• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

kizlarrrrr :) iyi aksamlarrr.. nasilsinizz??
yogun bir gün gecirdim bugün, alisveris, hazirlik vs.. :9:

yarin abime kiz bakmaya gidiyoruz :))

bu arada bu nevresim takimindan aldim:)
2 x Kissenbezug 80 x 80
2x Deckenbezug 155 x 200
yorganlari büyük aldim:) ferah ferah yaylana yaylana uyuyalim diye askimla :9: fiyati 20 euro :)
internetten aldim ama kalitesi süper.. bitane daha almistim
sizce nasil?? ben cok beyendim renkleri cok hos

$$(KGrHqR,!lwE652YNwZJBOvs+pHl7!~~60_12.jpg

Son düzenleme:
regen hihi olsun canim evet sohbet etmekte güzel olur :)

askininbirtanesi abini tebrik ederim simdiden.. aldigin nevresimi güle güle kullan canim 20€ iyi bi fiyat :)

Kaderimsin senin mi nikahin vardi yoksa? :)

regen hihi olsun canim evet sohbet etmekte güzel olur :)

askininbirtanesi abini tebrik ederim simdiden.. aldigin nevresimi güle güle kullan canim 20€ iyi bi fiyat :)

Kaderimsin senin mi nikahin vardi yoksa? :)

güle güle kullan tatlim... tartiya kadar düsünmüssün kiz masallah sana.. valla en iyisini yapiyorsun. aklina gelen her seyi yap, zaten evin icine gurince eksik cikiyor... insallah evinin yerlesmis fotograflarini da görürüz :16::16::16::16: mutlu mesut oturun insallah...

güle güle kullan tatlim... tartiya kadar düsünmüssün kiz masallah sana.. valla en iyisini yapiyorsun. aklina gelen her seyi yap, zaten evin icine gurince eksik cikiyor... insallah evinin yerlesmis fotograflarini da görürüz :16::16::16::16: mutlu mesut oturun insallah...

Amin canim benim insaAllah. Ya bilmiyorum ben herseyi aldigimi düsünüyorum. Ama kaynanam hala eksigimin cok oldugunu söylüyor. Ne bekliyorlar benden bilmiyorum :S Üstelik ben calismiyorum kendi birikimimle bunlari yapmaya calistim yine de yaranamayacaksam pes dogrusu diyebilirim yani. Emek veriyosun af edersin bi yerlerini yirtiyosun hersey tas tamam olsun diye ama olmayadabiliyor. Olumlu seyler isitecegimi beklerken 'daha eksigi var kizimizin' denilmesi canimi sIkIyor...

Amin canim benim insaAllah. Ya bilmiyorum ben herseyi aldigimi düsünüyorum. Ama kaynanam hala eksigimin cok oldugunu söylüyor. Ne bekliyorlar benden bilmiyorum :S Üstelik ben calismiyorum kendi birikimimle bunlari yapmaya calistim yine de yaranamayacaksam pes dogrusu diyebilirim yani. Emek veriyosun af edersin bi yerlerini yirtiyosun hersey tas tamam olsun diye ama olmayadabiliyor. Olumlu seyler isitecegimi beklerken 'daha eksigi var kizimizin' denilmesi canimi sIkIyor...

ama bak alamancinin eksigi olmaz :1::1::1: ayyy bu insanlar yaa, saka bi kenara tatlim bosver istedigini desin hiiiiiiiic bir kaynanayi memnun edemezsin, bi laf vardir, en iyi kaynana ölü kaynanadir, diye... atalarimiz bir sey biliyorki söylüyor di mi?? valla benim ceyizimde tarti yoktu ne yalan söyliiim görünce cok hosuma gitti.. benim de ceyizimi getirmediler lazim degil diye, ondan sonra da senin sunun yok bunun yok, yorganin yok usw.. zaten biz arabyla geldik düsün, siz mal gibi alisveris yaptiniz, ara öyle doldu, benim kücük bi laviz elbisem bi valizde dantellerim felan sigdi arabaya.. benim bile yerim yoktu arabada resmen.. ay bunlar gerizekalillar, yine geldi aklima...ammmaannnn takma sen, tek dedigi bu olsun baska bir sey olmasin yeterki...

ama bak alamancinin eksigi olmaz :1::1::1: ayyy bu insanlar yaa, saka bi kenara tatlim bosver istedigini desin hiiiiiiiic bir kaynanayi memnun edemezsin, bi laf vardir, en iyi kaynana ölü kaynanadir, diye... atalarimiz bir sey biliyorki söylüyor di mi?? valla benim ceyizimde tarti yoktu ne yalan söyliiim görünce cok hosuma gitti.. benim de ceyizimi getirmediler lazim degil diye, ondan sonra da senin sunun yok bunun yok, yorganin yok usw.. zaten biz arabyla geldik düsün, siz mal gibi alisveris yaptiniz, ara öyle doldu, benim kücük bi laviz elbisem bi valizde dantellerim felan sigdi arabaya.. benim bile yerim yoktu arabada resmen.. ay bunlar gerizekalillar, yine geldi aklima...ammmaannnn takma sen, tek dedigi bu olsun baska bir sey olmasin yeterki...

Üstelik biz de gelin damat dügünden sonra yakin akrabalara el öpmeye gidiyor ufak bi bohca hazirlaniyor mesela tülbent corap havlu gömlek. Kaynanam diyor ki eltimin cok ceyizi varmis ama 'benim kimseye verecek esyam yok' demis. Kaynanam herseyi kendisi hazirlamis. Aber bei mir heißts dann: 'amca ve dayilara ordan gömlek alirsin bulabilirsen'?!? Haksizliga hic gelemiyorum. Bu tür ufak tefek seyleri takmayayim diyorum ama es geht nicht. Hayirlisi insaAllah. Önemli olan esya degil. Önemli olan kurdugumuz yuvada mutlu olabilmemiz. Onuda nasip eder Allahim insaAllah. Sen de türkiye'ye mi yerlestin?

evet canim:) fikir degimis olduk :)) peki onlarin internet siteleri yokmudur acaba??:S gerci olsa bulurdum ama :26:

bakicam devam canim:) baska care yok:31:

aslinda böyle istiyordum mutfagi ama kararsiz kaldim ya.. pink rengine bayiliyorum, netten buldum sahane bir kombine kiminse güle güle kullansin
belki sahibi buradan cikar:)) bellimi olur.. mutfak sahane gercekten ama ben galibe pink yerine kirmizi kombine edicem cünkü
baharat takimlarim hep kirmizi desenli.. toasterm beyaz :) o yüzden bakalim artik:)

Eki Görüntüle 304479 Eki Görüntüle 304480

bilmiyorum canim ama internet siteleri yok herhalde...mannheimda da cok güzel seyler var ama size baya uzak mannheim...da ist eine straße nur mit türkischen läden..hem gelinlikciler hem ceyiz satan yerler orda kesin bulursun ama dedigim gibi baya uzak orasi
gercekten cok güzel renkler ic acici...ama ev kendinin olmayinca istedigin gibi yapamiyorsun zaten...bizim tutugumuz evin einbauküchesi olmazsa ben kesinlikle kirmizi siyah yapmayi düsünüyorum ama eger olursa bilemicem almanyanin evleri nasil biliyorsun zaten...cogu evde hep eski nenemin zamanindan einbaukücheler var :9:...bakalim hayilisi neyse o olsun..insallah gönlümüzce dösemeyi nasip eder allahim bu arada yeni aldigin nevresim takimi güzelmis hemde ucuza almissin..almanyanin nervresim takimlari genelde baya pahali oluyor :41:

evet ya aslinda türkiyeden getirmeyi istiyodum ama cok pahali oluyodu ya :(
dügün Allah izin verirse 22.04 de :) kinam iki gün öncesi 20. de :) hihi hala saka gibi geliyo evleniyorum yaa
peki sen ne zaman evleniyosun canim

türkiyenin mobilyalari cok güzel gercekten burdakiler gibi degil...ama dedigin gibi türkiyeden getirmek baya zor ve pahali burdada az türk mobilyasi satan yerler var :14:....allah izin verirse benim dügünüm seninkinden 1 ay sonra yani 5 ayda..evet az kaldi banada hic 5 ay sonra dügünüm olacak gibi gelmiyor :34:

Kizlar bu igne iplik seti nasil sizce? Weltbild'de 10€

Eki Görüntüle 305120

canim ya okudum da yazdiklarini üzüldüm ya :( valla isin zor.. kaynananin yaninda mi oturacaksin türkiyede?
ya ben anlamiyorum yani sonucta herseyin olamaz bide burdan oraya gideeksen eger ich mein es gibt doch eine grenze was das gewicht angeht..
cehizine bi göz attim her ayrintiyi düsünmüssün daha hala eksigin cok diyebiliyorsa ist das eine schwiegermonster :(
ablam evli 3 yildir bana diyo canim herseyini alma sonra alisverise ciktiginde yeni seyler göreceksin almak isteyeceksin ama var oldugu icin alamicaksin yazik günah diye
haklida bide sen türkiyeye gidiyosun yani orda cok daha fazla secilenecek seyler var. bilemedim inan.. Allah yardimcin olsun bol bolda sabir versin..

dikis kutusuna gelincede :) ist zwar süß ama ayni renkden cok ip var ya onun yerine farkli renkler olsaymis keske

türkiyenin mobilyalari cok güzel gercekten burdakiler gibi degil...ama dedigin gibi türkiyeden getirmek baya zor ve pahali burdada az türk mobilyasi satan yerler var :14:....allah izin verirse benim dügünüm seninkinden 1 ay sonra yani 5 ayda..evet az kaldi banada hic 5 ay sonra dügünüm olacak gibi gelmiyor :34:

alman mobilyalarindan artik bay geldi ya hep aynisi -tahta- ya acik kahve ya koyu kahve
inan evimde tahta görmek istemiyorum :) ins. hep acik renkler kullanicam hihi böle insanin eve girince gönlü ferahlicak :)
ayyy cok sevindim canim ya :)) hepimiz evleniyoruz :D

Back