- Konu Sahibi xKaderimsin
haha tamam canim haftaya yine sorarim ben sana ...dogum gününü simdiden kutliyim ben haftaya burda olurum olamam
hihi simdiden saol canim :)
danke süße icin daralmasin yaa, bunlar olan seyler ve daha cok az bi kismi.. ama gercekten bazilari olmasa dünya bir sey kaybetmez bunda cok haklisin.. daha tr'ye gitmedik biz esimle.. ben gecen sene yilbasinda yalniz gittim das was.. bu yaz esimle gitcez insallah.. kayinbabam biraz lüzumsuzdur.. biz gitmeden halanlara da gidin usw diye israr etcek dann diskutieren und so.. ama ben gitmicem.. taktik yapcam, yani söyle; simdiden kaynanama diyorum ufak ufak, yani yerini yapiyorum, iste esimin bi teyzesi istanbulda, biri de antalyada, diyorum kaynanama: anne eger 4-5 hafta izine gidersek, bi hafta ist.teyzede, bi hafta da ant.teyzede kaliriz, ben öbürlerinin (yani kayinababamin tarafi) yanina gitmem. sen benden daha iyi biliyorsun, onlar kiymet bilmiyor gider teyzelerimin yaninda kaliriz annemi de alirim usw diyorum.. tabi kaynanamin da hosuna gidiyor.. o da destek cikar bize canim böyle iste alttan alarak is yapmazsan, gelin oldugun icin daha cok göze batiyor..
benim de yok görücem.. elti de artik ne zaman gelirse insallah iyi biri olur da arkadas olur bana da.. gercekten olmamasi daha iyi..
senin ceyizin tamam mi?? dügün ne zaman?? nerde olacak dügünün?? bahsetsene bana biraz..
güzel taktik ben tuttum :) simdiden hayirlisi artik dualarim seninle. ikibucuk yildir evlisin peki yasinida sorabilir miyim?
pff eltii.. die ist komisch ja das beschreibt sie gut komisch.. yani ne biliim böle severek ön planda olan sevilmeyi övülmeyi cok isteyen ve ilgi onda olmadigindada sorun olan bi insan.. düsün sözümde resimler cekinden kizin benim sözümde benden cok resmi vardi sonunda.. kendisi nisanima herkesden gec geldi ya varmi böylesi.. ama neyse iste herkes kendine..
bana gelince.. yok ceyizim daha tam diil malesef ama ugrasiyoruz :) subatta türkiyeye gidiyorum ins. ordan kalan kisimlari alicam hemde son kez bekarken bizimkilerin yanina gidicem :) gitmeden evi tutmamiz lazim ki mobilyalara göz atiyoruz ben türkiyedeyken onlar burda calisabilsinler diye hihi üc hafta kalicam da :)
Allah izin verirse 22.4 evleniyorum cok az kaldi ben essenda kaliyorum ama neussa gelin gidicem :) dügün salonu krefeldde bi yer kaynimin dügününün oldugu yer bizede sunsunlar oluur dedik :) dügün diil önemli olan sonrasi diyip salliyoruz iste
kinam 20. olacak ins. cumartesini dinlenme günü ilan ettim :) ama dügünden bi hafta önce bomba gibi bi planim var hihihi dua edinde
Eltilerinizle nasil anlasiyorsunuz kizlar?
Sorunlariniz oluyormu?
Benim daha eltim 2 aylik.. Ama biz arkadastik zaten..:)
canim o senin görümcendir die schwester von deinem verlobten :)
elti ist die frau von dem bruder deines verlobten kurz gefasst schwägerin
ne zor aile baglari varmis bizdede ya :))
soruya cevapsa görümcem yok (Allahtan)
halimden gayet memnunum