• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

Yorumun icin tsk :*
Abartmak istemedim.. Ama kirmizi cok agir duruyor.. Bide esmerim ya:)
Bunu dügünde giycem digerini kinada.. Yoksa bunu kinadami giysem? Ama eltim mavi renk almis elbiseyi...
Kinada normalde kirmizi olur.. Insanlar laf söz eder gibi geliyor bana.. Sence?

rica edrim tatlim, yok canim bence bunu kesinlikle dügünde giy agir durur dedigin gibi kirmizi oldugu icin
diyerini kinada giy kirmiziyi dügünde:)

rica edrim tatlim, yok canim bence bunu kesinlikle dügünde giy agir durur dedigin gibi kirmizi oldugu icin
diyerini kinada giy kirmiziyi dügünde:)

Tmm:) off ya.. Ne zormus..
Ama ohh rahatladim elbiselerim tamamdiiir.. Artik bitek takilar fln eksik.. Ve kuafôr.. Onlarida halledince tmmdir:)
Kirmizi elbisede sacimi yana dogru topuz yaptiririm.. Güzel olur:)

Tmm:) off ya.. Ne zormus..
Ama ohh rahatladim elbiselerim tamamdiiir.. Artik bitek takilar fln eksik.. Ve kuafôr.. Onlarida halledince tmmdir:)
Kirmizi elbisede sacimi yana dogru topuz yaptiririm.. Güzel olur:)

bencede topuz iyi durur tatlim kinada nasil yapacan sacini??, ee bu isler zor.. beyen sec al taki ayakkabi kuaför vs..
napican bi sekilde halolur insallah hersey:) az kaldi zaten februar geldi sayilir :) kacinda dügün canim

bencede topuz iyi durur tatlim kinada nasil yapacan sacini??, ee bu isler zor.. beyen sec al taki ayakkabi kuaför vs..
napican bi sekilde halolur insallah hersey:) az kaldi zaten februar geldi sayilir :) kacinda dügün canim

Valla ordada topuz yaparim cünkü tek aski oldugu icin.. Yoksa elbise iyi durmaz..
Onuda daginik yaparim :) anfang märz..

Sende elbise bakiyordun demi?

Valla ordada topuz yaparim cünkü tek aski oldugu icin.. Yoksa elbise iyi durmaz..
Onuda daginik yaparim :) anfang märz..

Sende elbise bakiyordun demi?

evet canim:) bende märzde nisanlimin yanina gidicem bakalim belki kayinvalidemle ozaman bakariz..
daha konusmadik uzunmu kisami diye.. ich will es nicht überstürzen, zaten benim nisanim vs degil
o yüzden aceleye gerek yok bakarim märz aprilde bir elbise alirim kayinvalidemle bakmassak :)
sorun degil.. :), hmm anladim canim güzel durur bencede

Es gibt echt schône kleider.. Gerci bazilarida unmöglich ama zevk meselesi.. Sadeligi korumalisin bence.. Ben buna cok önem verdim.. Sonra arkamdan laf etmesinler :)
Kayinvalidenle bakarsiniz.. Hem o fikir vermis olur.. Bende hep kayinvalidemle gittim sonucta fikrini almam gerekiyor ve onun zevkinede güveniyorum :)

Son düzenleme:
Es gibt echt schône kleider.. Gerci bazilarida unmöglich ama zevk meselesi.. Sadeligi korumalisin bence.. Ben buna cok önem verdim.. Sonra arkamdan laf etmesinler :)
Kayinvalidenle bakarsiniz.. Hem o fikir vermis olur.. Bende hep kayinvalidemle gittim sonucta fikrini almam gerekiyor ve onun zevkinede güveniyorum :)

dogru canim haklisin:) laf edilmesini bende istemem:) bakalim bakariz bizde artik märzde gidecem zaten allahin izniyle:)

öyle yapcam zaten, ilk elbise icin buldum ama kirmizi icin daha almadim.. bei c&a 15€ ben bide ebayde fln bakcam..
nasil olsa bir kere kullancak.. digerinide ordan aldim iyi cikti yeter yani :)

ya bi krawatte 15 euro cok pahali ya.. bende nisanlimla almistik lila simdi dolapta..
anca baskasinin dügünü olursa yine öyle elbise alirsan o renkte lagzim oluyor
maidaki nisan icin bende ebayden bakcam ist besser..
hayirlisi bakalim:)

Son düzenleme:
ya bi krawatte 15 euro cok pahali ya.. bende nisanlimla almistik lila simdi dolapta..
anca baskasinin dügünü olursa yine öyle elbise alirsan o renkte lagzim oluyor
maidaki nisan icin bende ebayden bakcam ist besser..
hayirlisi bakalim:)

Ebayde baktim hic yok:(
Biraz daha bakcam.. Nasil olsa zaman var daha...

Annem bana bugün yine havlu fln almis...
Keller iyice doldu .. Yer kalmadi ve eksik cok :(

Ebayde baktim hic yok:(
Biraz daha bakcam.. Nasil olsa zaman var daha...

Annem bana bugün yine havlu fln almis...
Keller iyice doldu .. Yer kalmadi ve eksik cok :(

aaa gercektenmi:( benim daha elbisem bile ortada yok.. rengi bilmiyorum offf, insallah bulursun canim yaa

ich hab mir vorhin von ebay sehr sexy unterwäsche gekauft 10 Euro ama süper siyah:) eklerim sonra ceyiz sayfama:)
aynen tatlim:( keller inanki tiklim tiklim koyacak yer kalmadi gram kalmadi artik.. ama hala eksik cok
ben artik yatagimin altina koyuyorum, yatagim aciliyor alti bos dolap gibi kapagi var oraya koyacam baska care yok :S
annelerimiz sagolsun :69: benim annemde cok sey aldi, benden daha heyecanli:))) sagolsun herseyimi aliyor

canim ne düsündüm biliyormusun, eine bekannte von mir ist schwanger gecen ögrendik..
biz evlenince 3 sene falan bebek düsünmüyoruz weil ich eine ausbildung anfangen werde..
disimizi sIkariz ausbildung yapim sonra yas 30a gelince arbeitsamt kapilarinda, temizlik islerinde sürünmek istemiyorum
hemde herkez bir is tutuyor benim neyim eksik diye imrendigim icin.. (hemsire olarak ausbildung yaptim ama hosuma gitmiyor, zaten bulamiyorumda)
ausbildung yapiyim diyorum.. sence cokmu zaman birakmis oluyoruz? yani bilmiyorum siz nasil düsünüyorsunuz?
tabiki yine herseyi allah bilir neyin nezaman olacagina ama bizim düsüncemiz planimiz böyle..
ausbildung bitince benim yasim 23 nisanlimin 27 oluyor.. :S cokmu gec offf bunu bi an düsündümde herkez 1,5-2 sene olunca cocuk yapiyor
hatta bazilari sade 1 sene veya 10 ay sonra hamile kaliyorlar.. arkadasim evlendi, evleneli 2 sene oldu artik cocuk düsünüyoruz dedi
ama yaslari genc, kiz 20 yasinda kocasi 24 erken evlendiler..

kizlar nerdesiniz yaa, herkez kayiplar karisti :(
Kaderimsin le bas basa kaldik

regencimm nerlerdesin:3:
Tatlim_10 :3:
pammy:3:
ThirtyFour:3:

kizlar bu arda isimlerinizi bilmiyorum :9:
benim adim Elif dilay :) ama herkez dilay der o yüzden o ismi kullanirim bende memnun oldum :)

bu arada facebookunuzuda vermediniz ya :(

selaam :)
cok uzun zamandir giremiyorum ama laptopu elime alacak vakit bulamiyorum bu aralar
bi yandan ev hazirliklari bu arada ev bulduk :D bitek benim imzam eksik ins. yarin aticam
diger tarafdan mobilya telasesi biraz yogun geciyor haliyle
ya hatta bundan kisa süre önce nisanlimla cok kötü tartisdik.. inanin baya zordu ikimiz icinde hatta ayrilmayi bile düsündük...
ama Allah´a cok sükür simdi cok iyiyiz ikimizde mutlu mutlu evimizin planlarini yapiyoruz
bide türkiyeye gitmeme az kaldi onunda heyecani var iste hihi ^^

eee anlatin neler kacirdim?

cok uzun zamandir giremiyorum ama laptopu elime alacak vakit bulamiyorum bu aralar
bi yandan ev hazirliklari bu arada ev bulduk :D bitek benim imzam eksik ins. yarin aticam
ya hatta bundan kisa süre önce nisanlimla cok kötü tartisdik.. inanin baya zordu ikimiz icinde hatta ayrilmayi bile düsündük...
ama Allah´a cok sükür simdi cok iyiyiz ikimizde mutlu mutlu evimizin planlarini yapiyoruz

selam canimmm, aaa gercektenmi, cok sevindim yaa :) allah bir ömür boyu beraber yasatsin insallah güzel bir yuvaniz olur :)
hayirdir canim ya.. ne kavgasi :S hemde ayrilmayi düsündürecek kadar siddetli ne kavgasi ettiniz..
(wenn es nicht zu persönlich ist, bende hep bu dügün alisveris sürecinde kavgalardan korkuyorum yaa.. hep seytan karisirmis bi sekilde allah korusun)
haletmenize sevindim canim.. evet sizde hazirliklar hizlandi aprile ne kaldi surda:)
canim nekadar tuttunuz warm? bide kac odali ay cok sevindim yaaa ist küche usw drin? bende ne merakliyim ha :))
insallah bizede nasip olur

aaa gercektenmi:( benim daha elbisem bile ortada yok.. rengi bilmiyorum offf, insallah bulursun canim yaa

ich hab mir vorhin von ebay sehr sexy unterwäsche gekauft 10 Euro ama süper siyah:) eklerim sonra ceyiz sayfama:)
aynen tatlim:( keller inanki tiklim tiklim koyacak yer kalmadi gram kalmadi artik.. ama hala eksik cok
ben artik yatagimin altina koyuyorum, yatagim aciliyor alti bos dolap gibi kapagi var oraya koyacam baska care yok :S
annelerimiz sagolsun :69: benim annemde cok sey aldi, benden daha heyecanli:))) sagolsun herseyimi aliyor

canim ne düsündüm biliyormusun, eine bekannte von mir ist schwanger gecen ögrendik..
biz evlenince 3 sene falan bebek düsünmüyoruz weil ich eine ausbildung anfangen werde..
disimizi sIkariz ausbildung yapim sonra yas 30a gelince arbeitsamt kapilarinda, temizlik islerinde sürünmek istemiyorum
hemde herkez bir is tutuyor benim neyim eksik diye imrendigim icin.. (hemsire olarak ausbildung yaptim ama hosuma gitmiyor, zaten bulamiyorumda)
ausbildung yapiyim diyorum.. sence cokmu zaman birakmis oluyoruz? yani bilmiyorum siz nasil düsünüyorsunuz?
tabiki yine herseyi allah bilir neyin nezaman olacagina ama bizim düsüncemiz planimiz böyle..
ausbildung bitince benim yasim 23 nisanlimin 27 oluyor.. :S cokmu gec offf bunu bi an düsündümde herkez 1,5-2 sene olunca cocuk yapiyor
hatta bazilari sade 1 sene veya 10 ay sonra hamile kaliyorlar.. arkadasim evlendi, evleneli 2 sene oldu artik cocuk düsünüyoruz dedi
ama yaslari genc, kiz 20 yasinda kocasi 24 erken evlendiler..

also canim wir werden das auch so machen erstmal biraz yalniz olacaz.. ikimiz.. gerci bir engelimiz yok.. olabilir..
ama o kadar cok bekledikki.. tadini cikaracaz ilk önce..
cocuk konusunu daha detailli hic konusmadik.. weil es einfach noch zu früh ist.. ben daha 20 yasindayim..
yani söyle senin gibi 23 yasinda düsünüyorum benimkide o zaman 26 olmus oluyor.. yani passt genau:)
tabiiki olursa olur ve seviniriz :) ama plan böyle :17:
allahim herseyin hayirlisini versin.. ve allah gönlümüze göre versin..

hadi hayirli olsun canim..
bu stresli zamanda normal.. ama gecer.. hemen ayrilik karari almaniz :(
ama cözmüssünüz sorunu cok sükür..

also canim wir werden das auch so machen erstmal biraz yalniz olacaz.. ikimiz.. gerci bir engelimiz yok.. olabilir..
ama o kadar cok bekledikki.. tadini cikaracaz ilk önce..
cocuk konusunu daha detailli hic konusmadik.. weil es einfach noch zu früh ist.. ben daha 20 yasindayim..
yani söyle senin gibi 23 yasinda düsünüyorum benimkide o zaman 26 olmus oluyor.. yani passt genau:)
tabiiki olursa olur ve seviniriz :) ama plan böyle :17:
allahim herseyin hayirlisini versin.. ve allah gönlümüze göre versin..

bizde cok bekledik canim haklisin.. yani ich will die ausbildung unbedingt.. düsünsene wenn ich mal kinder hab
und um die 30 35 bin, calismaya baslamak istiyecem is nerde? yok. bul bulabilirsen.. daha simdi bile bulamiyorum obwohl ich ne ausbildung habe!
allahim insallah gönlüme göre güzel bir ausbildung praxis bulurum.. bitirince alinirim egal ob teilzeit oder vollzeit.. hauptsache fest..
sonra bebek olsa mutterschutza ciksam devam ödenir hemde is yerim garantie olur.. allahim insallah nasip eder
yani böyle plan yapmak aslinda sinnlos cünkü allah bilir neyin ne olacagini ama hayatim istedigim bu yani..
o yüzden bir danisayim dedim ben mi gec kalmis olurum diye.. cok bekledik bizde tadini cikarmak istiyoruz ist auch das beste..
ne acele var saglik olduktan yanyana olup anlastikdan sonra allah nasip eder bir bebek zamani geldiginde:) insallah..
sagol canim paylasimin icin :) insallah hersey gönlümüzce olur .. amin :)

bizde cok bekledik canim haklisin.. yani ich will die ausbildung unbedingt.. düsünsene wenn ich mal kinder hab
und um die 30 35 bin, calismaya baslamak istiyecem is nerde? yok. bul bulabilirsen.. daha simdi bile bulamiyorum obwohl ich ne ausbildung habe!
allahim insallah gönlüme göre güzel bir ausbildung praxis bulurum.. bitirince alinirim egal ob teilzeit oder vollzeit.. hauptsache fest..
sonra bebek olsa mutterschutza ciksam devam ödenir hemde is yerim garantie olur.. allahim insallah nasip eder
yani böyle plan yapmak aslinda sinnlos cünkü allah bilir neyin ne olacagini ama hayatim istedigim bu yani..
o yüzden bir danisayim dedim ben mi gec kalmis olurum diye.. cok bekledik bizde tadini cikarmak istiyoruz ist auch das beste..
ne acele var saglik olduktan yanyana olup anlastikdan sonra allah nasip eder bir bebek zamani geldiginde:) insallah..
sagol canim paylasimin icin :) insallah hersey gönlümüzce olur .. amin :)

is tabiiki cok önemli onun icin biz bu kadar bekledik :)
muss canim... napcan.. para olmayinca kann man auch ein kind nicht ernähren usw..

ich hab mir heute schuhe gekauuuuuuuuuuft für mein kleid..
platform siyah önü acik ve o acik olan yer kirmizi.. elbiseme süper uydu.. bin voll glücklich.. kuaförüde ayarladim bugün
:46:

is tabiiki cok önemli onun icin biz bu kadar bekledik :)
muss canim... napcan.. para olmayinca kann man auch ein kind nicht ernähren usw..

ich hab mir heute schuhe gekauuuuuuuuuuft für mein kleid..
platform siyah önü acik ve o acik olan yer kirmizi.. elbiseme süper uydu.. bin voll glücklich.. kuaförüde ayarladim bugün
:46:

haklisin bizde nisanlimin isi yüzünden bekledik.. benim meslegim var ama nefret ettigim icin evlenince degerlendireyim zamani diyorum..
cok dogru parasiz artik hic birsey olmuyor..

cok sevindim senin adina canim:) güle güle kullan :)

Back