Almanyadan Türkiyeye postaladı kocam beni

Cunku hala evropada parayi yerden supuruyolar saniyor cogu kiside ondan :)

Konuyu yazarken yazılıma dikkat etmemişim özür dilerim.Desteğiniz için teşekkür ederim ak
Aman dönsün dönsün. Avrupa avrupa olalı kendine bukadar yakışanı görmedi zaten
Dönmem dönmücem ve bir daha görüşmemek
Saygısızlık olarak anlamayın lütfen. Amacım kırmak, yermek değil. Belli ki koca seçemiyorsunuz. Bir daha evlenmeyin. Hayatı kendiniz ve çocuklarınız için yaşayın.
O kadar şey anlatırken havaalanina çiçek getirmemiş yazmışsınız ya krize girdim orada.
Bu da önemli değilmi sizce bir gel adak adadım diyen adam o kadar kursa git gel zaman arca hayatını koy bir kenara mücadeleler yorulmalar sonucunda epey zaman geciyor gidiyorsunuz bir çiçek gönül alma düşünme sevinçle beklediğinin göstergesi çok bir şeymi sıradan biri gb herzaman gidip gelmişim gb bilmem belkide sizde haklısınızdır komikdir ne diyim sevgilerimi iletiyorum size
O kadar şey anlatırken havaalanina çiçek getirmemiş yazmışsınız ya krize girdim orada.

Konuyu yazarken yazılıma dikkat etmemişim özür dilerim.Desteğiniz için teşekkür ederim ak
Dönmem dönmücem ve bir daha görüşmemek
Saygısızlık olarak anlamayın lütfen. Amacım kırmak, yermek değil. Belli ki koca seçemiyorsunuz. Bir daha evlenmeyin. Hayatı kendiniz ve çocuklarınız için yaşayın.
Bu da önemli değilmi sizce bir gel adak adadım diyen adam o kadar kursa git gel zaman arca hayatını koy bir kenara mücadeleler yorulmalar sonucunda epey zaman geciyor gidiyorsunuz bir çiçek gönül alma düşünme sevinçle beklediğinin göstergesi çok bir şeymi sıradan biri gb herzaman gidip gelmişim gb bilmem belkide sizde haklısınızdır komikdir ne diyim sevgilerimi iletiyorum size
Sevgilerimi sunuyorum derdime ortak oldunuz teşekkür ed
Biz ağaçtan topluyoruz, yerden süpürme eskidendi

Bence bir daha dönmeyin. Sizi hak etmeyen biriyle evlenmişsiniz, kandırılmışsınız hatta baya. Ailesi de maalesef ki iyi çıkmamış. Zararın neresinden dönseniz kârdır. Kızınıza da yazık hem.
Ancak tazminatlık bir durum var mı bilemiyorum. Bence bir an önce boşanma davası açın, yurtdışında olduğu için süreç zaten uzun olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

Çocuklar bu duruma ne diyorlar merak ettim

Ayy konu sahibine ayıp olacak ama yakışıyor musunuz avrupaya

O yakışma mevzsusuna takıldım.. nasıl yakışılıyo oralara
Hicbir şekilde yakışmıyorum Sanki avrupa ne ben ayıptır söylemesi ilkkez parise gittigimde okadar heyecanliyimki. Eyfel kulesinde baktim etrafımızı cingeneler sardı Giden bilir. Avrupa tv deki gibi avrupa değil yani

Ayy kız eyfeli de sardılar :))

Hiç bu adamın yaşadığı yeri merak etmediniz mi?
Ne cesaretle her dediğine inanıp Almanya’ ya taşındınız.
Adam çulsuzun teki beklesende ne alabilirsin ki parası yok pulu yok. İyiki senin üstünede borç yapmamış.

Ayy konu sahibine ayıp olacak ama yakışıyor musunuz avrupaya

O yakışma mevzsusuna takıldım.. nasıl yakışılıyo oralara

Heralde hic yakismayan varsa benim
Eskiden belki yakisiyodum ( neye gorz olculuyo bu banada anlatin hele )
Simdi turbanliyim, sevmiyolar beni ellammm.. Formulu banada verin gizlar neye gore yakisiyoz neye gore yakismiyoz

Koca adam resmen annesinin ağzına bakıyor sana gelince para Yok anneyi o geçindiriyor ama...
kesinlikle dönme mümkünse bıraktğn işine geri başla.. ayrıca sana “ Tr.ye göndereyimde aklın başına gelsin” demesinden sonra geri dönmemeliydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…