Hatiralarini bizimle paylastigin icin tesekkürler canim, dogru diyorsun burda zaman geliyor centleri hesapliyoruz, adi büyük iste almanya, hic unutmam esim yeni geldiginde tabi is yok güc yok bende eski isimden yeni cikmistim inanirmisin evdeki cola siselerini götürüp onlarin parasinla sigara aldik bize bunu tr.de anlattimda hmmm yaptilar yani hic inandirici gelmiyor gibi bir yüz ifadesi:dilcikar:
hepinize katiliyorum arkadaslar,aynen öyle maalesef yurt disinda yasayanlarin cogu ayni dertten muzdarip.üstelik o arkadas kocasindan gizli yolluyor parayi,haberi yok adamin.zaten eside dogru bir insan degil.o bana sonra ödiyecekler diyor bende ona sen o aparayi unut diyorum,üstüne bir bardak soguk su ic.hani ailesi gercekten zor durumda olsa anliyacagim ama degilki.allahima cok sükür simdilik benim ailemde öyle sorunlar yok.ama beyimin tarafi cok yapiyor.
ehad almancan yeterliyse vhs lerde bu tür kurslar oluyor fiyat olarakta daha uygun arastir istersen schorndorfu bilirsin ben ordaki vhs ye gitmistim makeup kurslari falan vardi senin istediginde vardir belki
sevgicigim ben tam bilmiyorum dükkan acacagini sanmmam ama sertifika veriyorlardir herhalde bulundugun köyün vhs sayfasina bakabilirsin ayrintili birseyler bulabilirsin sanirim
29 yasindayim ama yasadiklarimdan dolayi sanki 60 senedir cekiyorum gibi geliyor.aci insani olgunlastiriyor ama ayni zamandada yaslandiriyor.artik cektiklerimden dolayi sinirlerim alt üst olmus vara yoka kizip bagiriyorum.aslinda hic memnun degilim halimden ama iste.esimde ben biliyorum diyor sen niye böyle yapiyorsun,intikam aliyorsun dimi diyor.aslinda degil ama o öyle zannediyor.allaha emanet olun
:1hug: