- Konu Sahibi xKaderimsin
iyimis canim ozaman:)) sen nerde ne olarak calisiyorsun?? , ben suan is ariyorum fazla sürmez basliyacam ise. hemsireyim ben.., suan nebenjob yapiyorum..
iste bu alisverisler vs baslayinca isi zaten birakicam yani seneye novemer dezemberde falan.. iyice stress olmasin diye.. zaten ikidebir gidip kalmam gerekecek
babamin is yeri degilki:)) kimse zirt pirt izin vermez o yüzden.. iste bizde tarih belirlenince yani daha dogrusu april osterferiende yapilmasi onaylaninca
salon hemen tutmayi düsünüyoruz hem tarih netlesir.. bizim burda salon fiyatlari mesala cuma günü dügün yapicaksan süslü püslü süper bir salon var genis
4.000 euro ama samstag yapmak istersen 7.000 euro.. biz zaten april ostersonntag düsünüyoruz cünkü ostermontagda tatil:) ozaman daha iyi olur diye düsündük
bakalim ama daha oturup konusmadi aileler.. sizin orda nasil? nisanlimin orda fiyatlar ab 4.000 cikiyor salona göre ve gün e göre
bizim ailelerde cok anlayisli ama uzak oldugumuz icin olmuyor iste malesef..
bende isterdim bugün nisanlim yanimda olsun beraber yüzim onunla
benimle ilgilensin falan.. ama olmuyor iste.. insallah hemen gelir o güzel günler
napiyim bende kendimi böyle avutuyorum iste.. hayirlisi canim
insallah sonunda biz mutlu oluruz:) amin
insallah gönlüne göre bir is bulursun...hemsirelikte cok zor is nachtschicht filanda oluyor herhalde?? bende arzthelferinim ama evlendikten sonra baska birseyler yapmayi düsünüyorum bu meslekde kalmak istemyiorum acikcasi...
aynen bizim burda cumartesi günleri fiyatlar 8.000 € dan basliyor 10,000 kadar cikiyor tabiki gün ve gelecek kisi sayisina göre degisiyor fiyatlar...sizin dügün senin yakinlarindami olacak yoksa nisanlinin ordami???