• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

evet evli mutlu cocuksuz :)) eee bi süre olsun artik dimiii :9:
hayirlisi canim.. ya biz dügünü april 2013 de istiyoruz iste tatil olur akrabalar cok gelicek
zor olmasin diye.. ostern oluyor ya ondan.. ama nikahi oktober november istiyoruz
cünkü stress olacak zaten git gel ev döse git gel ev bul bak tut, git gel alisveris usw
düsününce bile bayilasim geliyor 400 km ! var arada.. o yüzden ailemde gidip gelemicek, herkezin isi gücü var
izinler uymuyor oktober,november olsun hem fazla kar olmadan (belkide hic, burada hala kar yok :) ) gidilir
resmi nikah kiyilir diye düsündük.. böyle olsun istiyoruz canim , siz nezaman yapacaksiniz nikahinizi?

Haklisin.. Wird stressig...
Biz 3 hafta full :D 22.09 nikah 29.09 kinam 06.10 dügün...
Termini almadik ama wir wollen es an einem samstag... daha iyi olur.. Herkes evde:)
Dügünüme 8 dkk sonra tam 10 AY kaldiii :)

Haklisin.. Wird stressig...
Biz 3 hafta full :D 22.09 nikah 29.09 kinam 06.10 dügün...
Termini almadik ama wir wollen es an einem samstag... daha iyi olur.. Herkes evde:)
Dügünüme 8 dkk sonra tam 10 AY kaldiii :)

8dakika sonra 10 ay... :1: begendim bunu ama eskiden olan begen tusalri yok.. o yüzden sözlü ifade ediyorum...

hehheeee... ben de 175im.. esim de 180.. bazen diyorum soll ich dich verarschen, o zaman anliyor boyuna laf etcemi.. dügünde ben uzun duruyordum, ki absatz yok gibiydi, sanirim topuzdan oldu :1::1::1:

bence de canim, saygi cercevesinde ol, ama kesinlikle taviz verme yoksa hep senden beklerler... ben yasadim bunun acisini maalesef.. almanyada normal ama arada zaman olmasi.. kinayi bile yapiyorlar iki ay sonra dügün yapiyorlar.. yani anlayisli olmalari lazim..

topuzdan olmustur kesin:) :9: evet canim ya.. of ben niye böyle oldumki okadar cok korku varki icimde..
nisanlimin ailesi dünya tatlisi insanlar cok seviyorum ama anlayisa gelince
yani gözü kapali ' tabikiii ne demek hemen kabul ediceklerdir' diyemiyorum artik .. cünkü gördüm
birdefa öyle dedik nisanlimla ve aileler konustu hayatimin schockunu yasadim yikildim..
o yüzden artk kafamda böyle kuruyorum iste ya olmassa ya yine kabul edilmesse bilmem ne diye..
1defa evleniyoruz bizim istedigimiz gibi olsun istiyoruz insallah allahim nasip ederse istedigimiz gibi olur..

topuzdan olmustur kesin:) :9: evet canim ya.. of ben niye böyle oldumki okadar cok korku varki icimde..
nisanlimin ailesi dünya tatlisi insanlar cok seviyorum ama anlayisa gelince
yani gözü kapali ' tabikiii ne demek hemen kabul ediceklerdir' diyemiyorum artik .. cünkü gördüm
birdefa öyle dedik nisanlimla ve aileler konustu hayatimin schockunu yasadim yikildim..
o yüzden artk kafamda böyle kuruyorum iste ya olmassa ya yine kabul edilmesse bilmem ne diye..
1defa evleniyoruz bizim istedigimiz gibi olsun istiyoruz insallah allahim nasip ederse istedigimiz gibi olur..

kiyamam sana yaa... tabiki insallah da her sey istedigin gibi olacak ama burnunu sokan cok olur cünkü akrabalar seviyorlar.. ben cok beddua ettim.. cok ahimi aldilar.. her yerde oluyor ama en az hasarla atlatmak önemli olan.. sen takma.. bak pozitif düsün, ki pozitif olsun.. secret olayi yani :34::34::34:

kiyamam sana yaa... tabiki insallah da her sey istedigin gibi olacak ama burnunu sokan cok olur cünkü akrabalar seviyorlar.. ben cok beddua ettim.. cok ahimi aldilar.. her yerde oluyor ama en az hasarla atlatmak önemli olan.. sen takma.. bak pozitif düsün, ki pozitif olsun.. secret olayi yani :34::34::34:

insallah canim insallah.. su nikahi bi bassak gerisi kolay:) sabredicez artik napalim:) yeterki olsun :) sagol destegin icin :16:

Tam 10 ay sonra insallah :))
Nerde kaliyorsun?

sizin daha biraz varmış ..bundan birkaç ay önce banada zaman hiç gecmicek gibi geliyordu..şimdi bir bakıyorumda az kalmış :16:...baden württembergliyim Ben :34: sen?

evet evli mutlu cocuksuz :)) eee bi süre olsun artik dimiii :9:
hayirlisi canim.. ya biz dügünü april 2013 de istiyoruz iste tatil olur akrabalar cok gelicek
zor olmasin diye.. ostern oluyor ya ondan.. ama nikahi oktober november istiyoruz
cünkü stress olacak zaten git gel ev döse git gel ev bul bak tut, git gel alisveris usw
düsününce bile bayilasim geliyor 400 km ! var arada.. o yüzden ailemde gidip gelemicek, herkezin isi gücü var
izinler uymuyor oktober,november olsun hem fazla kar olmadan (belkide hic, burada hala kar yok :) ) gidilir
resmi nikah kiyilir diye düsündük.. böyle olsun istiyoruz canim , siz nezaman yapacaksiniz nikahinizi?

hosgeldin canim:)
Hosbulduk canimmm

merhabalar...:)kizlar korkmayin bu kadar para pul islerinden,biz evlenirken ,hic paramiz yoktu.anca kira ve faturalari oder ve birde mutfak alisverisi yapar otururduk yerimize.Bn hic sorun yapmadim o zamnlar,cok sukur esim yanimda,sicak bir yuvam var derdim hep,ama o gunleri astik cok sukur,ama hayat sonucta inisli cikisli bir yol,belki bu gun cok iyi paralar kazanirsin ama yarin birden bire isini kaybedip,simdiki imkanlarindan odun vermek zorunda kalirsin.evet para yasamak icin onemli,ama hayatin taa merkezinde olmamali bence...

merhabalar...:)kizlar korkmayin bu kadar para pul islerinden,biz evlenirken ,hic paramiz yoktu.anca kira ve faturalari oder ve birde mutfak alisverisi yapar otururduk yerimize.Bn hic sorun yapmadim o zamnlar,cok sukur esim yanimda,sicak bir yuvam var derdim hep,ama o gunleri astik cok sukur,ama hayat sonucta inisli cikisli bir yol,belki bu gun cok iyi paralar kazanirsin ama yarin birden bire isini kaybedip,simdiki imkanlarindan odun vermek zorunda kalirsin.evet para yasamak icin onemli,ama hayatin taa merkezinde olmamali bence...

haklisin canim, hayat inisiyle cikisiyla her seyi tattiriyor insana...

günaydin diycem ama mittag oldu :1:......stuttgart sen ??
selam tatlim:) sende almanyadansin okuduma göre:) bende bayerndanim:) münchen tarafi:)
dügününe 5 ay kalmis yanlis okumadiysa:) nasil gidiyor hazirliklar? nisanlinla ayni yerdemi oturuyonuz??

evet canim cok haklisin.. :46:

selam tatlim:) sende almanyadansin okuduma göre:) bende bayerndanim:) münchen tarafi:)
dügününe 5 ay kalmis yanlis okumadiysa:) nasil gidiyor hazirliklar? nisanlinla ayni yerdemi oturuyonuz??

evet canim cok haklisin.. :46:

selammmm...evet bende almanyadanim.... komsu eyaletdensin ozaman :34:
evet allah izin verirse 5 ayimiz kaldi....ceyizim tamam sayilir ufak tefek eksik var tabi ama onlarida yavas yavas giderecez... ne yazikki nisanlim benim yasadigim sehirde yasamiyor....hafta sonlari görüsebiliyoruz..hazirliklari biraz zorlastiriyor buda tabi

sende nisanlisin herhalde??? sizin dügün nezaman???

Back