• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu almayı düşündüğüm salon takımım, sanırım bu son kararım:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ehehe benim gibi çiçek seven biri daha.. Kesinlikle çiçek desenli olan..
Ben de bu desenlere çok bakıyorum ama hala beğenip de karar veremedim..:50:
Güzel günlerde kulanın.. :3:

Bende o modelı cok sevmıştım ama desenın rengı mor yogunluklu acaba baska kumas seçme sansımız varmı ki ?:26:

Eki Görüntüle 1014405 $kkkkk.webp$sendbinary.webp$ýk.webp aldora mobilya :31: ödemelerini yapmamış olsaydım bunları kaçırmazdım...bellonadan aldım eşyalarım 5 ay sonra düğünüm var, Bellona kendi içinde istediğimi değişme şansım hala var ama bu aldora....

Bende o modelı cok sevmıştım ama desenın rengı mor yogunluklu acaba baska kumas seçme sansımız varmı ki ?:26:

yakından gördünmü hiç bilmyorum ama böyle pespemde değiller burda çok farklı görünüyolar, pastel renkleri evet hafif morumsu tonda var deseninde.desen renk değişiyoruz isterseniz demişlerdi bana, ama kumaşları eksikti, kıza sordum gelecek olanları gördünüz mü diye, o da bu en güzeli demişti, çünkü ürün en güzel renk hangisinde duruyosa onu piyasaya sürüyolar...:31:

2. resim daha çok bence tabiiki seçim sizin ama 1. berjerleri çok göz yoruyor sankii :))

Düğün salonumuzdan sonra salon takımımız da mı aynı olacak yoksa :9: Ben de bu takımı netten beğendim, bugün gidip bakacağım. Çok hoş görünüyor. Hem sandık hem yatak olabiliyor sanırım. Kullanışlı bir şey bence güzel bir seçim canım

Düğün salonumuzdan sonra salon takımımız da mı aynı olacak yoksa :9: Ben de bu takımı netten beğendim, bugün gidip bakacağım. Çok hoş görünüyor. Hem sandık hem yatak olabiliyor sanırım. Kullanışlı bir şey bence güzel bir seçim canım

ayy burcucum ilahi biz, bu kadar olur :) git bak canımm açılması yatak oluşu çok güzel...senin de fikrini almak isterim yakından gör bak...beğenin iin teşekkürler, bi da yatak odama bak :) :46:
burcu ya 3. sayfamda bi takım daha var...inan ona içim gidiyor, fakat ona alınacak yemek odası ve tv ünitesi de ona uyumlu avangarde modellerden olmalı, beyaz ahşap olmalı...bu şekilde de fiyatı 4 -5 bin yukarı çıkıyor, yani komple uyum içinde alınabilecek bir takım...bütçen el verirse bak derim...

Son düzenleme:
ayy burcucum ilahi biz, bu kadar olur :) git bak canımm açılması yatak oluşu çok güzel...senin de fikrini almak isterim yakından gör bak...beğenin iin teşekkürler, bi da yatak odama bak :) :46:
burcu ya 3. sayfamda bi takım daha var...inan ona içim gidiyor, fakat ona alınacak yemek odası ve tv ünitesi de ona uyumlu avangarde modellerden olmalı, beyaz ahşap olmalı...bu şekilde de fiyatı 4 -5 bin yukarı çıkıyor, yani komple uyum içinde alınabilecek bir takım...bütçen el verirse bak derim...

Bugün gittiğim mağazada yoktu merlin. Yarın başka mağazaya gidip bakacağım inşallah canım. Yatak odana da bakacağım şimdi. 3.sayfadaki koltuk takımı mükemmel ya :16: Ben sadece iki tane üçlü alacağım, aslında bütçem yeter ama böyle takımlar ne yatak ne de sandık olmuyor. Çok güzeller ama kullanışlı olmuyorlar bence. Hiç için gitmesin. Kullanış açısından senin aldığın daha iyi :34:

Bugün gittiğim mağazada yoktu merlin. Yarın başka mağazaya gidip bakacağım inşallah canım. Yatak odana da bakacağım şimdi. 3.sayfadaki koltuk takımı mükemmel ya :16: Ben sadece iki tane üçlü alacağım, aslında bütçem yeter ama böyle takımlar ne yatak ne de sandık olmuyor. Çok güzeller ama kullanışlı olmuyorlar bence. Hiç için gitmesin. Kullanış açısından senin aldığın daha iyi :34:

evet mükemmeller yahu:) ama sabitler canım...ayrı bi oda açıcan yatılı misafir için bu odan sadece oturmak için olucak...bi de kendi geniş evin :):16:
benimkiler de iki üçlü şeklinde alındı canım, firmadalar...

Son düzenleme:
evet mükemmeller yahu:) ama sabitler canım...ayrı bi oda açıcan yatılı misafir için bu odan sadece oturmak için olucak...bi de kendi geniş evin :):16:
benimkiler de iki üçlü şeklinde alındı canım, firmadalar...

Ahhh ahhh ne güzel olur dimi :16: ama 80-90 metrekare evlerde koltuklara hem oturulsun hem sandık olsun hem de yatak olsun diye kendimizi kasa kasa bi hal olduk :19:

Back
X