- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi xKaderimsin
Ceken bilir demisler ya o yüzden sende bize yasadklarindan yola cikarak nasihatler veriyosun und das ist für uns alle sehr hilfreich :) ben ona benzer bir soru nisanlima sormustum er hat dann gemeint er geht dann halt alleine zu seinem bruder ich muss nicht mitkommen.. yani sonucta onun abisi er sagt auch, dass seine schwägerin generell sehr kalt ist zu jedem ich rede auch nicht wirklich viel mit ihr sagt er aber meinen bruder kann ich nicht streichen sagt er das stimmt auch und so was würde ich auch nie verlangen..
ist gut wenn es wirklich hilfreich ist.. ben de bunun icin her seyi cekinmeden anlatiyorum.. benim esimin de bi erkek kardesi var canim.. o bana neler etti de esim agzini acip tek kelime etmedi.. beni dövmeye calisti, parama caldi, bilezigimi caldi.. oglan benim cilt maskemi bile aliyordu odasina koyuyordu ben kullancam diye.. ama esim hic bir sey yapmadi canim.. erkekler pek birbirlerine ses etmiyorlar.. yani takma bosver.. en kötü ihtimal eltin seninle ugrasir ugrasir ama hic bi karsilik alamazsa ne olur?? o da pes eder.. ben kaynimla bas edemeyince, en son bilezigimi calinca konusmama karari aldim ve ondan sonra da bizi baristirdilar ama yine de hiic orali olmadim hic konusmadim.. zamanla dedigim yere geldi.. ama nerdeyse 2senede.. halen de ugrasir benle.. ses etmem haddini asinca kizarim sadece ama yüzüne karsi kavga eder gibi degil, o yokken kaynanamlar felan varken derim yine böyle böyle yapiyor diye.. sen de takma eltini.. belki de simdi korkuyordur papucum dama atilacak diye zaten herkese karsi sogukmus baksana bosver..
Ich galube das ist einer der Gründe warum ich es mag das zu lesen was du von dir gibst... Annem babam ayrildiktan sonra malesef bizde cok laf yedik annemizi tutdugumuz icin bir ara cok sinirleniyordum sinirimdende icimden ne geliyorsa söylüyordum simdi gec de olsa susmaya karar verdim... Allaha sükür nisanlimda sessiz sakin... bu yüzdende en büyük dayanagim o diyebilirim.. Sadece icimden gecenleri ona anlatiyorum sanirim buda bir yanlis ama tek güvenecegim insanda o simdi ona da pek anlatmiyorum... zaten milletin ahzi torba degilki büzesin misali kimseyle birsey paylasilmiyor....
benim esim de sessizdir, ailenin ezigi derim bazen yazik yaa, ama öyle icine cok atar o da.. ben yine de eslerimize her seyi anlatarak bogmak taraftari degilim.. o da iyi degil.. hep sikayet hep sikayet adam bir gün alir basini gider :26: ay Allah korusun.. dedigin gibi, kimselere bir sey anlatmamak lazim insan bunaliyor ama en iyisi bi yabanciya anlatmak.. ben mesela burdaki arkadaslarima gercek hayattakilerden daha cok güveniyorum.. ve etrafima hic bir sey anlatmiyorum.. bence topigimiz sadece gelin adaylari olmaktan ziyade dertlesme topigi de olabilir