cok saol cnm :) sevincimi paylasiyorsunuz ne güzel yaa hii
erst den schlechten part.. sacma sapan seyler yüzündendi inan bana pff.. evimizde nargile olsun istedim o istemedi is uzadi uzadi uzadi derken iki gün sonra baktim ki o kararini degistirmeyecek tmm dedim evde olmasin. bu sefer naz yapmaya basladi birkac gün küsmüsüz gibi konusdu bide bana ben sana güvenmiyorum deyince cinlerim tepeme geldi. ne demek ya bana güvenmiyorsun dedim meger onun kasti ben kararimi degistirdim diyeymis amaan yani anliyacagin baya bi sacmaladik..
aradan birkac gün gecti hersey durulmusken ikimizide evlilik stresi basti, korkularimizi dile getirdik ama yani resmen ayrilmanin planlarini yapiyorduk. böyle anlatinca dile kolay geliyor ama üzülmüyordum bile ich habs objektiv betrachtet o da öyle. ayrilacaksak evlendikten sonra cok zor olur o yüzden simdi ayrilalim fln demeye basladik. annemlere nasil anlatiriz onu düsündük ve günü birbirimize düsünmek icin zaman birakarak bitirdik. ertesi gün tabi durum degismisti bana beni ne kadar sevdigini benimle ne kadar cok evlenmek istedigini vs. söyledi ama bense düsünmeye devam ettim.. cidden ayrilmayi düsündüm... sonra bulusalim dedi geldi aldi beni biryerlere gittik ve onu görünce ikinci kez sacmaladigimizi anladim :) ne o bensiz nede ben onsuz yapamayiz onu anladik.
iyi mi oldu bilmiyorum ama birbirimize dahada sIkI baglandik. ama ins. siz bu sekilde yasamazsiniz cnm. herkesin nisanlilik döneminde evlilikten korkup bunlari düsünmesi normalde bizim oturup ayrilik planlari kurmamiz biraz abartiliydi ^^
soo jetzt zum schönen part die wohnung ^^
das ist eine 3 zimmer wohnung 72m² aslinda cok tatli hihi
evin icine girince cidden bu bizim evimiz dedim ich hab mich heim gefühlt
ya ev biraz pahali cünkü meerbuschdaki evler (so heißt die kleine stadt) cok pahali ama warm galiba 700 yada 750 € olsa gerek
mutfagi icinde vardi kocaman bi mutfak ve annemlerlede baktik gayet temizdi
kayinbabamlar istersen söyle hemen yeni mutfak alalim dedi ama diyorsanki bu fena degil o zaman bu kalsin ama mutfagin parasi sizin hakkiniz dedi
d.h wenn wir umziehen denn die planung haben wir auf ein haus yani almayi düsünüyoruz dann können wir das geld in die neue küche investieren.
cooook tatli mobilyalar buldum ama evimin heryeri beyaz olucak galiba
yani mobilyalarim
ins. alirsam resimleride yüklerim
bi sorunum var yatak odasi.. gelmesi 3-4 ay sürebilirmis yani yatak odasiz kalicaz bi müddet
aslinda würd ich auch mit leben nur.. emmmm.. sey.. hihi.. hani ilk gecemiz olucak yaa.. hihi
dann haben wir nur matratzen noch nicht mal ein bett
eger bu istedigim yatak odasi olursaaa hihi dann werden wir auch ein wasserbett haben (ins.)
das ist sooooo cool