Almanyada çatlatma ıgnesı vurulan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eez

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
146
16
13
34
Almanyada çatlatma ıgnesının adı ne ve nasıl vuruluyor bılgısı olan var mı?

Kendiniz vuruyorsunuz. Ismi Ovitrelle.
Ben turkıyede catlatma ıgnesı tedavısı gordum 3 kere 3 ude olumsuz oldu. Burdada deneyecegım. Sizin catlatma ıgnesı ıle mı hamılelık oldu. Ilk ıgnede kalabıldınız mı?

Ben turkıyede catlatma ıgnesı tedavısı gordum 3 kere 3 ude olumsuz oldu. Burdada deneyecegım. Sizin catlatma ıgnesı ıle mı hamılelık oldu. Ilk ıgnede kalabıldınız mı?

Ben tüp bebek yaptirdim. Klomen+catlama iğnesi bende işe yaramadi malasef

Ben tüp bebek yaptirdim. Klomen+catlama iğnesi bende işe yaramadi malasef
Bende klomen catlatma yaptım olmadı sadece catlatma yaptım yıne olmadı. Bugunde almanyada doktora gıttım catlatma ıgnesını kendı yapması lazımmıs onumuzdekı hafta tatıldeymıs bu ay kaldı. Kendım denıcem ıgnesız

Catlama iğnesini kendiniz yapardiniz aslinda.
Almanyada hangi şehirdesiniz? Size Doktor önermek isterim

Catlama iğnesini kendiniz yapardiniz aslinda.
Almanyada hangi şehirdesiniz? Size Doktor önermek isterim
Soyledım kendım yapabılırım dıye. Ama olmaz dedı. Sen nerede yasıyorsun canım doktor ısmı ne?

Soyledım kendım yapabılırım dıye. Ama olmaz dedı. Sen nerede yasıyorsun canım doktor ısmı ne?

Sacma aslinda. Yumurta takibi yapar Doktor. Bundada bir hayir vardir.
Ben Hamburgda yaşiyorum. Dortmund baya uzak. AMEDES Kinderwunschklinik diye aramaya verirsen Googlede cikar.
Türkiyenin Bahceci Kliniği gibi. En güzel tedaviyi uygularlar.
Bu arada neden gebelik oluşmadiğina dair bir sebep söyledimi Doktor?

Turkıyedekı doktorum rahım duvarın ınce dedı ılac kullandım o ayda adetım 2hafta gecıktı. Burdakı doktor hersey normal dıyor ama 1 sene oldu hala cocuk yok

Turkıyedekı doktorum rahım duvarın ınce dedı ılac kullandım o ayda adetım 2hafta gecıktı. Burdakı doktor hersey normal dıyor ama 1 sene oldu hala cocuk yok

Anladim.
Sen en iyisi güzel bir Kliniğe git. Rahim duvarinin ince olmasiyla yumurtanin catlamasinda bir bağlanti yok aslinda.

Kac yaşindasin ve kac yillik evlisin?

Anladim.
Sen en iyisi güzel bir Kliniğe git. Rahim duvarinin ince olmasiyla yumurtanin catlamasinda bir bağlanti yok aslinda.

Kac yaşindasin ve kac yillik evlisin?
Tutunamaz demıstı. Baska bır doktordanda randevu aldım bakalım. 32 yasındayım 5 senedır evlıyım canım

Tutunamaz demıstı. Baska bır doktordanda randevu aldım bakalım. 32 yasındayım 5 senedır evlıyım canım

Kesinlikle başka bir doktora git. Doktorun uyguladiği tedavi size pek uygun değil.
Yaşin ve evlilik durumun uygun. Tüp bebek denemesinde sağlik sigortasi 3 demenin yarisi karşilar.

Kesinlikle başka bir doktora git. Doktorun uyguladiği tedavi size pek uygun değil.
Yaşin ve evlilik durumun uygun. Tüp bebek denemesinde sağlik sigortasi 3 demenin yarisi karşilar.
Bakalım bu ne dıyecek. Bu ay ovulasyon testı aldım yıne onunla bır denıcem bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…