• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

bende bilmiyorum canim, her ikiside olabilir :)) bakalim bir arastirayim en iyisi

tamam canim arastir bize de anlatirsin :54:

ben öyle duydum canim.. biz hemen balayina gitmeyi düsünüyoruz hatta nisanlim bana takildi istersen balayindan gelince yapalim fln diye :17:
ich will nicht das was passiert bide bilmedigimiz bir ülke sonucta.. siz tecrübeli insanlarsiniz bize bu konuda yardim edin :D
ben nisanlimla bu konuyu acik bir sekilde konusdum sonucta ikimizide ilgilendiren bir konu ve bu karari aldik evlenecez bu konuyuda konusmamiz gerek..
onunla konusunca tabiiki rahatladim ama ne bilim.. sonucta nasil olacagini bilmiyoruz ondandir belkide korkularimiz.. bi evlenim hele.. sonra burda insallah bende ayni senin gibi derim :17:

bence evlilikle ilgili.. doktor pilleyi sana göre yaziyor.. zaten dedigin gibi evlenen kisiler automatisch kilo aliyor..
bu erkeklerdede olan birsey.. ve bu pilleden sonra hamile kalmama fln diye birseyede inanmiyorum ben.. yengem birakti ve hamile kaldi..
tabi herkeste farkli olabilir ama bencede en iyi yöntem bu :)

canim pilleden sonra hamile kalamama kesin bir sey degil ama etkileyen cok tanidigim var öyle deme.. bak bi arkadasim hemen hamile kaldi pilledan sonra, digeri daha ugrasiyor bu pille yüzünden hormonlari bozulmus.. yan etkileri ayri bir sey.. bir de uzun süre hangi ilaci kullanirsan kullan, kesinlikle bi süre sonra zarar verir.. benim anlatmaya calistigim tek sey, dikkatli olmak.. ona kalirsa pille adet düzenliyor hormonlara yardimci oluyor ama bazi kadinlara da iyi gelmiyor.. ben gördügümü söylüyorum tatlim mesela korktugumdan ben kullanmadim :1:

tabiki canim :) hosgeldin, nasilsin? yasin kac :) nisaniniz nezaman olacak?

yani canim haklisin regen baska kadin doktoruna gidicem mutlaka parasiyla nede olsa :51:

ya kizlar siz böyle diyorsunuzda ama benimde cogu tanidiklarim var 4-5 sene hap kullandilar hapi biraktilar 6 ay sonra hamile kaldilar..
bana bundan 1 sene önce kadin doktoru pille yazmisti (verhütung + regulärung des hormonhaushalts) ikisi bir arada pilleydi
6 ay falan aldim, tek yan etkisi adet agrim cogalmisti birazcik , onun haricindan bisey olmamisti kilo alma cilt bozuklugu gibi bir sorun olmadi
tam tersine birde adetlerim düzenli geldi hep.. simdi mesala 15. geldiyse bu ay öbür ay 20 veya 25 geliyo hep 10 gün atiyor bende anlamadim niye böyle diye..
eisprungla alakali mis, ya ben ausbildung yapacam öyle kondom falan güvensiz geliyor bana.. allah bilir nezaman cocugu verecegine ama su 3 sene gercekten düsünmüyoruz
evliligimiz otursun para biriksin ausbildung yapayim diye planladik.. ne bileyim baskada ne vardi igne var, siz neler kullaniyorsunuz peki kizlar?
of aklim karisti ya :(
horbulduk cnm :) adim selcan 22 yasindayim. Nisan kismetse herbsta olucak :9: dügünude seneye yaza yapmayi düsünüyoruz :1: wer seid ihr? Macht ihr alle ausbildung?
Aslinda dediginiz gibi korkmamak gerekiyor sonucta bunu isreyerek yapiyoruz sevdigimiz kisiyle.. Ve eslerimizde agri cekmemizi istemez..
Ben ondan cok dedigim gibi bu denize girme konusuna takildim..
Problem olurmu?
cnm du brauchst dir keine gedanken zu machen ich kenne keine frau,die sich nach balayi beschwert hat wegen dieser sache :1: kim dedi sana sorun olucak diye?:44:

Dikkat et denildi sadece.. Meine yenge.. Ama sie war auch.. Tabi her kadin farklidir.. Bende birsey olmaz diyip girecem kocami yalniz birakacak degilim koa denizde:D

Dikkat et denildi sadece.. Meine yenge.. Ama sie war auch.. Tabi her kadin farklidir.. Bende birsey olmaz diyip girecem kocami yalniz birakacak degilim koa denizde:D

canim bu haplar herkese yaramiyor,ne guzel sana bir yan etkisi olmamis,hapi kullanip hic yan etki yasamayanlar var biliyorum,ama bana yaramadigi icin tavsiye etmiyorum,gen de son karar sizin,ilk gece sonrasi denize girme olayina gelince,bu konuda birsey diyemeyecegim siz en iyisimi kadin doktoruna gidince bir sorun onlar bilirler,bi de yanlis hatirlamiyorsam bu konuda bir doktor ,illa denize girilmek isteniyorsa bu konuda mikrop kapabilecegine inailiyorsan tampon kullanilabilir demisti,yani tampon sonucta iceri su kacmasini engelliyor.Yani benim bildigim bu kadar,size en iyisini ve dogrusunu kadin doktorunuz soyler,ben duyduklarimi anllattim ama siz gene de bir sorun doktorunuza...hadi kolay gele:)

Son düzenleme:
horbulduk cnm :) adim selcan 22 yasindayim. Nisan kismetse herbsta olucak :9: dügünude seneye yaza yapmayi düsünüyoruz :1: wer seid ihr? Macht ihr alle ausbildung?

19 yasindayim nisanliyim:) okt,nov insallah nikahimiz olacak dügün 2013 april allahin izniyle :)
insallah diledigin gibi olur hersey :31:
memnun oldum selcan bende elif dilay

ben geldiim :))
kisaca bi özet gectim yazdiklarinizdan tamda benlik konulari konusuyormussunuz :D

prensess05 cnm hosgeldin :) simdiden hayirli olsun

hemen konuya daliim pille icin ben bile daha doktora gitmedim ki biliyosunuz 3 ayim kaldii
ama eczanede ausbildung yapan arkadasim var o dedi simdi türkiyeye gitmeden önce ugrarsan doktora sorun yasamazmisim
milletin 2-3 ay demesinin sebebi wie der einzelne körper auf die verschiedenen sorten an pillen reagiert..
dh. einige verursachen kopfschmerzen, andere sorgen dafür das man zunimmt und andere wiederum das man mehr haare kriegt
gerekirse pilleyi degistirebilmek icin ve vücudunuzun yeni pilleya alismasi icinmis :)

acikcasi ben kadin doktoruna gitmekten cekiniyorum :17:
bu hafta ici gitmem sart gelecek..
ach wird schon.. hoff ich.. :)

ben geldiim :))
kisaca bi özet gectim yazdiklarinizdan tamda benlik konulari konusuyormussunuz :D

prensess05 cnm hosgeldin :) simdiden hayirli olsun

hemen konuya daliim pille icin ben bile daha doktora gitmedim ki biliyosunuz 3 ayim kaldii
ama eczanede ausbildung yapan arkadasim var o dedi simdi türkiyeye gitmeden önce ugrarsan doktora sorun yasamazmisim
milletin 2-3 ay demesinin sebebi wie der einzelne körper auf die verschiedenen sorten an pillen reagiert..
dh. einige verursachen kopfschmerzen, andere sorgen dafür das man zunimmt und andere wiederum das man mehr haare kriegt
gerekirse pilleyi degistirebilmek icin ve vücudunuzun yeni pilleya alismasi icinmis :)

acikcasi ben kadin doktoruna gitmekten cekiniyorum :17:
bu hafta ici gitmem sart gelecek..
ach wird schon.. hoff ich.. :)
hosbuldk canim :3: bende kadin doktora gitmem gerekiyor 2 haftadir gögüslerim aciyor yan yatamiyorum doktor überweisung verdi ama gitmeye cekiniyorum. Senin dügün türkiye demi olucak? .achso und wegen der pille dachte ich 2 3 ay önceden alip vücud alissin diye :1: :1:

bende :) nein canim ich hab noch kein kleid bende cok kararsizim.. beyaz giyinmek istemiyorum nikaha
elbise istiyorum ama nasil birsey olacak keine ahnung :S bende bi baksam iyi olacak

beyaz degil ama beige giyinebilirsin bence dizlere kadar :) ben nisan icin öyle bisey düsünmüstüm dizlere kadar saten mavi yada yavru agzi renginde bi elbise :) aber für mich ist das noch früh :1:
als was machst du deine lehre?

hosbuldk canim :3: bende kadin doktora gitmem gerekiyor 2 haftadir gögüslerim aciyor yan yatamiyorum doktor überweisung verdi ama gitmeye cekiniyorum. Senin dügün türkiye demi olucak? .achso und wegen der pille dachte ich 2 3 ay önceden alip vücud alissin diye :1: :1:

das mit der pille klar alissin diye ama üc ay diil ya :))
yok cnm benim dügünüm burda olacak
burdaki gelin adaylarindan 1 nr bnm hihi 4. ayin 22 dügünüm var ins.
ama 9 subatta üc haftaligina trye gidicem alisverise hihi ;)

das mit der pille klar alissin diye ama üc ay diil ya :))
yok cnm benim dügünüm burda olacak
burdaki gelin adaylarindan 1 nr bnm hihi 4. ayin 22 dügünüm var ins.
ama 9 subatta üc haftaligina trye gidicem alisverise hihi ;)

:)) hayirlisi olsun cnm ich freu mich für euch ihr braucht nicht so lange warten :)

es gibt so schöne sachen in der türkei oradan al ceyizini derim.

balayina gidicekmisiniz oder erst später ve nereye gitmeyi düsünüyorsunuz ;)

yani pilleyi 1 ay önceden alsan olur diyorsun?

beyaz degil ama beige giyinebilirsin bence dizlere kadar :) ben nisan icin öyle bisey düsünmüstüm dizlere kadar saten mavi yada yavru agzi renginde bi elbise :) aber für mich ist das noch früh :1:
als was machst du deine lehre?

evet bende beige düsündüm:) bakalim artik, trdende bakicam sanirim:) im august wenn wir fliegen.. insallah :)
nisan icin mavi falan güzel olur canim:) würde ich empfehln.. daha zamanin var bakarsin rahatca ;)
ich habe meine lehre schon abgeschlossen hemsireyim canim.. ama der beruf gefällt mir garnicht.. zaten is de bulamiyorum suan
okadar bewerbung yazdigim halde hep absage.. ich arbeite im moment auf 400 euro basis, bir kac yer aradi habr vericez 4 hafta icinde dedi bakalim kismet..
2013 evlenince ausbildung yapacam zur medizinischen fachangestellten :) o yüzden cocukda düsünmüyoruz bir kac sene .. kismet bakalim
insallah hersey istedigimiz gibi olur :) .. sen neler yapiyorsun cnm ? ausbildungmu yapiyorsun?

:)) hayirlisi olsun cnm ich freu mich für euch ihr braucht nicht so lange warten :)

es gibt so schöne sachen in der türkei oradan al ceyizini derim.

balayina gidicekmisiniz oder erst später ve nereye gitmeyi düsünüyorsunuz ;)

yani pilleyi 1 ay önceden alsan olur diyorsun?

warten wäre meiner ansicht nach der falsche begriff :) zaman zaten su gibi akip gidiyo ama danke dir liebes :))
son kalan parcalari türkiyeden almayi düsünüyorum zaten ^^
gelinlikle kinaligimda buna dahil hihi
balayina dügünden bi hafta sonra gitmeyi düsünüyoruz ama daha rezervasyonlari yaptirmadik onlarlada ugrasmamiz lazim da vakit yok

pille konusundada cnm her ihtimale karsi 3 ay öncesinde git derim
vücuduna bagli sonucta yani eger ilk yazilan pilleya ters tepki verirse vücudun o zaman degistirdiginde yeni pilleya alismaya vaktin olsun ;)

Hallooo Kizlar,
ben Dilek, bin 24 und studiere :)

bir ay sonra nisanimiz olcak, dügünde yaza insallah :)
ikiside türkiyede olcagi icin burdan hic bisi alamiyorum..
simdi benim korkum: türkiyeden güzel bi nsanlik und gelinlik bulabilcemmi???
ich mag so kabarik und cok süslü sachen nicht :S
türkiyede olan arkadaslar burdaki gelinlikler cok süslü demisti bana bikere..

was meint ihr dazu?

Hallooo Kizlar,

was meint ihr dazu?

hayirli olsun canim :))
hic süphen olmasin cnm türkiyede harika gelinlikler var
gidip gördügüm icin söylüyorum her zevk icin gelinlik bulabilirsin
klar es hängt zwar davon ab wo man guckt aber du findest definitiv etwas für dich ;)

hem istersen brautmoden jahn diye bi sayfa var
da kannst du mal gucken gibts auch super brautkleider ^^

hayirli olsun canim :))
hic süphen olmasin cnm türkiyede harika gelinlikler var
gidip gördügüm icin söylüyorum her zevk icin gelinlik bulabilirsin
klar es hängt zwar davon ab wo man guckt aber du findest definitiv etwas für dich ;)

hem istersen brautmoden jahn diye bi sayfa var
da kannst du mal gucken gibts auch super brautkleider ^^

oh gut icim daha rahat simdi, dankeschön :)

saol canim, sanada hayirli olsun, az kalmis :)
Pille icin doktora gidince ohne untersuchung da veriyomus diye duydum ama sonradan yine gidince illa untersuchung yapmak istiomus :D
ama hausarztta pilleyi yazabiliomus diye duydum ve ben ondan almayi düsünüodum :)
hic giden var mi?
Und danke für den tipp mit der website, is echt cool :)

oh gut icim daha rahat simdi, dankeschön :)

saol canim, sanada hayirli olsun, az kalmis :)
Pille icin doktora gidince ohne untersuchung da veriyomus diye duydum ama sonradan yine gidince illa untersuchung yapmak istiomus :D
ama hausarztta pilleyi yazabiliomus diye duydum ve ben ondan almayi düsünüodum :)
hic giden var mi?
Und danke für den tipp mit der website, is echt cool :)

saol cnm :)
ya dogrudur verirde her ne kadar icim rahat etmesede sonucta doktor bu
ne biliim evlenmeden önce bi kontrole gidiim diyorum
hos zaten pilleyi bi kere aldiktan sonra ardin dan düzenli gitmek gerekiyor und dann ist das gucken der ärtzte nicht mehr oberflächlich sondern durchaus tiefsinnig :D

neyse sohbet cok hos ama bana müsade yarin erken kalkmam lazim
sizlere daha hos sohbet ve iyi oturmalar :)
iyi geceler

Hallooo Kizlar,

was meint ihr dazu?

Hosgeldin :)

Hayirli olsun simdiden :34:

Masallah yani :1:Früher kamen die aus der Tr und nun geht ihr alle :26:

Ich glaube sogar das es dort schönere gibt und auch viel mehr auswahl das einzige wird wohl der Preis sein :)

Simdi nedense gelinlik vs diktiriyorlar tr de..

Hier im Forum gibt es unter dem Link http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri-f701/ viele verschiedene Modelle

Back