vaaaay süpermis keske bizim patronda öyle olsa...cani istediginde calissa istemediginde calismasa.
....aber das ist eine ausnahme glaub ich...tabiki nerde yasadiginada bagli großstadta yasiyorsan daha fazla sansin olur....
hemsirelik zor is ben yapamazdim hem schicht calisiyorsun hemde okadar kisiyle ilgilenmek zorunda kaliyorsun...praxisde calismak bencede 10 kat daha iyidir ama iyi bir praxise denk gelmen gerekiyor...zaten ausbildungda sana sacma sapan seyler yaptiriyorlar
benim ausbildung biteli 2 sene oluyor ondan fazla maas alamiyorum ama dedigin dogru berufserfahrunga göre degisiyor maas...
berufsschule benim zoruma gitmiyordu her hafta lernen yapmiyordum sadece arbeit filan yazacagimizda onuda her gün yarim saat 1 saat lernen yaparsan yetiyor hem senin zaten bazi fachlarda bilgin vardir cünkü krankenschwester bizim meslege cok yakin pek zorluk cekmezsin sen kesin...sport yoktu ama baska bundeslandlarda tabiki unterrichtsfächer aynimi bilemicem..eger evinin yakinlarinda bir praxis bulabilirsen dedigin gibi yapa bilirsin pauselerde evine gidebilirsin...sprechstunde behandlungszeit oluyor yani mesela 8.00 Uhr-12.00 Uhr...biz burda sprechstunde diyoruz