyla döşenen ev gördüm biri klasik koltukla yapmış odasını fena olmamış digeride standart bir koltuk takımı koymuş parlak kumaşlı yani tarzım deil :) bizim merlin takım daha güzel bile durur kararımı degiştiriyodum tekrar bu ikiliyi almaya karar verdim :)) ay ne zormuş ya kararsızlık birde çok güzel halılar gördüm uzun bir lambader ve perdelerle bu iş olur bence agustosta evimi paylaşcam burda :118:

Aynen bak az önce bi sitede 2 kişide viktoria yemek takımıyla döşenen ev gördüm biri klasik koltukla yapmış odasını fena olmamış digeride standart bir koltuk takımı koymuş parlak kumaşlı yani tarzım deil :) bizim merlin takım daha güzel bile durur kararımı degiştiriyodum tekrar bu ikiliyi almaya karar verdim :)) ay ne zormuş ya kararsızlık birde çok güzel halılar gördüm uzun bir lambader ve perdelerle bu iş olur bence agustosta evimi paylaşcam burda :118:

Kimmis o merak ettim.paylassana.bakayim nasil olmus.sen de benim takimimdan alıyorsun kuzu? Nasil bi yemek takimiyla kombinleyecen.

Back
X