• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu almayı düşündüğüm salon takımım, sanırım bu son kararım:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Aynen bak az önce bi sitede 2 kişide viktoria yemek takımıyla döşenen ev gördüm biri klasik koltukla yapmış odasını fena olmamış digeride standart bir koltuk takımı koymuş parlak kumaşlı yani tarzım deil :) bizim merlin takım daha güzel bile durur kararımı degiştiriyodum tekrar bu ikiliyi almaya karar verdim :)) ay ne zormuş ya kararsızlık birde çok güzel halılar gördüm uzun bir lambader ve perdelerle bu iş olur bence agustosta evimi paylaşcam burda :118:

Ben de victoria ile istikbal fyona aldım. Uyacak mı bilemiyorum ama düğüne az zaman kaldığı için bir karar verip almak zorundaydım. Gördüğün siteyi bizimle de paylaşır mısın?

Facebooktan gelinlerkulubü diye bi yer var gir orda gelin evleri-5 diye albüm var ordan bakabılırsin :)

Kimmis o merak ettim.paylassana.bakayim nasil olmus.sen de benim takimimdan alıyorsun kuzu? Nasil bi yemek takimiyla kombinleyecen.

Victoria alıcam ya uyum saglar sonuçta merlinde hafif country tarzı var.facebookta gelinler kulübü yaz albümlerden gelin evi-5 yazıyo ordaki resimlerde var.

ben uyum sağlamayacağını düşünüyorum, çünkü, merlinin (benim takımım) ayakları ahşap :31:

Canım bence bu kadar takma bu duruma ama sen bilirsin yine de. O kadar büyük parçanın yanında ayakların dikkat çekmeyeceğini düşünmeye başladım ben. Eğer çok gözüme batarsa da boyatacağım. Koltukları pudra yaptırıyorum ama tam pudra sayılmaz birazcık bebek pembesine de kaçıyor. Bej rengi de örtü diktireceğim. Çeşit çeşit kullanırım. Renkli kırlentler yaptıracağım. Bakalım nasıl olacak Nisan sonuna doğru fotoğraflarını koyarım inşallah

Canım bence bu kadar takma bu duruma ama sen bilirsin yine de. O kadar büyük parçanın yanında ayakların dikkat çekmeyeceğini düşünmeye başladım ben. Eğer çok gözüme batarsa da boyatacağım. Koltukları pudra yaptırıyorum ama tam pudra sayılmaz birazcık bebek pembesine de kaçıyor. Bej rengi de örtü diktireceğim. Çeşit çeşit kullanırım. Renkli kırlentler yaptıracağım. Bakalım nasıl olacak Nisan sonuna doğru fotoğraflarını koyarım inşallah

canım benim merakla bekliyorum, koltuklarını çok beğendim ama.güle güle kullan....:10:

Back
X