• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

evet canim aksam oldu yine pc basindayiz:)) tamam tatlim sagol.. bakalim aramaya devam edicem
bizim burdada yok malesef .. insallah istedigim gibi birsey bulabilirim:)

etrafa felan sorariz canim belki de vardir.. vaktin var Allahtan simdiden bakman cok iyi zaten... akilli kizsin ya masallah :nazar::nazar::nazar:

Slm kizlaar.. Cok stresliymis ya bu dügün kosturmalari.. O kadar yogunumki.. Size yazacak vaktim yok:(

olsun canim dügün telasen gecsin resimlerini de bekliyoruz zaten :52::52::52:

Öyle yapcam simdi :D
Yatiyorum...
Sorma yaa.. 10 ay sonra evli olcam.....
Neyse.. Size iyi geceleeer. Zamanim olursa.. Yazarim :**

bende is ariyorum tatlim:) ah bi bulsam:) cok isime yaricak:)... sen ne meslek yaptin? ben hemsireyim
allah hakkimizda hayirlisini versin canim bizimde nikahimiz seneye olacak yaslariniz kac??

canim cok güzelmis renkler:) banada fikir oldu ..
dün konustuk nisanlimla mutfagi degisik yapicam büyük bir ihtimalle
bende siyah beyaz kirmizi yapicam:) bakalim.. kismet

Evet canım ya bende kırmızı siyahın uyumunu çok seviyorum ama sen beyazda katmak istiyormuşsun aslında güzel fikir siyah kırmızı beyaz bak bana da fikir oldu...:34:

Bizim Stuttgart taraflarında birkaç tane ceyizlik satan yerler var keske yakınlarda otursaydın..ama aslında büyük sehirlerde kesin vardır belki biraz araştırman gerekir Canım

Evet canım ya bende kırmızı siyahın uyumunu çok seviyorum ama sen beyazda katmak istiyormuşsun aslında güzel fikir siyah kırmızı beyaz bak bana da fikir oldu...:34:

Bizim Stuttgart taraflarında birkaç tane ceyizlik satan yerler var keske yakınlarda otursaydın..ama aslında büyük sehirlerde kesin vardır belki biraz araştırman gerekir Canım
evet canim:) fikir degimis olduk :)) peki onlarin internet siteleri yokmudur acaba??:S gerci olsa bulurdum ama :26:

bakicam devam canim:) baska care yok:31:

aslinda böyle istiyordum mutfagi ama kararsiz kaldim ya.. pink rengine bayiliyorum, netten buldum sahane bir kombine kiminse güle güle kullansin
belki sahibi buradan cikar:)) bellimi olur.. mutfak sahane gercekten ama ben galibe pink yerine kirmizi kombine edicem cünkü
baharat takimlarim hep kirmizi desenli.. toasterm beyaz :) o yüzden bakalim artik:)

$180152_497573857020_203634867020_6578826_2883652_n.jpg $181994_497573967020_203634867020_6578828_2325128_n.jpg

bende is ariyorum tatlim:) ah bi bulsam:) cok isime yaricak:)... sen ne meslek yaptin? ben hemsireyim
allah hakkimizda hayirlisini versin canim bizimde nikahimiz seneye olacak yaslariniz kac??

Habe im einzelhandel gelernt gül gibi isim vardi orsayda ah ah bir patronum vardi nankörün teki sonunda dayanamadim ciktim :43:

Biz ikimizde 25 yasindayiz :1:

Bu arada tam olarak nerede kaliyorsun Medipaxi duymussundur sizin oralarda yokmu yatak Örtüleri fln satiyor onlar belki orada aradigini bulursun:44:

evet canim:) fikir degimis olduk :)) peki onlarin internet siteleri yokmudur acaba??:S gerci olsa bulurdum ama :26:

bakicam devam canim:) baska care yok:31:

aslinda böyle istiyordum mutfagi ama kararsiz kaldim ya.. pink rengine bayiliyorum, netten buldum sahane bir kombine kiminse güle güle kullansin
belki sahibi buradan cikar:)) bellimi olur.. mutfak sahane gercekten ama ben galibe pink yerine kirmizi kombine edicem cünkü
baharat takimlarim hep kirmizi desenli.. toasterm beyaz :) o yüzden bakalim artik:)

Eki Görüntüle 304479 Eki Görüntüle 304480

pink fushia lilaa... ne kadar güzel renklerdir bunlar yaa :31::31::31::31: valla cok güzel durmus resimlerr.. insanin ici aciliyor baktikca

Habe im einzelhandel gelernt gül gibi isim vardi orsayda ah ah bir patronum vardi nankörün teki sonunda dayanamadim ciktim :43:

Biz ikimizde 25 yasindayiz :1:

Bu arada tam olarak nerede kaliyorsun Medipaxi duymussundur sizin oralarda yokmu yatak Örtüleri fln satiyor onlar belki orada aradigini bulursun:44:

olsun canim allah bir kapiyi kapatir diyerini acar insallah ikimizde yakin bir zamanda is buluruz:)
ben 22.12, 19 yasima girecem, nisanlim 23 yasinda:) ben bayernde yasiyorum canim münchen tarafi..
bulamadim ya.. almanlarin yatak örtüleri perde gibi hic bir fark yok ne bi tül ne bi tas bi süsleme hic birsey
sade ... bakalim artik insallah bulurum:) internetten türk sitesinden siparis edicektim almanyada büyük sehirlerden gönderirler diye
ama ceyiz sitesi olanda bulamadim hayirlisi bakalim:) aramaya devam:)

olsun canim allah bir kapiyi kapatir diyerini acar insallah ikimizde yakin bir zamanda is buluruz:)
ben 22.12, 19 yasima girecem, nisanlim 23 yasinda:) ben bayernde yasiyorum canim münchen tarafi..
bulamadim ya.. almanlarin yatak örtüleri perde gibi hic bir fark yok ne bi tül ne bi tas bi süsleme hic birsey
sade ... bakalim artik insallah bulurum:) internetten türk sitesinden siparis edicektim almanyada büyük sehirlerden gönderirler diye
ama ceyiz sitesi olanda bulamadim hayirlisi bakalim:) aramaya devam:)

Amin Amin allah sesini duysunda tez zamanda is bulalim insallah :34: Bist ja noch ganz jung :26: Dügün tarihine daha cok varsa Tr den de alabilirsin bence en güzel örtüler vs orda satiliyor vallahi schade cok uzakmissin leider yoksa bu taraflarda da bulunuyor hayirlisi :) Bu bir site varya alkapida... anladin sanirim :) orda da oluyor ama iste en güzeli kendin görüpte alsan :)

Amin Amin allah sesini duysunda tez zamanda is bulalim insallah :34: Bist ja noch ganz jung :26: Dügün tarihine daha cok varsa Tr den de alabilirsin bence en güzel örtüler vs orda satiliyor vallahi schade cok uzakmissin leider yoksa bu taraflarda da bulunuyor hayirlisi :) Bu bir site varya alkapida... anladin sanirim :) orda da oluyor ama iste en güzeli kendin görüpte alsan :)

evet anladim canim:) oraya bakiyordum tam :9: insallah bulurum..
daha var dügün april 2013 düsündük ailelerle:) 19 olacam diye üzülüyorum , yaslaniyoruuuuuuum:(
insallah aminnnnnnnn :31: tskler canim:)

cok deme yaa :)) bence az :) aha 2012ye girecez allahin izniyle.. 2012 sept,okt nikahimiz olacak :)
ya trden alacam bu gidisle sanirim:)) zaten alisveris yapilacak :) kismet

Pardon Pardon azikcik kalmis:34: Gercekten öyle sayili gün cabuk gecermis :1:

:14: Böyle Gözünü kapayip acana kadar bakmissinki gün gelmis gelin olmussun :103:
hayirlisiyla :1:

sen ozaman türkiyedeki mobilyalar gibi birseyler almak istiyorsun??? dügün nezaman??
evet bende nisanliyim...hazirliklar iyi gidiyor :21:

evet ya aslinda türkiyeden getirmeyi istiyodum ama cok pahali oluyodu ya :(
dügün Allah izin verirse 22.04 de :) kinam iki gün öncesi 20. de :) hihi hala saka gibi geliyo evleniyorum yaa
peki sen ne zaman evleniyosun canim

Back