- Konu Sahibi xKaderimsin
canim ya okudum da yazdiklarini üzüldüm yavalla isin zor.. kaynananin yaninda mi oturacaksin türkiyede?
ya ben anlamiyorum yani sonucta herseyin olamaz bide burdan oraya gideeksen eger ich mein es gibt doch eine grenze was das gewicht angeht..
cehizine bi göz attim her ayrintiyi düsünmüssün daha hala eksigin cok diyebiliyorsa ist das eine schwiegermonster
ablam evli 3 yildir bana diyo canim herseyini alma sonra alisverise ciktiginde yeni seyler göreceksin almak isteyeceksin ama var oldugu icin alamicaksin yazik günah diye
haklida bide sen türkiyeye gidiyosun yani orda cok daha fazla secilenecek seyler var. bilemedim inan.. Allah yardimcin olsun bol bolda sabir versin..
dikis kutusuna gelincede :) ist zwar süß ama ayni renkden cok ip var ya onun yerine farkli renkler olsaymis keske
Canim biz ayni sehir de oturacagiz ama ayni evde degil. Arabayla 15dklik mesafede bi yerde ev almayi düsünüyoruz nisanlimla ki onun is yerine daha yakin olsun. Sie ist eigentlich ganz lieb und nett. Zamaninda o da cok cekmis cünkü bu yüzden gelinlerine cektirecegini sanmiyorum. Ama manche sachen die sie sagt find ich einfach doof :) Ya diyorum hava atmak istiyor benim gelinim almanyadan geliyor diye yada bilmiyorum ob sie böse gedanken hegt. Sagol canim ceyizimin birazini burdan cogunu türkiyeden aldim zaten suan kaynanamin evinde duruyorlar. Kesinlikle öyle hem bi evin eksigi hic bitmez ki. Her zaman bir eksik olur ve her zaman alinacak bir sey bulunur. Nisanlima dedim ben sana ceyiz listemi göndereyim de annene oku susu var busu yok diye bakalim ne diyecek :) Was soll ich sonst noch sagen?
Ay dogru canim ya hic dikkat etmedim ben ona. Biraz daha bakinayim o zaman :)