• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

ich war auch in frankfurt.. bei primark :D

Das geht ja garnicht ihr kommt alle her ohne mich zu besuchen :26:

Du musst Primark mal am wochenende sehen allahimmmmmmmmm :53: sanki beles birsey dagatiyorlar schrecklichhhh....:53:

Zaten kabine girmek bir saatini aliyor insanin o yüzden hic gitmiyorum oraya :1:

Son düzenleme:
Frankfurt Cevresinde 10 dakika.... ay bilseydim hic kacirirmiydim bu firsati ne güzel olurdu :30:Tüh :30: Birdahakine haber ver görüselim :1:

olabilir.. pasaportu teslim almaya gelcem.. olmazsa trenle geleyim.. arabayla gelirsem benimki birakmaz beni orda.. bakalim ikna edersem kesin haber veririm..

selam kizlar frankfurt duydum :) ben frankfurta 30 dk uzaklikta yere gelin gidecem insallah :))

allah hepimize saglik versin.. bugün einkaufen yaptim, mobilyaciya gezdik ama alman mobilyacilardaki koltuklar cok igrenc yaaa...

Ich war da auch mal samstag .. Acayip dolu.. Ich probier das immer einfach so an...kim bekliycek o sirayi..
Bu sefer baya ucuzluk vardi.. Ama hab mir nicht viek gekauft.. Annem zaten kiziyor.. Evlenince bu kadar yerin olacakmi bakalim fln diyor :D

Askininbirtanesi evet canim.. Bence sekilleri igrenc.. Die sind zu tief und zu breit.. Rahat oturamazsin.. Vorallem türklerde misafir cok oldugu icin onuda düsünmek lazim..
Nasil birsey istiyorsun sen?

Ich war da auch mal samstag .. Acayip dolu.. Ich probier das immer einfach so an...kim bekliycek o sirayi..
Bu sefer baya ucuzluk vardi.. Ama hab mir nicht viek gekauft.. Annem zaten kiziyor.. Evlenince bu kadar yerin olacakmi bakalim fln diyor :D

Askininbirtanesi evet canim.. Bence sekilleri igrenc.. Die sind zu tief und zu breit.. Rahat oturamazsin.. Vorallem türklerde misafir cok oldugu icin onuda düsünmek lazim..
Nasil birsey istiyorsun sen?
ja da hast du recht canim.. valla ben koltuklarimi trdeki gibi istiyorum kenarlari tasli falan.. grau istiyorum aslinda, ama kenarlari deri beyaz yada siyah
koltuk stoff , sen nasil birsey düsünüyorsun canim?

Ich will eher die "deutschen" .. Schwarz.. Mit stoff.. L seklinde.. :)
Hab schon eins gefunden.. Onu alacaz heralde:)
Dolaplarida ottoda buldum..
Hat jemand schonmal möbel bei otto bestellt? Ben biraz korkuyorum iyi cikmaz diye.. Ama burda mobilyacilarda 500

Hat jemand schonmal möbel bei otto bestellt? Ben biraz korkuyorum iyi cikmaz diye.. Ama burda mobilyacilarda 500

Ich würde dir empfehlen dir die schränke und so selber anzuschauen Leider sind fast alle schränke aus Sunta / Pressholz birsey degdimi hemen catliyor ciziliyor :47: zb ist das bei ikea meistens der fall... Simdiden allah yardimciniz olsun :) agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah:nazar:

Hmm ok.. Ja bei ikea kenn ich das von einem tisch... Hemen catliyor..
Ich hab die live gesehen.. Ama tabi daha alici gözle bakmadim...

achsoo, iyi mis canim L form finde ich auch schön ama onun icin yer olmasi lagzim.. belki banada kismet olur bakalim:)
bende aslinda L form istiyorum güzel güzel uzanabiliyon ve rahat oluyor misafir geldiginde.. bakalim nasip:)

achsoo, iyi mis canim L form finde ich auch schön ama onun icin yer olmasi lagzim.. belki banada kismet olur bakalim:)
bende aslinda L form istiyorum güzel güzel uzanabiliyon ve rahat oluyor misafir geldiginde.. bakalim nasip:)

bak canim ben bu sekilde düsündüm ve bu benim cok hosuma gitti.. hem bizim icin rahat hemde misafirlerimiz gelince rahat..
Home Design - Henderson 3-Sitzer-Sofa mit Recamiere und Ottomane - Anthrazit- Schwarz | Möbel-Profi.de

halloooo ladiessss..... ben geldim, simdi geri gidiom ama... insallah sonra geri gelcem ve gecmise göz atcam...:10::10::10::10:

halloooo ladiessss..... ben geldim, simdi geri gidiom ama... insallah sonra geri gelcem ve gecmise göz atcam...:10::10::10::10:

Sen gelincede ben gitmis olcammmmm :26: Is bulmak neden bu kadar zor ya :43: Patronum cok fenaydi ama bari isim vardi :43: Sonunda Komplexe giricem :43:

Ich will wieder Arbeitennnnnnnnnn :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

U sekilde güzel canim:) hosuma gitti, ama tabi yer olmasi lagzim.. bende bunun gibi düsünüyorum yada L sekil..ama yerim olmassa
normal alirim sanirim :) bakalim hayirlisi olsun

man kann das ja immer selber zusammenstellen.. sadece L seklide olabilir.. ama bu benim hosuma gitti.. rahat gibi görünüyor:)

Sen gelincede ben gitmis olcammmmm :26: Is bulmak neden bu kadar zor ya :43: Patronum cok fenaydi ama bari isim vardi :43: Sonunda Komplexe giricem :43:

Ich will wieder Arbeitennnnnnnnnn :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

oyyy canim cok haklisin yaa.. almanyada da is yok baksana :50::50::50: benim yanimdaki bayani cikardilar.. arkadas olmustuk, sonucta 9-10 birlikte calistik.. yani kadin caliscakti ama schwarz olsun dedi, tabiki chef de yapmadi, cünkü aylarca yengesinin adina calisti, en sonunda da chef yeter yapmicam baska deyince, cikti isten.. buna ragmen bana böyle düsman oldu resmen, aramadi hiiic böyle, bi görsen sanki ben isini elinden aldim.. benle alakasi bile yoktu.. ama is buldum ben ona baska yerde dönercide.. yine de begenmiyor.. napayim ben yani di mi???

oyyy canim cok haklisin yaa.. almanyada da is yok baksana :50::50::50: benim yanimdaki bayani cikardilar.. arkadas olmustuk, sonucta 9-10 birlikte calistik.. yani kadin caliscakti ama schwarz olsun dedi, tabiki chef de yapmadi, cünkü aylarca yengesinin adina calisti, en sonunda da chef yeter yapmicam baska deyince, cikti isten.. buna ragmen bana böyle düsman oldu resmen, aramadi hiiic böyle, bi görsen sanki ben isini elinden aldim.. benle alakasi bile yoktu.. ama is buldum ben ona baska yerde dönercide.. yine de begenmiyor.. napayim ben yani di mi???

O da Bulmus bulandiriyor iste... Ben aushilfe bile olsa yeter diyorum baslangic icin ama yokkk.... Halbuki Meslegim var hic evde oturmadim da Lebenslaufumda hic boslugumda yok ama nasip mi degil ne anlamadim bundan sonra hic sormadan heryere Bewerbung yollicam :19: iki yer aradi birine görüsmege gitdim birinci ayin ortasinda haber vercez dedi digeride Seni Cagiricaz dedi ama halen ses yok gerci daha bir hafta oldu ama sabrim yok iste canim SIKILIYOR evde bos bos oturmaktan :26:

man kann das ja immer selber zusammenstellen.. sadece L seklide olabilir.. ama bu benim hosuma gitti.. rahat gibi görünüyor:)

achso ozaman iyimis tabiki canim:) , bencede rahat gibi görünüyor ama tavsiyem yinede oturmadan alma derim cünkü täuschung olabiliyor malesef

canim sana sey soracaktim, standesamtda nikah tarihi aldiniz ya, simdi benim nisanlimda alman vatandasligina gecis yapicak
biz oktoberde istiyoruz nikahi septemberde gidip basvursak cokmu gec olur? yani hemen veriyorlarmi termin öyle istedigin zamana yoksa türkler gibi islem süresimi koyuyorlar...?

Son düzenleme:
Back