canim trockner, balkonun varsa gerek yok, insbesonders im Sommer brauchst du nicht.. ama kisin cok cok zor.. evin icinde, her yer elbise tozu oluyor, kurumuyor, iceride camasir kokuyor.. eger ki buna yetecek paran varsa ve evin kücük olursa ( yani camasir kurutacak yerin yoksa ) bence al.. ama keller olursa böyle büyük temiz ferah bi keller, gerek yok.. e iki kisiyiz ne gerek var diye düsünüyorsan, ayni sekilde bulasik ve camasir makinesine de gerek yok
iki kisi nasilsa
mesela benim bulasik makinem yok.. yani ben olsam mesela alirim cünkü iyi olur benim icin.. balkonum yok, üzgün bi keller da yok.. ki ben 3.katta oturuyorum..
tamam canim yarin felan bakarim newyorkerya.. ich finde newyorker besser als madonna... die Ware in madonna hat gar keine Qualität
bi kere pulli aldim bi kere yikadim attim.. H&M baktin mi??? ich habe genaue 22 Stück Handschuhe, Mütze usw gekauft. nur 1 euro
auch für die Kinder, um die ich mich kümmere, hab ich als Geschenk gekauft
es kostet nix.. mantel icin h&m bakmalsin.. jetzt sind die Waren mehr reduziert.. mesela bizim burda Karstadt var.. pahali oldukca ama bir de Karstadt Schnäppchen var.. orda daha ucuz.. z.B. es gibt nur einzige Größe und deswegen kostet es weniger, manchmal billiger als hälfte.. öyle yerlere bak bence..
valla canim doktorda sanirim ben istedigim icin parali oldu.. eger dr gerek görseydi parasizdi yani önemli bi durum ve acil bi durum icin olsaydi yani.. cükü bi kere daha baktirdim ve para ödemedim cünkü dr dedi bakmaliyiz diye.. sen nereye geliyorsun ki?? ben de cok yakinim frankfurta