- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
Demek herkes ayni fikirde bu takimlari aldim ben de canim:13:İlkini cok begendim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek herkes ayni fikirde bu takimlari aldim ben de canim:13:İlkini cok begendim![]()
ilkine tek kelimeyle bayıldım çok zevklisiniz :))
Ehehe benim gibi çiçek seven biri daha.. Kesinlikle çiçek desenli olan..
Ben de bu desenlere çok bakıyorum ama hala beğenip de karar veremedim..
Güzel günlerde kulanın..![]()
birincisine bende bayıldım tam benim istediğim gibi hayırlı olsunnn![]()
Bende o modelı cok sevmıştım ama desenın rengı mor yogunluklu acaba baska kumas seçme sansımız varmı ki ?:26:
Düğün salonumuzdan sonra salon takımımız da mı aynı olacak yoksaBen de bu takımı netten beğendim, bugün gidip bakacağım. Çok hoş görünüyor. Hem sandık hem yatak olabiliyor sanırım. Kullanışlı bir şey bence güzel bir seçim canım
ayy burcucum ilahi biz, bu kadar olur :) git bak canımm açılması yatak oluşu çok güzel...senin de fikrini almak isterim yakından gör bak...beğenin iin teşekkürler, bi da yatak odama bak :)
burcu ya 3. sayfamda bi takım daha var...inan ona içim gidiyor, fakat ona alınacak yemek odası ve tv ünitesi de ona uyumlu avangarde modellerden olmalı, beyaz ahşap olmalı...bu şekilde de fiyatı 4 -5 bin yukarı çıkıyor, yani komple uyum içinde alınabilecek bir takım...bütçen el verirse bak derim...
Bugün gittiğim mağazada yoktu merlin. Yarın başka mağazaya gidip bakacağım inşallah canım. Yatak odana da bakacağım şimdi. 3.sayfadaki koltuk takımı mükemmel yaBen sadece iki tane üçlü alacağım, aslında bütçem yeter ama böyle takımlar ne yatak ne de sandık olmuyor. Çok güzeller ama kullanışlı olmuyorlar bence. Hiç için gitmesin. Kullanış açısından senin aldığın daha iyi
![]()
evet mükemmeller yahu:) ama sabitler canım...ayrı bi oda açıcan yatılı misafir için bu odan sadece oturmak için olucak...bi de kendi geniş evin :)
benimkiler de iki üçlü şeklinde alındı canım, firmadalar...
canım bu koltuklar hiç kullanışlıdeğil inanki okdar paraya yazık .. ama gösterişli bişi için alıosan olablir tabi.Eki Görüntüle 1014405 Eki Görüntüle 1014403 Eki Görüntüle 1014402 Eki Görüntüle 1014404 aldora mobilyaödemelerini yapmamış olsaydım bunları kaçırmazdım...bellonadan aldım eşyalarım 5 ay sonra düğünüm var, Bellona kendi içinde istediğimi değişme şansım hala var ama bu aldora....
canım bu koltuklar hiç kullanışlıdeğil inanki okdar paraya yazık .. ama gösterişli bişi için alıosan olablir tabi.![]()