Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Organik olduğu buradan bile belli oluyor
Bizde 6 yıl önce bile fiyatlari bu değildiBunlar biraz pahalanmis, eskiden daha ucuzdu..Eki Görüntüle 3257372
Şehre gittigimde çekecegim, burada magaza falan yok malum, ama aklimda. Gelecek hafta gideceğim, gecen ay cocuklara 16 eurodan adidas spor ayakkabı aldim, indirim vardi. Normalde 30 euro, kendime de her markanin aliyorum, en pahalı 40, 50 euro diyebilirim.mybiglove Bir şey soracağım. Bilindik marka ayakkabılar nasıl orada? Onu da çek at bir ara.
16 Euro mu? Burada oğlana beğendiğim Adidas ayakkabılar 700 liradan başlıyor. En güzelleri 1000 lira civarında.Şehre gittigimde çekecegim, burada magaza falan yok malum, ama aklimda. Gelecek hafta gideceğim, gecen ay cocuklara 16 eurodan adidas spor ayakkabı aldim, indirim vardi. Normalde 30 euro, kendime de her markanin aliyorum, en pahalı 40, 50 euro diyebilirim.
Onceden aldide 0.39 du simdi 0.69 oldu sanirim1 kg un fiyatı Eki Görüntüle 3257369
Markali ayakkabi canta vs Zalando lounge dan aliyorum geneldeŞehre gittigimde çekecegim, burada magaza falan yok malum, ama aklimda. Gelecek hafta gideceğim, gecen ay cocuklara 16 eurodan adidas spor ayakkabı aldim, indirim vardi. Normalde 30 euro, kendime de her markanin aliyorum, en pahalı 40, 50 euro diyebilirim.
Psikolojim bozuldu teşekkür ederimŞehre gittigimde çekecegim, burada magaza falan yok malum, ama aklimda. Gelecek hafta gideceğim, gecen ay cocuklara 16 eurodan adidas spor ayakkabı aldim, indirim vardi. Normalde 30 euro, kendime de her markanin aliyorum, en pahalı 40, 50 euro diyebilirim.
Köy hayatini mi diyosun ben buyuk şehirde yasamayi sevmiyorum, cocuklar icin köy daha iyi, her sey icin altinda araba olduktan sonra gidersin en yakin sehre, ama köye döndüğünde o huzuru anlatamam,Love şehir dışında yaşamak nasıl bir şey ? Taşınmamız gerekiyor da , hala kararsızım mybiglove
Ay ne bileyim Münih köy gibi zaten ama kiralar ev fiyatları el yakıyor iyiceneKöy hayatini mi diyosun ben buyuk şehirde yasamayi sevmiyorum, cocuklar icin köy daha iyi, her sey icin altinda araba olduktan sonra gidersin en yakin sehre, ama köye döndüğünde o huzuru anlatamam,
Evet sans meselesi biraz, her sey icinde 1000 e oturuyorum ben, köyler daha ucuz inan banaAy ne bileyim Münih köy gibi zaten ama kiralar ev fiyatları el yakıyor iyicene
Nereye dönüyorsunBende 10 yıl sonra dönüyorum, neden çünkü çocuklarım mahrum kalıyor cok şeyden, imkanımız var burda elhamdülillah ,yinede kalite olarak dağlar kadar fark olması bile bir sebbeb.
Biz 2 odaya 1100 ödüyoruz (( eski kiracıyız bir deEvet sans meselesi biraz, her sey icinde 1000 e oturuyorum ben, köyler daha ucuz inan bana