Almanya sorunsalı

Turist olarakmı gideceksin?
Sana vize gönderenler bankaya belli bi para yatırırlar götürebilmek için,
Ondanmı bahsediyorlar ?
Okul yada evlilik olmazsa kalman zor zaten.

Almanyayi net bilmem ama fransada bu cezaya ugrayip sinir disi edilme sebebi
Almanyada da pek bir farkli yoktur

Neden mecbursun istersen bi anlat belki baska care buluruz

Kolaylik zorluk bir yana suç işleyeceksiniz
Almanya'da kalmayı istemek sınırdaşı sebebi mi ?

Evet buna da izin vermez abim orda onun yanına gitmek için ısrar ederim ,orda çalışırım dedim .açıktan okuyorum şimdilik başka işim falan hiç yok

Söylediğiniz imkansız ötesi. Ben Almanya'da doğdum büyüdüm. Sonradan gelenler ya evlenerek geldi ya da eğitim için. Planınızı tam olarak açıklar mısınız?
Planım şu ki oraya misafir olarak gidip temmeli kalmak okumak için gidemem Çünkü herhangi tahsilim yok başka ne şekilde olur hiç biliniyorum tek umudum buydu aslında

Planım şu ki oraya misafir olarak gidip temmeli kalmak okumak için gidemem Çünkü herhangi tahsilim yok başka ne şekilde olur hiç biliniyorum tek umudum buydu aslında

Bir hayali buyutmussunuz galiba içinizde... Çünkü bu isler gercekten kolay degil.. Yurtdışına çıkmak istiyorsunuz ama dil yok, egitim yok, anladığım kadarıyla maddiyat da cok yok.. Sadece gitmek istiyorsunuz.. Insanlar gezmeye bile gidemiyor dil sorunu yüzünden kaldi ki yerlesmek..

Yalan soyluyorlar gelmeyin diye demişlerdir. Ayrica 1 hafta kalmaya bile gitmek icin abnkanizda 1000 euro civari para olmasi lazim ya da anne babanizin. Turistik vize bile cok zor maalesef

Maaşlarının kesildiğini sanmiyorum..

Ben akrabaların normal oraya alacaklarınıda sanmıyorum.
Bende bir süre yurt dışında yaşadım ... insanlar kendi bekar çocuklarını çocuklarını zor götürüyorlardı. Akraba sizi nasil götürsün, size bakmakla yükümlü olduğuna dair noterde kağıt onaynatiliyor haftungeklärung mu neydi sanirim bu yüzden eve giren gelirin giderden sonra belli bir miktar dedikleri kac euroysa olmak zorunda, gidince çalışmıyorsuZ, anne-baba ilişkiniz yok ve yaşınıza bagli olarak sigortaniz olmayacak kendiniZ yatıracaksınız yani o aile sizde para olmadığı için belki bu tür şeylerden bahsediyorlar.yoksa diger türlü olduğunu sanmıyorum

Belli bir sureligine vizeniz olur turist olarak girersiniz.
Mesela 3 ay. 3 ayi gectiginde orda kalmaniz yasal olmuyor. Bu surede ne olmasini bekliyorsunuz? Orada kalma hakkiniz yok ama oraya yerlesiyorsunuz. Olur mu sizce?

Yasal basvurulari yapip oturum izni almadan kalmak gibi bir hakkiniz yok. Tabii belli durumlarla vize uzatilabilir. Ama bu oyle ha dedin mi olmuyor. Yani evlilik okul is gibi bir sey lazim. Is icin de zaten calisma izni lazim.

Ablam bir donem danimarkada okudu. Ogrenci vizesi bile ucu ucuna cikti ki donemi tamamlasin gelsin. Donem bitiyor 3 gun sonra vize bitiyor. Bütlere kaldi vizeyi cok gecerli sebeple bile vizeyi uzatana kadar burdan babamin ordan onun anasi agladi. Ama dedigim gibi her ulke ayni degildir.

Almanyayi bilmiyorum bu arada tabii ki fark olabilir yanlis yonlendirmeyeyim. Ama 3 asagi 5 yukari durum budur.
Mesele ulkeye bir sekilde girmek degil. Girip kacak yasamayi planlamiyorsaniz...

Bu konuda baska bi durum var gibi geliyor. Burda ise okula izin vermeyen aile almanyaya mi yolluyir sizi? Kacmayi dusunuyorsaniz tam guvendiginiz insanlar yoksa yasal yasama hakkinz yoksa dil bilmiyorsaniz asla gitmeyin.

Illa ben burdan kurtulayim derseniz ulke icinde bir seyler ayarlayin.

Vizeniz bitince geri dönmeniz gerek yoksa kaçak duruma düşersiniz ve sınırdışı olursunuz.Turist vizesi ile temelli kalınılmaz.

sanirim sana sponsor olacagi icin yani kalacak yeri var biz karsilayacagiz sorumluluk bizim ve belirli bir tax odemesi gerekiyor devlete normalde insanlar calistiklari saati az gosterip az tax oderler o size sponsor olacagi icin fazla odeyecek sanirim bunu demeye calismis bu arada ben Ingiltere adina knusuyorum Almanya da belk aynidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…