Büyük marketlere göre niye yapalım ki? Onlar da kira payı vs koyar da şişirir. Ben pazara bakarım ama lüks semtlerdeki pazarlara değil. Oralarda her zaman piyasanın üstünde satış olur.Fiyat karşılaştırması yaparken istanbul, ankara gibi büyükşehirlerdeki büyük marketlere göre hesaplamak gerekiyor. Kendi bulunduğunuz yerdeki şehirden değil. Çünkü arada mazot, yol masrafı var.
Pazarda, markette vs fiyatlar yarısı kadar İstanbul'da.Mesela istanbul'da
marul 22.90,
Patates file kg 24.9
Domates salkım 29.9
Kurla carpip, fiyatlar ayni demezlerse bana da Jane Doe demesinlerbenim zoruma giden herkesin zoruna gitsin, burayi ozellikle takip etmesini istediğim uyeler var, gizli gizli takip edeceklerini biliyorum.
Dedi biri, almanya daha pahaliymis dedimybiglove sen bizi kahrimizdan oldurmek mi istiyorsun
Kurla carpip, fiyatlar ayni demezlerse bana da Jane Doe demesinler
Sonradan okudum canim tum konuyuDedi biri, almanya daha pahaliymis dedi
Ay şaka mı bu
Çünkü Türkiye’dekiler Türkiye’de üretiliyor. Allah bilir nasıl üretiliyor.Konu dışı olacak ama Almanya’nın Milka ve Nutellaları neden Türkiye’dekilerden daha güzel, bilen var mı?
Her şeyin dandiğini biz kullanıyoz zatenİsmini vermeyeceğim ama biz bir bez markasının yurtdışına giden bezlerinden kullanıyoruz gece çocuklara, aynısının Türkiye’de satılanını aldık yanından bile geçmez. Sağ olsun eşimin arkadaşı getiriyor, Prima bile çok dandik duruyor yanında
Her şeyin dandiğini biz kullanıyoz zaten
Aylik otobüs bileti 45 euro suan.Ben en çok toplu taşıma ücretlerini merak ediyorum. Ben Kayseri’de yaşıyorum bizim burada kısa mesafe 7.50 TL uzun mesafe 8.50 TL. Yurtdışında olanlar yazabilir mi acaba rica etsem.
Ben de inanırımArkadaşım mağazada dyson bakmış, satıcının “yurtdışındaki dysonlar daha kaliteli malzemeden yapılıyor” demiş. Ne kadar doğru bilemem ama inanırım…
Bizim 3 günlük para yani birim olarakAylik otobüs bileti 45 euro suan.
D'. İle başlayan ikinci el satış sitesinde alaman nutellasi satanlar oluyor.Utanmasam çevremde Almanya’ya giden birilerinden ücreti karşılığında isteyeceğim ama o da saçma oluyor sjsjjs
Doğru, sürünüyorum iste gördüğün gibiHala inanmayan bi tayfa var ya burdaki fiyatları söylüyorum bi arkadaşa Almanya da şu şu kadarmış diye “ yalandır yaaa Almanya’nın ekonomisi Türkiye’den kötü “ dedi
Sen sürünüyorsan biz çoktan açlıktan öldükDoğru, sürünüyorum iste gördüğün gibi