Almanyada ev hanimiyim. Evden is yapilabilirmi?

peri79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
14
0
45
Arkadaslar merhaba,
Ev hanimiyim 1 oglum var ama evdede biraz biseyler yapmak istiyorum. Ne gibi seyler yapilabilir)? Bileniniz var mi? Internetten arastiriyorum ama bulamiyorum. Bileniniz var mi?
Bi site buldum dolma kalem ve benzeri seyler icin ama nasil bir firma tanimiyorum?? Werkheim Spanier diye.. bir Firma
Ttecrübeli arkadaslardan yardim istiyorum..

merhaba,aslinda el becerileri konusunda yetenekleriniz varsa biseyler yapabilirsiniz...hele turklerin yogun oldugu bir mahallede yada tanidik arkadaslarinizb varsa yaptiklarinizi pazarlamaniz daha kolay olur...malum cogu kisi hazir almayi tercih ediyor,yada elinden gelmedigi icin...ben de yakin zamanda bisyler yapimak istiyorum...birde pazarlar ve haftanin belirli gunleri olan flohmarktklardada yapabilirsiniz...

peri79, zamaninda ben de bakmistim bu dolma kalem isleri falan... aradik, bizden 15 DM karsiliginda kitap almamizi istediler, aldik... ama anlatilan is ile kitabin alakasi yoktu... anlayacagin ortada sahtekarlik vardi...

Arkadaslar, dikkat edin lütfen. Bunlar 80 € überweisung yapmanizi istiyorlar ve karsiliginda hic bir sey gelmiyor.

Kizlar bu dolma kalem isi haftalik gelen gazetelerde benim bildigim bi bes senedir hep var bizde aramistik baska bi numara veriyolar ton banddan numara tahmin edeceginiz gibi yüklü fatura getirecek numaralardan kesin seni orda saatlerce tutup sonuctada bisicik cikmio dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…