Almanyadan Türkiyeye postaladı kocam beni

Heralde hic yakismayan varsa benim
Eskiden belki yakisiyodum ( neye gorz olculuyo bu banada anlatin hele )
Simdi turbanliyim, sevmiyolar beni ellammm.. Formulu banada verin gizlar neye gore yakisiyoz neye gore yakismiyoz
Beni rus sandıkları icin ben pek sıkıntı çekmiyorum alamanlar sevmiyorlar türbanı. Ama türkiyemdede sevmeyen var bosver, yakistigimiz yerde olsaydik ben şuan köyümde olurdum

Beni rus sandıkları icin ben pek sıkıntı çekmiyorum alamanlar sevmiyorlar türbanı. Ama türkiyemdede sevmeyen var bosver, yakistigimiz yerde olsaydik ben şuan köyümde olurdum
Almanyada yasamiyorum, hos buradada sevmiyolar ama soyle bise var. Simdi turbanli falan gorunce cahil dil bilmeyen bise anlamayan saniyolar ya onlari bilgimle rezil ediyorum. Gecmisde bakanlikda, yabancilar ofisinde, sayili yerlerde calistigil icin bunlari cok iyi cozdum.. Ulkenin 2 dilinide konustugumda, bilgilerimle onlari dovdugumde daha bi nefrer doguyo iclerine.. Daha pzrtesi hastanede bi hemsireyle sorun yasadim.. O an o dakika, mudurun yanina ciktim eger benimle gorusmez ise bakanliga sikayet bulunucam dedim 360 derece donduler. Yani onlarin dusuncesi, turbanli, kesin dil bilmez, bilsede bizle ugrasmaz vs vs
Yuruyen bir bomba gibiyim heran patlamaya hazir

Kız belcikadamisin iki dil dedinde. Demek senin yuzunden yabancilar bizden nefret ediyor iyi yapmışsın baska haketmiyorlae bazilari. benimde kuzenim turbanli. Iki cocuktan sonra kalktı hukuk okudu. Avukat oldu oda çok öyle muamele görüyor. Benim çok hoşuma gidiyor. Böyle dil bilmiyor saniyorlarya, sonra başlıyorsun anlatmaya kalıyorlar m.l gibi

O ne biçim başlık yaa ?

Çok büyük üç kağıtlar dönmüş , adam seni ayakta uyutmuş , 2 kere Türkiye'ye göndermiş , kurulu düzenini bozmuş , sen neyse ,birde kızın var .. üçüncü evliliğin , ilk de değil ..çok acemice davranmıssın ..küçücuk çocuğun var ,bence macera arama ,entrikaya gerek yok ,boşa gitsin tertemiz ..

Guzel kardesim ön tekerlek nereye giderse arkadakide oraya gider ilk 2 sinde olmamıs 3 te olsa sasardın . Kader bu. Sen simdi bu kadar yalancı bir insana ne umut bagla ne ömür. Yavruların var. Bos ver kim ne derse desin bu hayat cekilmez. Eger kendini cabuk tuketmek istiyorsan devam et. Emin ol o adamla yasamaktan hayata sıfırdan baslamak daha kolay. Bu evliligin sonu yok. En kısa zamanda bitir bu işi degmez daha fazla zaman harcamaya. Kızınında piskolojisi iyice bozulmadan sil hayatından o adam musvettesini. ...

Ben zaten bu kadar maddiyat vaat eden bir adamla evlenmezdim.çünkü gösteriş yapmış ve göz boyamış.gerçekten verecek adam böyle gösteriş yapmaz.buraya yakışıyorsun demiş.size değil dış görünüşünüze önem vermiş.böyle evlilik olmaz.siz daha çok yanılırsınız üzgünüm.

malesef kendın etmıs kendın bulmussun
uyduruk bıkac mal mulk ıcın evlenmek cazıp gelmıs ama adam da senı kandırmıs
olan yıne cocuga olmus ordan oraya duzenı bozulmus kızının ona uzuldum

Demeden gecemedim bu hep gozume batiyoda:) 360 derecede bulundugun yere gelirsin, 180 demek istedin sanirim..

Almanya'nın neresi? Benim de şu an ayri olduğum erkek arkadaşım Almanya'da yaşıyor orada türklere yapılan muameleden çok şikayetçiydi orada doğup büyümüş olmasına rağmen. Şu an Türkiye'de Suriyelilere yapılan muamele gibiymiş neredeyse, genelde hep bi dışlama vs. Öyle mi gerçekten?

eşiniz size yalan beyanda bulunmuş yanı sizi kandırmış, açın boşanma davanızı tazminat ve nafakada isteyin şahidiniz aileniz zaten, bir daha da geri dönmeyin ve asla bir erkek için işinizi bırakmayın ..!!

Benim bu hayattan anladigim bir tek sey var; kimse kimseye parasini malini yedirmiyor. Uc kere denemissiniz olmamis lutfen birde kendiniz calisarak para kazanmayi ayaklariniz ustunde durmayi deneyin. Yapabilirsiniz

Ben Bonn da yasiyorum canim.dislama var sonucta buranin yabancisiyiz kabul edemedikleri seyleri bizlerde gördükleri icin disliyorlar.ama isine giden parani dogru yolda kazandigin süre heryerde oldugu gibi.burdada kimse kimseye karisamaz.

Üzüldüm durumunuza ,en çok ta iyi diye gittiğiniz o yolda kızınızın düzenini bozmuşsunuz.
Boşanıp boşanmama kararını siz enine boyuna düşünerek verebilirsiniz.
Artıları eksileri toplayın hangisi ağır geliyorsa onu yaşayın.
BU süreçte sadece minik kızınız endişelendiriyor beni açıkçası.
KOlaylıklar dilerim.

Allah kimsenin yuvasını dağıtmasın ama boşanmak moda mı ne olmuş bu ne ya her 5 kadından 3 ü boşanıyor milletin zorluğa tahammülü kalmamış evlilik büyük sorumluluk ama mutlu bi yuva için sabır gerekiyor en ufak bi problemde çekip gidersen sen evlenmemiş sayılırsın çok kötü bişey yapar ozmn susma hakkını kullanırsın zaten o adam hatasını anlar ama yok kv yok bilmem ne bunlar boş Azıcık fedakar olacaksın için temiz olacak güzel düşüneceksin güzel olcak ehliyet ev eşya araba bunlar dünya malı varsın olmasın evinde soğn ekmek ye ama huzurun olsun ...( Bunlar benim düşüncem)

Okuyamadım
Noktalama işaretlerini öğretmediler mi size kursta ?
Boşuna para dökmüşsünüz onca

neden bu kadar mddi beklenti içnde evlendin tamam 3. artık rahat edeyim dedin sanırım ama bari iyicene arştırsaydın neyi var yok yada gidip orada seni ne beklio görmeliydin sonra bunları sorun etmesdin sanırım

Avrupaya yakışırsınız ne demek ya görgü, yaşanmışlık, medeniyet sıfır.
Avrupa ya giden Türkler çok mu medeni.
Kutu kadar evlerde, yemeden içmeden yaşayıp burdada sallıyorlar.
Neden daha önce gidip yaşam şartlarını görmeden evlendiniz.
3 konuşmada, görüşmede evlilik kararı verilir mi?
Maalesef sizdede hata var.
Zaman kaybetmeden bir an önce boşanın.
Ayrıca laf taşıyan, özeli geneli anlatan adamdan er kişi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…