• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

22.12 canim:) evet bende cok merak ediyoruuuuum bakalim:)) evlenme teklifi daha etmedi ama onu daha etmez daha 10 ay var nikaha :)) bakalim neymis süpriiizzzzz:52::52:

bak o evlenme teklifini ihmal etmesin hee.. sonra benim ki gibi arada kaynatmasin :9::9::9: bizim de nikah tarihi felan belliydi ama teklif almamistim öyle böyle derken, adamin izni bitti almanyaya geldi teklif de hayal oldu :31::31::31:

Selam kizlaaar uzun bir is gününden sonraaa eve gelebildim.. Cok yoruldum:((
Sizler ne yaptiniz?

is-ev-yemek-pc siralamasini takip ediyorum ben sahsen.. su an son asamada yani pc basindayim, burdan da yataga giderim anca :1::1: sen de dinlen canim, yarin yine is var :31::31::31:

Selam kizlaaar uzun bir is gününden sonraaa eve gelebildim.. Cok yoruldum:((
Sizler ne yaptiniz?

is-ev-yemek-pc siralamasini takip ediyorum ben sahsen.. su an son asamada yani pc basindayim, burdan da yataga giderim anca :1::1: sen de dinlen canim, yarin yine is var :31::31::31:

Ohhh iyi yaptin canim:)
Yarin okulum var... Off bide präsentation yapacakmisiz.. Ne alakaysa... Istemiyorum:(((

bak o evlenme teklifini ihmal etmesin hee.. sonra benim ki gibi arada kaynatmasin :9::9::9: bizim de nikah tarihi felan belliydi ama teklif almamistim öyle böyle derken, adamin izni bitti almanyaya geldi teklif de hayal oldu :31::31::31:

aaaaa evlenme teklifi etmedimi olurmu hic öyle seyyyyyyy, bence mutlaka yaptir :)) evli olsaniz bile söyle sana unmadigin bir zaman süpriz teklif yapsin evli olsaniz bile:))
yok öyleeee teklifsiz.. ben kabul etmeeeeeeeeeem =))) teklif sart.. bi yaklassinda zaman bakalim:)

Yarin okulum var... Off bide präsentation yapacakmisiz.. Ne alakaysa... Istemiyorum:(((

selam canim iyiyim ne olsun, ise gittim geldim yemek yidik spor yaptim, diyetteyimde :)) dügün icin :)
7kg attim bi 7 kg kaldi.. yarin yüzmeye gidicem hihi:) wasserrutschen paradies varmissssss juhiiiiiii
evet yaa su präsentationlardan ve referatlardan bende NEFRET ederdim..
öne cikipta durup anlatiyon herkez sana bakiyorya pööfff utanirdim
ama ausbildung yapacagima göre bende yapicam yine mecburen:(
canim sizlerin yasin kacti :)

selam canim iyiyim ne olsun, ise gittim geldim yemek yidik spor yaptim, diyetteyimde :)) dügün icin :)
7kg attim bi 7 kg kaldi.. yarin yüzmeye gidicem hihi:) wasserrutschen paradies varmissssss juhiiiiiii

Off bende vermeliyim.. Gerci kilo suan 56.. normalmi? Göbegim var biraz.. Rahatsiz oluyorum:(
Ich liebe schwimmeeeen... :) iyi yaparsin...

Ben 19 yasindayim ocakda 20 olcaam.. Sen?:)

Off bende vermeliyim.. Gerci kilo suan 56.. normalmi? Göbegim var biraz.. Rahatsiz oluyorum:(
Ich liebe schwimmeeeen... :) iyi yaparsin...

Ben 19 yasindayim ocakda 20 olcaam.. Sen?:)

benim boyum 1,78 kilom suan 77 . 72 olmayi düsünüyorum:) gelinlik muhtesem dursun üzerimde , tabi kociste yeniden asik olsun:23: :1:
hihi :123:

aman kiz aziciksa ondan birsey olmaz.. önemli olan kendini rahat hisetmen:)

bende bu ayin 22 sinde 19 olacam :) evlendigimdede 19 olucam :)) juhuuuuuuuuuu bidahaki dogum günümü
evli olarak gecirecem (nikahta olsa hic degilse evli olacam:)) ) allah nasip etsin insallah..

benim boyum 1,78 kilom suan 77 . 72 olmayi düsünüyorum:) gelinlik muhtesem dursun üzerimde , tabi kociste yeniden asik olsun:23: :1:
hihi :123:

aman kiz aziciksa ondan birsey olmaz.. önemli olan kendini rahat hisetmen:)

bende bu ayin 22 sinde 19 olacam :) evlendigimdede 19 olucam :)) juhuuuuuuuuuu bidahaki dogum günümü
evli olarak gecirecem (nikahta olsa hic degilse evli olacam:)) ) allah nasip etsin insallah..

Benim sadece 1 yilbasim,1 sevgililer günüm 1 dogum günüm kaldiii :)
Gerisini hep askimla gecircem... Evli mutlu cocuksuz :D

Olsun nikahli olsanda,evlisin:)
Nikahi neden erken yapiyorsunuz siz canim? Bir sebebi varmi?

ne prässentationu yaa... ay sirf bundan tirstigim icin dersin birine hic girmemistim :50::50::50: ben konusamam millet önünde yaa :17::17::17:

aaaaa evlenme teklifi etmedimi olurmu hic öyle seyyyyyyy, bence mutlaka yaptir :)) evli olsaniz bile söyle sana unmadigin bir zaman süpriz teklif yapsin evli olsaniz bile:))
yok öyleeee teklifsiz.. ben kabul etmeeeeeeeeeem =))) teklif sart.. bi yaklassinda zaman bakalim:)

aaa gecti bizden artik, kismet size :1::1::1: biz coluk cocuga kariscaz nerdeyse... :1::1:

Benim sadece 1 yilbasim,1 sevgililer günüm 1 dogum günüm kaldiii :)
Gerisini hep askimla gecircem... Evli mutlu cocuksuz :D

Olsun nikahli olsanda,evlisin:)
Nikahi neden erken yapiyorsunuz siz canim? Bir sebebi varmi?

evet evli mutlu cocuksuz :)) eee bi süre olsun artik dimiii :9:
hayirlisi canim.. ya biz dügünü april 2013 de istiyoruz iste tatil olur akrabalar cok gelicek
zor olmasin diye.. ostern oluyor ya ondan.. ama nikahi oktober november istiyoruz
cünkü stress olacak zaten git gel ev döse git gel ev bul bak tut, git gel alisveris usw
düsününce bile bayilasim geliyor 400 km ! var arada.. o yüzden ailemde gidip gelemicek, herkezin isi gücü var
izinler uymuyor oktober,november olsun hem fazla kar olmadan (belkide hic, burada hala kar yok :) ) gidilir
resmi nikah kiyilir diye düsündük.. böyle olsun istiyoruz canim , siz nezaman yapacaksiniz nikahinizi?

hepinize hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar:
allah izin verirse seneye benimde dügünüm olacak
hosgeldin canim:)

Son düzenleme:
evet evli mutlu cocuksuz :)) eee bi süre olsun artik dimiii :9:
hayirlisi canim.. ya biz dügünü april 2013 de istiyoruz iste tatil olur akrabalar cok gelicek
zor olmasin diye.. ostern oluyor ya ondan.. ama nikahi oktober november istiyoruz
cünkü stress olacak zaten git gel ev döse git gel ev bul bak tut, git gel alisveris usw
düsününce bile bayilasim geliyor 400 km ! var arada.. o yüzden ailemde gidip gelemicek, herkezin isi gücü var
izinler uymuyor oktober,november olsun hem fazla kar olmadan (belkide hic, burada hala kar yok :) ) gidilir
resmi nikah kiyilir diye düsündük.. böyle olsun istiyoruz canim , siz nezaman yapacaksiniz nikahinizi?

hosgeldin canim:)

bence de canim en iyisi.. bi arkadas da öyle yapti ve nikahini da ufak capta bi tören seklince yapti sonrasinda gencler eglenmeye gitti.. hatta stüdyo da foto cektirdiler usw... cok da güzel oldu bence.. hem arada mesefa de cokmus.. canim sende ne boy varmis masallah :1::1::1::1: 178 :53: nisanlin ne kadar ki???

bence de canim en iyisi.. bi arkadas da öyle yapti ve nikahini da ufak capta bi tören seklince yapti sonrasinda gencler eglenmeye gitti.. hatta stüdyo da foto cektirdiler usw... cok da güzel oldu bence.. hem arada mesefa de cokmus.. canim sende ne boy varmis masallah :1::1::1::1: 178 :53: nisanlin ne kadar ki???

ah canim benim biz böyle istiyoruz benim ailemden yana sorun yok tamam olur diyorlarda.. nisanlimin ailesi .. :) bakalim yazik nisanlim bana birak diyor
sen arkani yaslan cayini ic bekle hersey istedigin gibi olacak diyor.. hadi bakalim.. dedim ailen karsi cikarsa böyle erken kiymaya ben januarda, februarda
gidip nikah kiydirmam, iki ayagimi bi araya sokmasinlar dedim, ailemin urlaubu yok , yol uzak, bunun git geli bilmem nesi, babamizin is yerimi sanki..
onlara kolay tabi.. katiyen taviz vermicem benim istedigim gibi olacak banane :47: evet boyumuz uzun canim:)) nisanlimla ayni boydayiz, o yüzden
malesef en fazla 5cm absatz giyebiliyorumm :5:
heheheee... dur bi ara acayim konuyu tekradan :1::1::1::1:

ac kiz bakalim ne diyecek:)) ay cok heyecanlandim simidikk :9:

ah canim benim biz böyle istiyoruz benim ailemden yana sorun yok tamam olur diyorlarda.. nisanlimin ailesi .. :) bakalim yazik nisanlim bana birak diyor
sen arkani yaslan cayini ic bekle hersey istedigin gibi olacak diyor.. hadi bakalim.. dedim ailen karsi cikarsa böyle erken kiymaya ben januarda, februarda
gidip nikah kiydirmam, iki ayagimi bi araya sokmasinlar dedim, ailemin urlaubu yok , yol uzak, bunun git geli bilmem nesi, babamizin is yerimi sanki..
onlara kolay tabi.. katiyen taviz vermicem benim istedigim gibi olacak banane :47: evet boyumuz uzun canim:)) nisanlimla ayni boydayiz, o yüzden
malesef en fazla 5cm absatz giyebiliyorumm :5:

ac kiz bakalim ne diyecek:)) ay cok heyecanlandim simidikk :9:

hehheeee... ben de 175im.. esim de 180.. bazen diyorum soll ich dich verarschen, o zaman anliyor boyuna laf etcemi.. dügünde ben uzun duruyordum, ki absatz yok gibiydi, sanirim topuzdan oldu :1::1::1:

bence de canim, saygi cercevesinde ol, ama kesinlikle taviz verme yoksa hep senden beklerler... ben yasadim bunun acisini maalesef.. almanyada normal ama arada zaman olmasi.. kinayi bile yapiyorlar iki ay sonra dügün yapiyorlar.. yani anlayisli olmalari lazim..

Son düzenleme:
Back