- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi xKaderimsin
- #1.081
bende bilmiyorum canim, her ikiside olabilir :)) bakalim bir arastirayim en iyisi
tamam canim arastir bize de anlatirsin
ben öyle duydum canim.. biz hemen balayina gitmeyi düsünüyoruz hatta nisanlim bana takildi istersen balayindan gelince yapalim fln diye
ich will nicht das was passiert bide bilmedigimiz bir ülke sonucta.. siz tecrübeli insanlarsiniz bize bu konuda yardim edin
ben nisanlimla bu konuyu acik bir sekilde konusdum sonucta ikimizide ilgilendiren bir konu ve bu karari aldik evlenecez bu konuyuda konusmamiz gerek..
onunla konusunca tabiiki rahatladim ama ne bilim.. sonucta nasil olacagini bilmiyoruz ondandir belkide korkularimiz.. bi evlenim hele.. sonra burda insallah bende ayni senin gibi derim
bence evlilikle ilgili.. doktor pilleyi sana göre yaziyor.. zaten dedigin gibi evlenen kisiler automatisch kilo aliyor..
bu erkeklerdede olan birsey.. ve bu pilleden sonra hamile kalmama fln diye birseyede inanmiyorum ben.. yengem birakti ve hamile kaldi..
tabi herkeste farkli olabilir ama bencede en iyi yöntem bu :)
canim pilleden sonra hamile kalamama kesin bir sey degil ama etkileyen cok tanidigim var öyle deme.. bak bi arkadasim hemen hamile kaldi pilledan sonra, digeri daha ugrasiyor bu pille yüzünden hormonlari bozulmus.. yan etkileri ayri bir sey.. bir de uzun süre hangi ilaci kullanirsan kullan, kesinlikle bi süre sonra zarar verir.. benim anlatmaya calistigim tek sey, dikkatli olmak.. ona kalirsa pille adet düzenliyor hormonlara yardimci oluyor ama bazi kadinlara da iyi gelmiyor.. ben gördügümü söylüyorum tatlim mesela korktugumdan ben kullanmadim