Güzelim bu sana yazdigim ucuncu mesajim.Konunu tasimis herhalde moderatörler.Neresindesin.Bende ayni senin gibi yeni geldim uc sene oldu.isimi biraktim.ayni zorluklari cektim.
pes etme.Cok zor biliyorum.Ama sirf bu yüzden ayrilan bir sürü insan var.Ama genelde erkeler icin daha büüyük bir sorun oluyor.kadin olmak aslinda bir avantaj.Cocuk oluyor cocuk okul kindergarten falan derken cevren genisliyor.benim burada üniversite mezunu arkadasim bile var.Onunda esi mesela alisamadi ve ayrildilar.Ilk bir sene cildiracak gibiydim.sonradan sonradan gelisti.Ben de köln!deyim.beimde bir kizim var.Zamanla ehliyet aldim cevrem gelisti ve birazcik birazcik alistim.Ama türkiye özlemi asla bitmiyor.buradaki türklerin hicbirisi burasini sevmiyor.Ne hikmetse bi tek benm esim seviyor.12 yillik evliligim bitiyordu neredeyse.ma pozitiflik gerekiyor.
merak etme almanyayi cok sevenlerden biride bende var.neyini seviyor bilmiyorum ama burdan hicbirzaman gitmeyi düsünmüyormus ben ona istanbuldan iste ayarlayabiliyordum birlikte calisiriz orasi daha iyi, geldi gördü kendiside ama hayir almanyadan gitmem diyor...benim icin burdan gitmek yada gitmemek sorun degil bizim sorunumuz artik birbirimizden iyice uzaklasiyoruz düngece sabahin besine kadar oturdum sadece bosbos tv baktim gec saatlere kadarda internetteydim...ugruna herseyi feda ettigim adami görmek yanina bile gitmek istemedim kendisinden uzaklastirdi...nasil bu duruma geldik bilmiyorum ama su bir gercekki benimde piskolojim bozuldu.
sana mesaj atmak istedim atamadim, sadece 30 yazim var galiba 100 olmaliymis.
Senin durumunu cok iyi anliyorum, Almanyda temizlik islerinde sadece almancasi olmayanlar calisiyorlar. Almanca bilmeyince baska islerde calisamazsin. Senin sorunun galiba almancayi daha sökememissin ve güzel bir arkadas cevresi kuramamissin. Sana nasil mesaj atabilirim? yada sen bana at ben sana geri yazarim
Almanyada yasayanlar...yalnız kalanlar....
Ben almanyaya geleli bir yil oldu ne buradaki insanlara nede hicbir seyine alisamadim kendimi okadar yalniz hissediyorum ki saatlerce telefon konusmalari bile beni mutlu etmiyor...birde insanin esiyle arasinda biraz sorunlar olunca hepten dörtduvar arasinda sikismis kalmis hissediyorsun....istanbul gibi metropol birsehirden gelip isimi cevremi ailemi ugruna feda ettigim insan beni dörtduvar arasina sikistirip birakti.........buraya gelip yalniz kalan kisilerle konusmak istiyorum sizlerde bu ve benzer bir durumdaysaniz lütfen yazisalim burada cevre edinmek istiyorum
Mrb cnim Seni ben cok iyi anliyorum bende 1 senedir evliyim ama ben fransadayim almanyada deilAynen senin yasadiklarini yasiyorum ne es ne dost ne akraba kimsem yok eltilerim var onlarinda ne faydasi var nede zarari iste.. Yasadigim yerde ne turk var ne de dogru duzgun konusabilecegim insanlar hepsi arap zenci vs vs.. Almanyada akrabalarim var benim sen neresindesin peki ?
Mrb cnim Seni ben cok iyi anliyorum bende 1 senedir evliyim ama ben fransadayim almanyada deilAynen senin yasadiklarini yasiyorum ne es ne dost ne akraba kimsem yok eltilerim var onlarinda ne faydasi var nede zarari iste.. Yasadigim yerde ne turk var ne de dogru duzgun konusabilecegim insanlar hepsi arap zenci vs vs.. Almanyada akrabalarim var benim sen neresindesin peki ?