- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi xKaderimsin
Ben de 2012 de türkiye'ye gidecek olan gelinler kervania dahilim :)
Merhabalar cümleten.
ne güzel canim hayirli olsun simdiden... bi ömür boyu mutluluklar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 2012 de türkiye'ye gidecek olan gelinler kervania dahilim :)
Merhabalar cümleten.
ne güzel canim hayirli olsun simdiden... bi ömür boyu mutluluklar..
Amin canim, Allah razi olsun. Hepimiz o mutluluga kavusuruz insaAllah. Senin dügünün ne zaman hayirlisiyla?
Kaderimsin senin mi nikahin vardi yoksa? :)
Yok canim.. Kaynimin nikahi vardi:)
regen hihi olsun canim evet sohbet etmekte güzel olur :)
askininbirtanesi abini tebrik ederim simdiden.. aldigin nevresimi güle güle kullan canim 20€ iyi bi fiyat :)
Kaderimsin senin mi nikahin vardi yoksa? :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...un-dunyasina-hosgeldiniz-10.html#post22102218
Kizlar sayfa 9 ve 10 da yeni aldigim ceyizlikler eklenmistir
güle güle kullan tatlim... tartiya kadar düsünmüssün kiz masallah sana.. valla en iyisini yapiyorsun. aklina gelen her seyi yap, zaten evin icine gurince eksik cikiyor... insallah evinin yerlesmis fotograflarini da görürüz mutlu mesut oturun insallah...
Amin canim benim insaAllah. Ya bilmiyorum ben herseyi aldigimi düsünüyorum. Ama kaynanam hala eksigimin cok oldugunu söylüyor. Ne bekliyorlar benden bilmiyorum :S Üstelik ben calismiyorum kendi birikimimle bunlari yapmaya calistim yine de yaranamayacaksam pes dogrusu diyebilirim yani. Emek veriyosun af edersin bi yerlerini yirtiyosun hersey tas tamam olsun diye ama olmayadabiliyor. Olumlu seyler isitecegimi beklerken 'daha eksigi var kizimizin' denilmesi canimi sIkIyor...
ama bak alamancinin eksigi olmaz ayyy bu insanlar yaa, saka bi kenara tatlim bosver istedigini desin hiiiiiiiic bir kaynanayi memnun edemezsin, bi laf vardir, en iyi kaynana ölü kaynanadir, diye... atalarimiz bir sey biliyorki söylüyor di mi?? valla benim ceyizimde tarti yoktu ne yalan söyliiim görünce cok hosuma gitti.. benim de ceyizimi getirmediler lazim degil diye, ondan sonra da senin sunun yok bunun yok, yorganin yok usw.. zaten biz arabyla geldik düsün, siz mal gibi alisveris yaptiniz, ara öyle doldu, benim kücük bi laviz elbisem bi valizde dantellerim felan sigdi arabaya.. benim bile yerim yoktu arabada resmen.. ay bunlar gerizekalillar, yine geldi aklima...ammmaannnn takma sen, tek dedigi bu olsun baska bir sey olmasin yeterki...
Amin camin hepimiz icin hayirli olsun insaAllah :) 8 Temmuz 2012 Allah nasip ederse ve gebzeye geliyorum insaAllah. Peki sen?
ben 22 nisanda evleniyorum ama evlenincede burda kalicam :) nur halt von essen nach neuss
evet canim:) fikir degimis olduk :)) peki onlarin internet siteleri yokmudur acaba??:S gerci olsa bulurdum ama :26:
bakicam devam canim:) baska care yok
aslinda böyle istiyordum mutfagi ama kararsiz kaldim ya.. pink rengine bayiliyorum, netten buldum sahane bir kombine kiminse güle güle kullansin
belki sahibi buradan cikar:)) bellimi olur.. mutfak sahane gercekten ama ben galibe pink yerine kirmizi kombine edicem cünkü
baharat takimlarim hep kirmizi desenli.. toasterm beyaz :) o yüzden bakalim artik:)
Eki Görüntüle 304479 Eki Görüntüle 304480
evet ya aslinda türkiyeden getirmeyi istiyodum ama cok pahali oluyodu ya
dügün Allah izin verirse 22.04 de :) kinam iki gün öncesi 20. de :) hihi hala saka gibi geliyo evleniyorum yaa
peki sen ne zaman evleniyosun canim
Slm kizlaaar..
Bitirdik nikahi.. Ama.. Cok yoruldum.. Ee gelin olunca..
Güzel gecti.. Eglendik:)
Sizler neler yaptiniz?
türkiyenin mobilyalari cok güzel gercekten burdakiler gibi degil...ama dedigin gibi türkiyeden getirmek baya zor ve pahali burdada az türk mobilyasi satan yerler var ....allah izin verirse benim dügünüm seninkinden 1 ay sonra yani 5 ayda..evet az kaldi banada hic 5 ay sonra dügünüm olacak gibi gelmiyor