Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

iyidir valla ne olsun.. kaynanam simit getirmis de ucundan onu yiyordum siz gelene kadar da tatlim ile sohbet ettik biraz.. valla seviyorum ben bu topigi yaa

afiyet olsun...
iyi yapmissiniz.. bugün hiiic zamanim olmadi.. kuaföre gittim saclarimi yaptirdim:)
isyerindede hic sormayin acayip stress.. off off

Kaderimsin ve Askininbirtanesi hosgeldiniz nasilsiniz??? ben de burdayim ben de
hsb canim tskler:) sende hsg, ooo simittt afiyet olsun:)

afiyet olsun...
iyi yapmissiniz.. bugün hiiic zamanim olmadi.. kuaföre gittim saclarimi yaptirdim:)

yaptirdinmi:) kesin güzel olmustur canim:) nezamandi nikah??

afiyet olsun...

ayy ne yaptirdin saclarina?? merak ettim benn

hsb canim tskler:) sende hsg, ooo simittt afiyet olsun:)

yaptirdinmi:) kesin güzel olmustur canim:) nezamandi nikah??

valla canim ucundan yedim yaa... kiloma dikkat ediyorum ben.. hatta 3-5kilo verme niyetindeyim.. su karatay diyetine baslicam coook basarili gidiyor.. hatta yazarin dediklerine cok karsi cikanlar var ama kadin hakli, bi seminerde dinlemistim ben benzer seyleri.. cok heyecanliyim ya insallah bende de tutar bu basari

yaptirdim.. ben begendim..
siyah gibi duruyor.. ama wenn man des ins licht hält rötlich:)
Cumartesi olcaK:)

echtt, sieht bestimmt gut aus :) bidefa bende öyle yaptirmistim
bende haftaya boyicam:) az kalmis hayilrisi canim allah bir yastikta kocatsin
bizde pazar günü abimin kiz arkadasinin ailesiyle tanismaya gidicez, yani kiz bakmaya
ama gelinimiz alman :)) o yüzden evlilik vs yok ortada henüz.. ayri eve cikacaklar abimle sadece , hayirlisi kismet neyse o olur:)

olsun canim afiyet bal seker olsun:) veririsin kilolari yeterki azim olsun:) bende diyetteyim:) 7 kilo atim, 7 kilom kaldi:)) mai a kadar inecek insallah
nisanlimin kuzeninin nisani var güzel bir abiye giyip sasirtacam herkezi:))

nasil verdin kiz 7kiloyu??? söyle cabuukkk nolur bitteeee pleaseee... tatlim sen zaten 178 boydasin kac kilosun ki 7daha vercem diyorsun?? coook ince de olma.. biraz etli butlu iyidir

ayyy varya öyle insanlari sasirtma coook güzel bir sey.. ben de diyorum tr'ye gidince sasircaklar diye ama zayifladigim icin degil kilo aldigim icin o yüzden sasirtmayim insanlari

Son düzenleme:

Yaa man sieht es aber nicht gleich.. Schwarz gibi
Hayirlisi olsun canim... Mutlu olsunlarda.. Gerisi önemli degil:)

ya bebek düsünüyorsaniz ausbildung biraz zor olabilir nekadardir evlisiniz??
bizim meslek iyidir hic degilse biraz bilgi sahibi oluyorsun isimize biraz olsun yariyor tabi

ya bebek düsünüyorsaniz ausbildung biraz zor olabilir nekadardir evlisiniz??
bizim meslek iyidir hic degilse biraz bilgi sahibi oluyorsun isimize biraz olsun yariyor tabi

tabi canim, her meslekte vardir yararli bilgiler... biz 2,5 senedir evliyiz.. yani bakalim artik yaa.. hayatta her sey zor kaynanamlar da burda ya, yakindalar hemen, gerekirse bakar.. bakalim zaman ne göstercek sen bahset biraz da hep benden konustuk...

vaaaay süpermis keske bizim patronda öyle olsa...cani istediginde calissa istemediginde calismasa. ....aber das ist eine ausnahme glaub ich...tabiki nerde yasadiginada bagli großstadta yasiyorsan daha fazla sansin olur....
hemsirelik zor is ben yapamazdim hem schicht calisiyorsun hemde okadar kisiyle ilgilenmek zorunda kaliyorsun...praxisde calismak bencede 10 kat daha iyidir ama iyi bir praxise denk gelmen gerekiyor...zaten ausbildungda sana sacma sapan seyler yaptiriyorlar
benim ausbildung biteli 2 sene oluyor ondan fazla maas alamiyorum ama dedigin dogru berufserfahrunga göre degisiyor maas...
berufsschule benim zoruma gitmiyordu her hafta lernen yapmiyordum sadece arbeit filan yazacagimizda onuda her gün yarim saat 1 saat lernen yaparsan yetiyor hem senin zaten bazi fachlarda bilgin vardir cünkü krankenschwester bizim meslege cok yakin pek zorluk cekmezsin sen kesin...sport yoktu ama baska bundeslandlarda tabiki unterrichtsfächer aynimi bilemicem..eger evinin yakinlarinda bir praxis bulabilirsen dedigin gibi yapa bilirsin pauselerde evine gidebilirsin...sprechstunde behandlungszeit oluyor yani mesela 8.00 Uhr-12.00 Uhr...biz burda sprechstunde diyoruz

yavas yavas bebis düsünmeniz normal ozaman evet hersey nasip kismet..hakkinizda ne hayirliysa o olsun...bende bahsedecek pek birsey yok dogrusu monotan hayat iste..evden ise isten eve

iyi geceler canimmmmm

canim 84 kiloydum ama boyum uzun oldugu icin yirtiyordum:)) hic göstermiyordum:) ama yinede rahatsiz oluyordum suan 77 kiloyum hedefim 70-72 :)
basenlerim eridi:) ama var daha biraz, saat 6dan sonra birsey yemiyorum:) chips, cikolata, fast food, seker hicbirini agzima dahi sürmedim:) hergün sit ups (200) ,liegestütze (50),
bacak hareketi yaptim( 100 her bacak) 3 ayda 7 kilo verdim:) suan 2 haftadir normal yemek yiyorum az az kacirmadan ama baslicam yine:) aksamlari ne yidim salata yagsiz, sirkeli ve az tuzlu
corba (cesit fark etmez), ton baligi , yogurt, sebze yemegi yagsiz, meyve ama saat 18den sonra hic birsey sade yesil cay.. ve yine spor tabiki, sporu bi öglen bi aksam yapiyordum
kahvali ise kepek ekmek, yagsiz beyaz peynir, zeytin, domates,biber,salatalik , kesinlikle tabu olan YAG, egal ob margarine oder butter katiyen yemedim, frischkäse usw bunlarida yemedim..
2 defada joggene gittim ama iste 2 haftadir ara verdim yeniden baslamam lazim:) dügünüm icin zayiflayip öyle kalacam insallah:) nisanlimda basladi diyete onunda kilo vermesi lazim birazcik:)
aciktikca sicak su ictim acligi bastiriyor.. insallah sende basarirsin canim:) evet özellikle kayinvalidem cok sasiracak:)) hafif balik etli olacam :)

Yaa man sieht es aber nicht gleich.. Schwarz gibi
Hayirlisi olsun canim... Mutlu olsunlarda.. Gerisi önemli degil:)

güzeldirrr güzell :) evet hayirlisi canim:)

evet ausnahme canim cünkü doktor yaslimis bikmmis iyice , praxisi kapatmasi an meselesi bana göre.. tabiki praxiste calismak 10 kat iyidir canim:)
iyi bir praxis bulmam lazim canim.. ausbildungda nekadar aldin sen netto? oh iyimis bari hergün lernen yapilmiyorsa, bende pek zorluk cekecegimi sanmiyorum bakalim:)
sport insallah olmaz ya nefret ederim , achsoo anladim canim:) , peki canim ausbildungda ne gibi seyler yaptiriyorlar?? sacma seyler yaptiriyorlar demissin ya

bende fazla zorluk cekecegini sanmiyorum cünkü fach richtung hemen hemen ayni...ausbildung biteli nekadar oldu senin????
1 sene 380€ 2. 480€ 3. 560 € fazla vermiyorlar...bizde sport yoktu zaten bende pek sevmem ama abrechnung, Labor, Behandlugsassistenz gibi fachlar var
ja drecksarbeit halt putzen, aufräumen, für dein chef einkaufen gehen böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…