- Konu Sahibi xKaderimsin
-
iyimis canim ozaman:)) sen nerde ne olarak calisiyorsun?? , ben suan is ariyorum fazla sürmez basliyacam ise. hemsireyim ben.., suan nebenjob yapiyorum..
iste bu alisverisler vs baslayinca isi zaten birakicam yani seneye novemer dezemberde falan.. iyice stress olmasin diye.. zaten ikidebir gidip kalmam gerekecek
babamin is yeri degilki:)) kimse zirt pirt izin vermez o yüzden.. iste bizde tarih belirlenince yani daha dogrusu april osterferiende yapilmasi onaylaninca
salon hemen tutmayi düsünüyoruz hem tarih netlesir.. bizim burda salon fiyatlari mesala cuma günü dügün yapicaksan süslü püslü süper bir salon var genis
4.000 euro ama samstag yapmak istersen 7.000 euro.. biz zaten april ostersonntag düsünüyoruz cünkü ostermontagda tatil:) ozaman daha iyi olur diye düsündük
bakalim ama daha oturup konusmadi aileler.. sizin orda nasil? nisanlimin orda fiyatlar ab 4.000 cikiyor salona göre ve gün e göre
bizim ailelerde cok anlayisli ama uzak oldugumuz icin olmuyor iste malesef..
bende isterdim bugün nisanlim yanimda olsun beraber yüzim onunla
benimle ilgilensin falan.. ama olmuyor iste.. insallah hemen gelir o güzel günler
napiyim bende kendimi böyle avutuyorum iste.. hayirlisi canim
insallah sonunda biz mutlu oluruz:) amin
zamanin olunca mutlaka git canim harika birsey ,
atismayin kiz niye atisiyorsunuz :26: yoksa evlenme teklifi yüzündenmi:18:
canim ciddimisin? arzthelferinsin ochhhh misssss, ben evlenince bu ausbildungu yapmayi düsünüyorum rahat is , is saatleri iyi, öglenleri 2-3 saat pause falan..insallah gönlüne göre bir is bulursun...hemsirelikte cok zor is nachtschicht filanda oluyor herhalde?? bende arzthelferinim ama evlendikten sonra baska birseyler yapmayi düsünüyorum bu meslekde kalmak istemyiorum acikcasi...
aynen bizim burda cumartesi günleri fiyatlar 8.000 € dan basliyor 10,000 kadar cikiyor tabiki gün ve gelecek kisi sayisina göre degisiyor fiyatlar...sizin dügün senin yakinlarindami olacak yoksa nisanlinin ordami???
yok canim ondan degil... az önce arkadasi geldi aradi assagiya indi benimki de.. epeyce durdular iste, sonra geldi naptiniz aksam aksamne istiyormus diye, dediki gelmis kiz arkadasiyla oturdukdedim kevin kiz arkadasiyla gelmis sen beni niye cagirmadin??? ondan sonra da dediki kiz arkadasi arabada oturdu biz disarda durduk.. su sogukta disarda durdun ben de yedim... cooooooooooook sinirliyim cooooooooooook :95::95::95::95::95::95::95::95:
canim ciddimisin? arzthelferinsin ochhhh misssss, ben evlenince bu ausbildungu yapmayi düsünüyorum rahat is , is saatleri iyi, öglenleri 2-3 saat pause falan..
niye beyenmiyorsunki?? hay tam adamina rastladim ya:)) ausbildungu zormuydu canim berufssschule filan??.. allgemein nasil bir is ??
yok canim kina bizim burda, dügün nisanlimin orda olacak:) fiyatlar ucuk gercekten.. siz kaca anlastiniz?? yani tuttunuzmu
anahh kiz cekirdek kabini doldurmiyacak bir sebep :)) ayakta durmustur belki adam cagiz sinirlenme hemencik, gönül feda valla böyle sorunlara..
ufacik minicik bisi :)) belki 2 laflariz 5 dk diye düsünmüstür sonra uzamistir sinirlenmeeeee :)
iyi de onu kiz arkadasi varsa beni de cagirmali yoksa ciksin gelsin ne isi var.. ben sevmem öyle seyleri kendimi dis kapinin mandali gibi hissettim vallahi... neyse elbet düser elime
senindemi nisanlin öyle beyeniyor , hayret ne varsa sanki düz sacta:)) benimde nisanlim düz saclarima asikkkk resmen
kivircikta güzel ama sen düz yap diyor adamanlamadim ben bu erkekleri :))
ama 2 dk konustuysa ne icin cagirsinki canim:) belki inip gelesiye zaman gecer diye cagirmamistir.. evet elbet düser sana takma kafana:)
canim ciddimisin? arzthelferinsin ochhhh misssss, ben evlenince bu ausbildungu yapmayi düsünüyorum rahat is , is saatleri iyi, öglenleri 2-3 saat pause falan..
niye beyenmiyorsunki?? hay tam adamina rastladim ya:)) ausbildungu zormuydu canim berufssschule filan??.. allgemein nasil bir is ??
yok canim kina bizim burda, dügün nisanlimin orda olacak:) fiyatlar ucuk gercekten.. siz kaca anlastiniz?? yani tuttunuzmu
anahh kiz cekirdek kabini doldurmiyacak bir sebep :)) ayakta durmustur belki adam cagiz sinirlenme hemencik, gönül feda valla böyle sorunlara..
ufacik minicik bisi :)) belki 2 laflariz 5 dk diye düsünmüstür sonra uzamistir sinirlenmeeeee :)
iyi de onu kiz arkadasi varsa beni de cagirmali yoksa ciksin gelsin ne isi var.. ben sevmem öyle seyleri kendimi dis kapinin mandali gibi hissettim vallahi... neyse elbet düser elime
ben olsam bende ayni senin gibi düsünürdüm...arkadasi almanmi??almansa normal onlarda fark etmiyor zaten
iyi geceler canim:) evet insallah :)Valla yaaa
Sabret canim sonunda sevdigin erkekle olcan... Herseye deger :) takma kafanaaa:))
Bu arada hepinize iyi geceler :*
yok canim yanlis anlama, haklisin tepkinde bende olsam bende kizardim ben 2 dk falan sandim , yarim saat gelmediyseyok canim yarim saat gelmedi.. neyse bosver senin günün nasil gecti??
praxise bagli benim praxis berbat is saatlerin belli degil bazen dogru düzgün pause bile yapamiyorsun..hep überstunden...meslek bence güzel berufsschulede ne yalan söyliyim benim hic zoruma gitmedi...hem bizim buralarda bu meslekte cabuk is bulabiliyorsun ...iyi olan yanlarida var kötü olanlarida tabiki
nisanlin hangi budesland da yasiyor?? biz hersey icinde 8.000 € ama belki biraz daha pazarlik yapabiliriz
iyi geceler canim:) evet insallah :)
yok canim yanlis anlama, haklisin tepkinde bende olsam bende kizardim ben 2 dk falan sandim , yarim saat gelmediyse
seni cagirmasi gerekirdi , ne yapmiski okadar asada birde kiz varken hayret.. bak simdi bende sinirlendim.. nisanlim ypamis olsaydi
sanirim canini okurdum2 dk konustu ondan cagirmadi sandim, yarim saatse ohooooo... bence tavrini koy sinirlendigini göster..
bu konuda sonuna kadar sen haklisin, benim günüm iyi gecti tatlim yüzmeye gittim geldim:)
kizdim gitti yatti zaten.. yok yaa artik kizmam etki etmiyor.. önceden kizdigim zaman kavga ederdik konu hallolurdu.. ama simdi huyumu ögrendi, suclu oldugu zaman kendince sirinlik yaparak sessiz kalarak konuyu gecistiriyor...
demekki sucunu biliyorki gitti yatti, bu erkekler böyle hep yaa
yeni yeni seyler icat ediyorlar ya gicik kapiyorum.. benimkide sökmüyor artik..
sessiz sessiz halediyor beni cildirtiyor.. yeni metodlar üretmemiz lazim canim
bence ona sert davran canim tepkili ol... canim cicim moduna dönersen birsy olmamis gibi
unuttur gider 'yirtim yine' der güler...
evet yaa... yeni metodlar üretmek lazim ama nasil.. ay ben haksiz da olsam, valla sonuna kadar savunurum.. yani öyle cici tavirlar sergilemem yani ortada bi durum varsa.. kiziyorum ama iste o artik sökmüyor.. ya da benimki kendince bu taktigi gelirstirdi benim huyum karsisinda.. yani ben ciddi insanim belki bu sebepten... o her seyi ciddiye almaz, alsa da belli etmez.. sadece gercekten ileri bir sey olursa kizar küser.. bilmiyorum ya.. aman sen sen ol yüz vermebiz kaynanamlarla birlikte yasadik en basta, o zamanda böyle seyler yapinca bir sey diyemiyordum ailesi destek oluyordu felan.. simdi mde ne desem deyim etki etmiyor
tamam canim sana iyi geceler ben de yatayim.. gözlerim gidiyor.. daha isim var zaten yatmadan.. öptüm cookk.. gute Nacht...
yok canim yaa, alman degil polonyali.. gerci pek farkli olmadi amane geregi var yaa... hem o salak sen kiz arkadasini al gel, kiz arkadasini gezdiriyorsan, ne isin var burda?? madem arkadasina geliyosun, kiz arkadasinin ne isi var?? ya valla sevmem ben böyle seyleri.. kndimi salak yerine konmus gibi hissediyorum.. cifte srandart bu. yani tipik türk huyu.. kadin evde otursun ben disarda erkekli-kizli arkadas grubumla gezerim.. oh ne ala memleket...
bu arada tanismadik canim.. adim nickimden de anlasildigi üzere regenhessendeyim, yani uzagim size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?