Düğün almanyada gelinlik

elifcik1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
5
0
mrb arkadaslar, ben luxembourgda oturuyorum gelecek yaz dugunum var turkiyede, oturdum yer almanyaya cok yakin.gelinligimi almanyada diktirmeyi dusunuyorum benim oturdum yere yakin gelinlik satan bir yer biliyomusunuz,ve fiyatlar ne kadar ???? turkiyemi almanyami hesapli
LUTFEN YARDİM EDİN.....eyvahedigeldismile

slm elifcik bende almanya doğumluyum ama seneler oldu dönüş yapalı...anne tarafım hep almanyada ve gelinlikleri hep türkiyeden diktirdiler almanyada güzel gelinlik yok bana göre türkiyeden diktir derim ben

oncelikle tsk cevap yazdin icin...ya uzuldum simdi turkiyeye gelcek yaz gidecem hayata 1 haftada gelinlik dikilmez..almanyada cok turk oldu icin guzel gelinlikler yapiyolardir sanmistim....

valla yine istersen araştır almanyada türk varsa bilemem bir sor derim başka izine gelmen şansın yok dimi

bir haftada diktiler kuzenimin gelinligini, neden dikilmesin... istanbulda sahaneleri var

oylede ben coruma gidiyorum istanbulda kimseyi tanimiyorum..corumdada yaparlarmi bilmiyorum..herseyi cok guzel olsun istiyorum gelinligin.
Ne kadara diktiler ???

türkiye kesinlikle daha uygun
burda 1.500 euroya aldigin gelinligi türkiyede 1.5 milyara alirsin
yari yariya fark var en az...
benim gelinligimde 1 haftada türkiyede dikildi, ama benimkini kadin kendisi dikmisti
herhangi bi firmaya siparis verip gelmemisti

ya cok farkli cevaplar aliyorum..burdakilerde almanya daha uygun diyolardi...bende turkiyeden almayi dusunuyorum ama riske girerim diye korkuyorum...ama yinede tsk cevaplariniz icin

illa diktirmek mi istiyorsun? türkiyede cok güzel hazir gelinliklerde var...
almanya daha uygun diyen dogru bilmuyor
burda bi gelinligin fiyati en az 1000-1500 euro
türkiyede 2-3 milyara en kral gelinligi alirsin...

suan bir cok kisi hocazade´yi övüyor...kendim gidip görmedim ama cogu kiyafette indirim yapiyolar onu duymustum...hockenheim tarafinda internet siteside var istiyorsan bakip bi fikir edinebilirsin... gelinlikten nisan kiyafetine abiyeye kadar hersey var. Mesaj sayim yetmedigi icin link yollayamiyorum google´a hocazade yaz gelen 2. link olmasi lazim...hz yaziyor linkte umarim isine yarar

kesinlikle almanyada pahali bence türkiyede daha uygun gelinlikler.. hatta cok kisi gördüm türkiyeye ekstra gidip gelinlik alanlari.. ben diktirmeyi dsünmezdim ya cünkü ne bilm icim rahat etmez tarif edilerek nasil dikicekki gelinligi.. eger yanlis biliyorsam aydinlatin beni :)) belkide yanlis biliyorumdur...

X