- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.485
Torku’ya resmen Türk milletinin nazarı değdi. O kadar övdüler ki f/p ürünü diye akskskksksİçerik nedir iki tarafta da bilmiyorum açıkçası ancak bizde ki Nutella'yı bende yiyemedim pek. İnanılmaz bir yağ var ve midemi kızdıran tek çikolatadır o yüzden Torku'ya geçtim derken ona da zam geldi asdfg
Yarın bakıcımMacrocenter’da. Eskişehir’de vardır kesin, Antep’te bile var.
O da yağlı sanki yaİçerik nedir iki tarafta da bilmiyorum açıkçası ancak bizde ki Nutella'yı bende yiyemedim pek. İnanılmaz bir yağ var ve midemi kızdıran tek çikolatadır o yüzden Torku'ya geçtim derken ona da zam geldi asdfg
Nutella'nın hızla artan fiyatından sonra çoğu kişi ülkeye göç eder gibi Torku'ya geçmişTorku’ya resmen Türk milletinin nazarı değdi. O kadar övdüler ki f/p ürünü diye akskskksks
Yardım kısımlarını bilmiyorum, devletin bu tarz politikalarini çok yerinde buluyorum. Özellikle çocuk doğurmaya yönlendiriyorlar sanırım bilemiyorum1600 Euro 2 çocuklu 4 kişilik aile desteğini ayrıca kira Euro verilmesini saymıyoruz bu durumda.
Antalya'da Terracity'de varYarın bakıcım
Yalnız Eskişehir macrocenter yok diye biliyorum
Kesimin binde birlik kısmı asgari ücret yada çalışmayan kısım.Yardım kısımlarını bilmiyorum, devletin bu tarz politikalarini çok yerinde buluyorum. Özellikle çocuk doğurmaya yönlendiriyorlar sanırım bilemiyorum
Eskişehir'de yokAntalya'da Terracity'de var
Eskişehir'de en son Metro'ya gitmiştim toptancı olduğunu bilmiyordum ama güzeldi ya şimdi nasıl bilmiyorumda tabi ithal ürünlerin olduğu marketler sayılı yerlerdeEskişehir'de yok
Olan market bozması süper marketlerde de ithal çikolata çok az var
Nüfus yaşlandığı için doğumu teşvik eden çok uygulaması var. Çocuk parası gibi. Ya da çalışan anne evde çocuğuna bakmak isterse maaşının %70’ini alabiliyor iki sene boyunca.Yardım kısımlarını bilmiyorum, devletin bu tarz politikalarini çok yerinde buluyorum. Özellikle çocuk doğurmaya yönlendiriyorlar sanırım bilemiyorum
10-15 yıl önce geldiysen aynı hiç değişmedi metroEskişehir'de en son Metro'ya gitmiştim toptancı olduğunu bilmiyordum ama güzeldi ya şimdi nasıl bilmiyorumda tabi ithal ürünlerin olduğu marketler sayılı yerlerde
Dogum vs ücretsiz, özel hastane standartlarında. Suda, normal, sezaryen.. Hastaneye hicbir sekilde bebek veya kendine canta götürmuyorsun, hem annenin hem bebegin aklina gelen tum ihtiyaçlari hastaneden cikana kadar karsilaniyor, cikista ise kocaman bir paket hediye ediyorlar bebek ihtiyaç malz.Nüfus yaşlandığı için doğumu teşvik eden çok uygulaması var. Çocuk parası gibi. Ya da çalışan anne evde çocuğuna bakmak isterse maaşının %70’ini alabiliyor iki sene boyunca.
8 yıl olmuştur. O zaman ilk gördüğüm metro olunca köyden indim şehre hesabı '' vaooov ne güzel burası '' diyordum kuzenimde bana acınası bakışlarıyla üzülüyordu10-15 yıl önce geldiysen aynı hiç değişmedi metro
Elimde 200 liralık göğüs ucu kremi, doğum çantamı hazırlarken yakalandım bu bilgiye.Dogum vs ücretsiz, özel hastane standartlarında. Suda, normal, sezaryen.. Hastaneye hicbir sekilde bebek veya kendine canta götürmuyorsun, hem annenin hem bebegin aklina gelen tum ihtiyaçlari hastaneden cikana kadar karsilaniyor, cikista ise kocaman bir paket hediye ediyorlar bebek ihtiyaç malz.
Iste oyle yap 3 cocuk diyip karismamak olmuyor. Yapsinlar bu saydıklarimi da millet dogursun 3 tane.Elimde 200 liralık göğüs ucu kremi, doğum çantamı hazırlarken yakalandım bu bilgiye.
Bu zamanda iki bile çılgınlık.Iste oyle yap 3 cocuk diyip karismamak olmuyor. Yapsinlar bu saydıklarimi da millet dogursun 3 tane.
Misal benim hedef zıfırBu zamanda iki bile çılgınlık.