Demek sorunsal almanyaya da sıçramış
Almanya'da kalmayı istemek sınırdaşı sebebi mi ?Almanyayi net bilmem ama fransada bu cezaya ugrayip sinir disi edilme sebebi
Almanyada da pek bir farkli yoktur
Neden mecbursun istersen bi anlat belki baska care buluruz
Kolaylik zorluk bir yana suç işleyeceksiniz
Evet buna da izin vermez abim orda onun yanına gitmek için ısrar ederim ,orda çalışırım dedim .açıktan okuyorum şimdilik başka işim falan hiç yokBende almanyada dogdum büyüdüm.
Vize alarak gitmesi zaten zorken hic bir sebep yokken ora gidip istedigin icin oturum alabileceginimi saniyorsun. Birincisi bu ikincisi almancan olmasi lazim öyle davet üzeri gittiginde üçüncüsü ya evlenmen ya okuman yada iş icin gidebilirsin iş icin olsa burda yani mesela burdaki calistigin yer yollar öylelikle.
Sunuda soramadan gecemicem, okumana izin vermiyen ailen almanyaya gitmene nasil izin verecek?
Planım şu ki oraya misafir olarak gidip temmeli kalmak okumak için gidemem Çünkü herhangi tahsilim yok başka ne şekilde olur hiç biliniyorum tek umudum buydu aslındaSöylediğiniz imkansız ötesi. Ben Almanya'da doğdum büyüdüm. Sonradan gelenler ya evlenerek geldi ya da eğitim için. Planınızı tam olarak açıklar mısınız?
Planım şu ki oraya misafir olarak gidip temmeli kalmak okumak için gidemem Çünkü herhangi tahsilim yok başka ne şekilde olur hiç biliniyorum tek umudum buydu aslında
Artık böyle olduk ya, sorunsal sorunsal, her yerde sorunsal
Almanya'da kalmayı istemek sınırdaşı sebebi mi ?
SüpersinDemek sorunsal almanyaya da sıçramış
Almanya'da kalmayı istemek sınırdaşı sebebi mi ?
sanirim sana sponsor olacagi icin yani kalacak yeri var biz karsilayacagiz sorumluluk bizim ve belirli bir tax odemesi gerekiyor devlete normalde insanlar calistiklari saati az gosterip az tax oderler o size sponsor olacagi icin fazla odeyecek sanirim bunu demeye calismis bu arada ben Ingiltere adina knusuyorum Almanya da belk aynidirHerkese hayırlı akşamlar kızlar ben yurtdışına temeli yerleşme kararı aldım ve vize işlemlerini uzaktan bir akrabamız yapacak ama temmeli kalırsam onların aldıkları maaşta eksilme olurmuş bu konu çok canımı sıktı var mı hakikaten böyle bişey varsa bilgisi yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?