• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

hallo mädels ich werde meinen hennaabend ohne bräutigam machen müssen weil er nicht kommen kann.
wie soll ich in den saal rein? ich will nicht alleine, oder mit freunden reintanzen.finde ich blöd. wie findet ihrs wenn ich einfach von anfang an drinn wäre und die gäste begrüßen würde?

kopf hoch canim napican... damat olsa daha iyi olurdu ama wenn es nicht geht hayirlisi,mach das beste draus..
valla bizim burda damat yoksa eyer gelemiyorsa, gelin ya abisiyle yada oglan kardesiyle oder (cousenle) giriyor salona ve ilk dansi yapiyor
die leute sehen das als normal.. so als begleitperson der für den bräutigam einspringt.. cünkü yanliz girmek ist schon blöd..
icerde olup misafirlere hosgeldin demekte cok tuaf olur acikcasi bence canim

ich finds nicht komisch...ist doch viel respektvoller wenn man drin ist und die gäste begrüßt...und wenn der saal voll ist einfach mit dem tanzen anzufangen.
baska türlü rahat olamam..

ich finds nicht komisch...ist doch viel respektvoller wenn man drin ist und die gäste begrüßt...und wenn der saal voll ist einfach mit dem tanzen anzufangen.
baska türlü rahat olamam..

görüs tarzi canim:) sen bilirsin tabi ama benim cok tuafima giderdi gelin icerde kapida olup misafirlere hosgeldin deseydi..burda hic öyle bisey görmedim ,das hat mit respekt nix zutun, gelin karsilamada oluyor genelde kapida mum tutyolar gang yapiyorlar falan.. yani hos bir giris sunulmus oluyor..
o yüzden bi alternativ sunmak istedim.. damat yerine abi kardes kuzenle girip dans edebilisin istersen diye:) ama tabi sizin orasi nasil onu bilemem..
senin kararin sen bilirsin:) sadece yardimci olmak istedi;)

Nasil uygun görüyorsan öyle yap canim... Ich würde es nicht schlimm finden.. Ama otur.. Ortada cok gezme..
Bence.. Weil das kommt nicht schön.. :)es ist dein tag.. Genieß es..:)

Kimsecikler kalmamissssssssss :53:

Wo seid ihr denn alllllleeeeeeeeeeeee?:3:

Herkess is güc telasinda sanirim zaten o dur tatillerde basladi kaldik mi yalniz :26:

evet valla kimseler yok :10:

kizlar bisi sorcam, bana vukuatli toplu nüfus kaydi lazim esimin vize islemleri icin. onu nerden alabilirim bi bilgisi olan var mi? :18:

Eveeeet kizlar.. Bizimde stressli zamanimiz basladi.. Buraya girmeye bile vaktim olmuyor...
Ev.. Is.. Hepsi bi arada oldu..
Yarin evimize gidiyoruz.. Mobilyalari siparis edecez.. 8 haftada anca geliyormus..
Cokgüzel duygular.. Sizin ev gelinlik fln ne durumda?

soooo
nun endlich nach wochen hab ich internet zuhause :))
evlilige gayet alismis gibiyim esimde öyle sanirim :)
dügün telasesi bitti bu seferde misafir telasesi basladi hihi
ama güzel ya evli olmanin baska bi havasi var :34:

yatak odam her ne kadar gecikmeli olsada sonunda gelebildi und es hat sich auf jeden fall gelohnt :16:
mein wohnzimmer sieht auch ganz süß aus mir fehlen halt kleinigkeiten aber darum mache ich mir keinen kopf mehr
zamanla hersey oluyo ya
kizlar sizlerede tavsiyem olsun hani olurda gecikirse esyalariniz bosverin geciksinler
sizin huzurunuz mutlulugunuz bozulmasinda eksik olan esya olsun
hem basta zaten ikiniz ve belki aileleriniz olacak und das ist kein thema

soooo
nun endlich nach wochen hab ich internet zuhause :))
evlilige gayet alismis gibiyim esimde öyle sanirim :)
dügün telasesi bitti bu seferde misafir telasesi basladi hihi
ama güzel ya evli olmanin baska bi havasi var :34:

yatak odam her ne kadar gecikmeli olsada sonunda gelebildi und es hat sich auf jeden fall gelohnt :16:
mein wohnzimmer sieht auch ganz süß aus mir fehlen halt kleinigkeiten aber darum mache ich mir keinen kopf mehr
zamanla hersey oluyo ya
kizlar sizlerede tavsiyem olsun hani olurda gecikirse esyalariniz bosverin geciksinler
sizin huzurunuz mutlulugunuz bozulmasinda eksik olan esya olsun
hem basta zaten ikiniz ve belki aileleriniz olacak und das ist kein thema

hosgeldin canim:) sevindim senin adina.. cok haklisin varsin gelmesin en önemlisi sevdigin adamla evlenip mutlulukla saglik huzurla yasamak..
esalar sonrada gelir darum mach ich mir auch keinen kopf:)..
alisabildiginize sevindim.. eminim cok güzel bir duygudur.. ich freue mich auch schon riesig..
evet dügün telasesi bitince misafirlikler basliyor:) ev görme usw ama olsun oda güzel birsey tanidiklarin ailenin akrabalarin gelmesi:)
sen calisiyordun dimi canim?
darisi insallah bizlerin basina canim:) bizdede hazirliklar basladi.. ev bulduk gibi insallah olur:) alisveris trden yapilcak 1 ay sonra allahin izniyle insallah hersey yavas yavas olucak:)
allahim hepimizi sevdigine kavustursun insallah.. amin:)

kizlaaaaaaaarrr :) dügünüme 3 ay kaldi ve acayip cok isimiz var..
bugün yine evimizdeydik und wir haben wohnzimmer tapeten runtergerissen..
cok güzel bir duygu kendi evinde birsey yapmak... sizin hazirliklar ne alemde?:)

kizlaaaaaaaarrr :) dügünüme 3 ay kaldi ve acayip cok isimiz var..
bugün yine evimizdeydik und wir haben wohnzimmer tapeten runtergerissen..
cok güzel bir duygu kendi evinde birsey yapmak... sizin hazirliklar ne alemde?:)

Freue mich für dich :26: :nazar: Allah bize de tez zamanda nasip eder insallah insan ilk alisverise giderken bile heycanlaniyor seviniyor :1:

:nazar:Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah aminnnnnnnnn:nazar:

Werde so wie es aussehen tut eine 2013 Braut :1: Zaman zaten su gibi geciyor bis dann seid ihr bestimmt schon schwanger :1::1::1:

kizlaaarrrr nasilsiniz??? beni hatirladiniz mi?? ben yokken dügünler yapilmis :52: evlenenlere ömür boyu mutluluklar diliyorum ve fotolarini görmeyi de cok istiyorum :1: bekleyenlere azcik daha sabir diyorum sonra kavusup bi ömür boyu beraber olcaksiniz zaten.. simdiki zamanlarin tadini cikarin derim ben :34:

Back