Cunku hala evropada parayi yerden supuruyolar saniyor cogu kiside ondan :)Almanya da yaşayıp türkiye ye gelip almanyada çok zenginim şöyleyim böyleyim diyw evlenen çok maalesef.. keşke gidip yaşadığı yeri görmeden evlenmeseydiniz.. hala geç değil kaçın kurtarın kendinizide evladınızı da..
Dönmem dönmücem ve bir daha görüşmemekAman dönsün dönsün. Avrupa avrupa olalı kendine bukadar yakışanı görmedi zaten
Saygısızlık olarak anlamayın lütfen. Amacım kırmak, yermek değil. Belli ki koca seçemiyorsunuz. Bir daha evlenmeyin. Hayatı kendiniz ve çocuklarınız için yaşayın.
Bu da önemli değilmi sizce bir gel adak adadım diyen adam o kadar kursa git gel zaman arca hayatını koy bir kenara mücadeleler yorulmalar sonucunda epey zaman geciyor gidiyorsunuz bir çiçek gönül alma düşünme sevinçle beklediğinin göstergesi çok bir şeymi sıradan biri gb herzaman gidip gelmişim gb bilmem belkide sizde haklısınızdır komikdir ne diyim sevgilerimi iletiyorum sizeO kadar şey anlatırken havaalanina çiçek getirmemiş yazmışsınız ya krize girdim orada.
O kadar şey anlatırken havaalanina çiçek getirmemiş yazmışsınız ya krize girdim orada.
Biz ağaçtan topluyoruz, yerden süpürme eskidendiCunku hala evropada parayi yerden supuruyolar saniyor cogu kiside ondan :)
Avrupadan mısınız?Biz ağaçtan topluyoruz, yerden süpürme eskidendi
Dönmem dönmücem ve bir daha görüşmemekAman dönsün dönsün. Avrupa avrupa olalı kendine bukadar yakışanı görmedi zaten
Saygısızlık olarak anlamayın lütfen. Amacım kırmak, yermek değil. Belli ki koca seçemiyorsunuz. Bir daha evlenmeyin. Hayatı kendiniz ve çocuklarınız için yaşayın.
Bu da önemli değilmi sizce bir gel adak adadım diyen adam o kadar kursa git gel zaman arca hayatını koy bir kenara mücadeleler yorulmalar sonucunda epey zaman geciyor gidiyorsunuz bir çiçek gönül alma düşünme sevinçle beklediğinin göstergesi çok bir şeymi sıradan biri gb herzaman gidip gelmişim gb bilmem belkide sizde haklısınızdır komikdir ne diyim sevgilerimi iletiyorum sizeO kadar şey anlatırken havaalanina çiçek getirmemiş yazmışsınız ya krize girdim orada.
Sevgilerimi sunuyorum derdime ortak oldunuz teşekkür edAman dönsün dönsün. Avrupa avrupa olalı kendine bukadar yakışanı görmedi zaten
Biz ağaçtan topluyoruz, yerden süpürme eskidendi
EvetAvrupadan mısınız?
Çocuklar bu duruma ne diyorlar merak ettimKonuyu yazarken yazılıma dikkat etmemişim özür dilerim.Desteğiniz için teşekkür ederim ak
Dönmem dönmücem ve bir daha görüşmemek
Bu da önemli değilmi sizce bir gel adak adadım diyen adam o kadar kursa git gel zaman arca hayatını koy bir kenara mücadeleler yorulmalar sonucunda epey zaman geciyor gidiyorsunuz bir çiçek gönül alma düşünme sevinçle beklediğinin göstergesi çok bir şeymi sıradan biri gb herzaman gidip gelmişim gb bilmem belkide sizde haklısınızdır komikdir ne diyim sevgilerimi iletiyorum size
Sevgilerimi sunuyorum derdime ortak oldunuz teşekkür ed
Ayy konu sahibine ayıp olacak ama yakışıyor musunuz avrupaya
Hicbir şekilde yakışmıyorumAyy konu sahibine ayıp olacak ama yakışıyor musunuz avrupaya
O yakışma mevzsusuna takıldım.. nasıl yakışılıyo oralara
Ayy kız eyfeli de sardılar :))Hicbir şekilde yakışmıyorumSanki avrupa ne ben ayıptır söylemesi ilkkez parise gittigimde okadar heyecanliyimki. Eyfel kulesinde baktim etrafımızı cingeneler sardı Giden bilir. Avrupa tv deki gibi avrupa değil yani
Birde agresifler göreceksin. Para falan istiyorlar. Mafya gibi şalvarlı kadınlar koşturuyor peşindenAyy kız eyfeli de sardılar :))
Ayy konu sahibine ayıp olacak ama yakışıyor musunuz avrupaya
O yakışma mevzsusuna takıldım.. nasıl yakışılıyo oralara
Hicbir şekilde yakışmıyorumSanki avrupa ne ben ayıptır söylemesi ilkkez parise gittigimde okadar heyecanliyimki. Eyfel kulesinde baktim etrafımızı cingeneler sardı Giden bilir. Avrupa tv deki gibi avrupa değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?