E eez Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Mart 2024 146 16 13 34 28 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi eez #21 merryliya .!.: Ben tüm iğneleri kendim yapıyorum. 5. Aşılamama başladım bugün gecen ay iptal olmustu Genişletmek için tıkla... Valla gıttıgım doktor ıgneyı kendın vuramazsın dedı kendısıde tatıle cıkacakmıs yazmadı
merryliya .!.: Ben tüm iğneleri kendim yapıyorum. 5. Aşılamama başladım bugün gecen ay iptal olmustu Genişletmek için tıkla... Valla gıttıgım doktor ıgneyı kendın vuramazsın dedı kendısıde tatıle cıkacakmıs yazmadı
Sincapgiller Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2023 1.192 1.075 53 30 5 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi eez #22 eez .!.: Valla gıttıgım doktor ıgneyı kendın vuramazsın dedı kendısıde tatıle cıkacakmıs yazmadı Genişletmek için tıkla... Yok niye vuramayasın ki göbekten yapılan minicik iğne. Ben kendim yapamıyorum korkuyorum ama eşim yapıyor hissedilmiyor bile
eez .!.: Valla gıttıgım doktor ıgneyı kendın vuramazsın dedı kendısıde tatıle cıkacakmıs yazmadı Genişletmek için tıkla... Yok niye vuramayasın ki göbekten yapılan minicik iğne. Ben kendim yapamıyorum korkuyorum ama eşim yapıyor hissedilmiyor bile
E eez Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Mart 2024 146 16 13 34 5 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi eez #23 merryliya .!.: Yok niye vuramayasın ki göbekten yapılan minicik iğne. Ben kendim yapamıyorum korkuyorum ama eşim yapıyor hissedilmiyor bile Genişletmek için tıkla... Ben turkıyede kendım vuruyorum korkmuyorumda ama doktor ole soyledı. Bır dahakı ay dedı. Bende bu ay ovulasyonla takıp ettım ve ona gore ılıskı yasadım hayırlısı
merryliya .!.: Yok niye vuramayasın ki göbekten yapılan minicik iğne. Ben kendim yapamıyorum korkuyorum ama eşim yapıyor hissedilmiyor bile Genişletmek için tıkla... Ben turkıyede kendım vuruyorum korkmuyorumda ama doktor ole soyledı. Bır dahakı ay dedı. Bende bu ay ovulasyonla takıp ettım ve ona gore ılıskı yasadım hayırlısı
E eez Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Mart 2024 146 16 13 34 17 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi eez #24 tulumbachen .!.: Catlama iğnesini kendiniz yapardiniz aslinda. Almanyada hangi şehirdesiniz? Size Doktor önermek isterim Genişletmek için tıkla... Selam canım bırsey soracağım yenı doktora gıttım bana femoston mono2mg verdı. Bunun ne ıse yaradıgını bılıyor musun?
tulumbachen .!.: Catlama iğnesini kendiniz yapardiniz aslinda. Almanyada hangi şehirdesiniz? Size Doktor önermek isterim Genişletmek için tıkla... Selam canım bırsey soracağım yenı doktora gıttım bana femoston mono2mg verdı. Bunun ne ıse yaradıgını bılıyor musun?