Almanya'da fiyatlar...

Biz 2 odaya 1100 ödüyoruz :KK43:(( eski kiracıyız bir de
Diyorum sana pahali sehir, benim iki katli ve teraslı, bahçeli, 4 oda bir salon sicak kira 1000.
Bir de evden bağımsiz cati kati var 2 odali, mutfak ve terasli, orasi da bana ait, gerci benim bu ev biraz sans, ama genel olarak pahali değil koyde kiralar

Ama Köln merkezde yasamayi hayal edemiyorum, cok multi kulti, her milletten insan, cocuklari hayatta disari salamam oralarda, cevre kötü.

Ariel podlar ne kadar orada?
Bugun tesco’dan aldik, 25 yikama 8£.
1 ay once 40 yikamasini 10£’a almistik, ama o baska markettendi. Dikkat etmemisiz yikama sayisina😂
İngiltereden getirdiklerim arasında🤣 annem benim için stoklamış🙈 Kutuda değil de plastik çek kapat poşetlerdekinden. 51 yıkama 8 poundken almış.

Burasi tamamen almanyadaki fiyatlar uzerine bir sayfa olacak.
Arada sırada her şeyin fiyatini paylaşacağım.
Normal/anormal nedir öğreneceğiz.
Farkindalik yaratmak icin küçük bir adım. :)
Sizlerden ricam, attığım ürünün tr fiyatini çekip eklemeniz.
Emeğinize sağlık. Doğru değerlendirme yapma açısından Almanya'da asgari ücreti ve bir memur/öğretmen ücretini de yazabilir misiniz? İlerleyen sayfalarda yazıyorsa ben göremedim kusura bakmayın

Her yerde kendine göre fiyatlar uçmuş, yinede oranin kalitesiyle buranın kalitesi beni çok yordu gıda olsun giyim olsun yani verdiğimiz paraya yazık

Dünyada en en en kıskandığım insan türleri
1 yiyip yiyip kilo almayanlar
2 Dünya da refah ülkelerde yaşayıp "insanca" ailecek refah hayat sürenler

Cidden sizlere çok özeniyorum
bu topik lütfen güncel kalsın
Ayakkabılar küçük ev aletleri teknolojik aletler gıda temizlik ürün fiyatlarında ki fark nedir canlı canlı görelim

X