- Konu Sahibi xKaderimsin
-
sagol canim benim... senin de islerin insallah cook güzel ve yolunda gider
ay sorma bugün basima gelenicocuklardan biri geldi kolumu isirdi.. hemde is taraftan yani ince derinin oldugu yerden, cooook acidi yaa bir de isirmis oturuyor yani disiyle asagiya cekiyor Allahtan ben de ayakta degildim.. böyle acayip morardi yaa.. bir-iki saat felan da bütün kolum agridi.. o arada yeni gelen cocuk da mamaaaaaaa diye aglamaya basladi valla oturup birlikte aglicaktim o derece.. kocam da deli, dalga geciyor is kazasi diye dedim göstereyim sonra yanlis anlama
aaaa gecmis olsun canim yaa, buz falan koysaydin evde nasil acimistir o iyi bilirim.. kücük kardesim isiriridi eskiden hep cok acirdi
yaramaz cocuklar yaa, valla bu iste te cok sabir gerekiyor allah kolaylik versin:) ama eminim cok tatli cocuklarda vardir
sev sev bitmez :))
öyle canim zaten o tatliliklari olmasa cekilmezler.. ama annesi diyorki sevdigine yapiyor, bana da yapiyor ama babasina arada sirada yapiyor baska da kimseye yapmiyor diyor.. dedim demekki beni cok seviyor hergün yaptigina göreama cok tatli yaa.. bi görsen aciyor agzini pesinden kosuyor oynamasi güzel ama kötü yanlari da hic cekilmiyor..
ay canim yaa yerim o agzini tahmin edebiliyorum nasil kostugunu kücücük acik agziylaaa yerrrrriiiiiiiiiim :)))
evet ama kücük canavarda olabiliyorlar iste ozaman insana sabir gerekiyor:))
yok canim bende genelde öyle seyler olmuyor allahtan :)) huysuz hastalarim oluyor tabi ama allahtan isirmiyorlar:))haklisin canim vallaa.. senin isinde de oluyor mu benzer seyler?? isirmak gibi degil de ne bileyim daha farkli.. sen yetiskinlerle birlikte oldugun icin isiran olmaz muhtemelen
Selam kizlaaaar:)
Bende fikirlerimi söyliim:
Mutfak beyaz veya creme mit granit arbeitsplatte (babam yaptigi icin)
Wohnzimmer: siyah koltuk.. Stoff.. Weiße wohnwand.. Weißer esstisch.. Stühle oder bank bilmiyorum..
Perdeleride diktircem tüerkiyede.. Schwarz weiß..
Schlafzimmer: holz braun/schwarz
Bad: weiß:)
Baskada oda kalmadi galiba.. :)
ooo güzelmis canim:) beyendim:) gördügüm kadariyla sende benim gibi siyah beyaz hastasisin hihi
evlerimiz insallah cok güzel olur:)
Siyahi cok severim... Evimde öyle olacak insallah :)
Olur canim.. Hele bi o günler gelsin...
hele bi gelsinde canim o günler allahin izniyle:)
hersey güzel olacak insallah =) bende siyahi cok severim bence romantik havasi var:)
Insallah..
Bu hafta inanilmaz yorgunum.. Bu ausbildung bitirdi beni
Hepinize iyi geceler tatli rüyalaaar :**
evet haklisin:) oo güzelmis:) senin dügün nezaman canim??
bende is ariyorum tatlim:) ah bi bulsam:) cok isime yaricak:)... sen ne meslek yaptin? ben hemsireyimSeneye diyoruz ama bakalim hayirlisi nisanlim üniverstede okuyor seneye yazin bitecek hem calisip hem okuyor bende bir yandan is ariyorum artik allaha kalmis bizim dügün :)
Ich hasse den Winterrrrrr
bende evimi bur renklerle dösemek istiyorum
oturma odasi : ScHwarz, weiß, lila..oder....grau, weiß, fuchsia
yatak odasi: schwarz, weiß
mutfak: Schwarz, Rot....küche rot arbeitsplatte schwarz yani
banyo: lila, grau
nasilsiniz kizlarrr????
sinirliyim canim yaalmanyada ceyiz magazasi ariyorum..
online yatak örtüsü alacaktim ama bulamiyorum bi türlü magaza( sizin bildikleriniz varmi ??
sen nasilsinn
iyiyim canim nolsun.. aksam oldu pc basina gectim yine
valla canim benim bildigim bir yer yok ya maalesef :44::44::44: yani hele bizim burda hic yok, burasi kücük bir yer zaten... ama kulagima bir yer gelirse söylerim sana mutlaka.. sinirlenme tatlim yipratma kendini, bunlar hep tatli heyecanlar
selam canim:) nasil gidiyor? alisveris kosturmasimi canim:)Slm kizlaar.. Cok stresliymis ya bu dügün kosturmalari.. O kadar yogunumki.. Size yazacak vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?