Almanya sorunsalı

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.949
3.735
333
Herkese hayırlı akşamlar kızlar ben yurtdışına temeli yerleşme kararı aldım ve vize işlemlerini uzaktan bir akrabamız yapacak ama temmeli kalırsam onların aldıkları maaşta eksilme olurmuş bu konu çok canımı sıktı var mı hakikaten böyle bişey varsa bilgisi yazsın lütfen

Merhaba bu konuyla ilgili bir bjilgim yok ama hangi sebeble oturum alacaksiniz. Mesela evlenip gelenler aile birlesimi ile geliyor ve bildigim kadari ile maastan dusme olmuyor ama bellirli bir maasin olmasi gerekiyor Alamnyada yasayan esin.

Merhaba bu konuyla ilgili bir bjilgim yok ama hangi sebeble oturum alacaksiniz. Mesela evlenip gelenler aile birlesimi ile geliyor ve bildigim kadari ile maastan dusme olmuyor ama bellirli bir maasin olmasi gerekiyor Alamnyada yasayan esin.
Yok evli değilim ben orda akrabalarım var sadece

Ne alaka anlamadım ben.. Sizin maddiyatınızı onlar mı karşılayacak? O şartla mı vize alacaksınız alırken?

Yok evli değilim ben orda akrabalarım var sadece

Anladim ama soyle bir durum var bildigim Alamnyada temeli kalmak ve calisabilmek icin icin vize degilde oturuma ihtiyaciniz var. Ve bildigim kadari ile burada akrabalariniz olmasi yeterli degil en fazla turist vizesi alabilirsiniz. Benim tanidigim biri abisi burada yasiyor ve vize almisti bir kac kere hatta sonuncusu bir yillikti ama sonrasinda olmadi uzatmadilar

Evet aynen zaten vize de sorun olmazda sonradan orda kalacağıma dair başvuru yaparsam o para vize yapan kişilerin maaşından kesiliyor Muş yani sorumluluk onlara ait gibi bişey

Almanya'ya vize almak bile zorken orada sırf akrabalarınız var diye oturum almanız imkansız. Türkiye de aylık belli bir geliriniz ya da size sponsor olacak biri yoksa vize bile zor. Ama orada evlilik ya da bir okuldan kabul alırsanız oturum yapabilirsiniz.

Evet aynen zaten vize de sorun olmazda sonradan orda kalacağıma dair başvuru yaparsam o para vize yapan kişilerin maaşından kesiliyor Muş yani sorumluluk onlara ait gibi bişey

Burada kalabılmenız ıcın oturum gerekli onsuz calisamiyordunuzda. Oturum icinde gecerli bir sebeb burada akrabalarinizin olmasi gecerli bir seveb degil malesef. Ve evet turist vizesi icin basvurdunda akrabalariniz yani sizi davet ettiginde sorumluluk onlara ait ama para kesilmez

Vize almak ayri bir sey bir yere yerlesmek ayri bir sey..
Oturum izni yok calisma izni yok sadece vizeyle mi oraya yerleseceksiniz?

20 sene fransada yasadim, diyecegim o ki o isler oyle olmuyor.
Insanlar evleniyor yine bile eslerine problem cikabiliyor bir araya gelemiyorlar.

Bazi seyleri netlestirmeden gitmeyin derim.

Oralarda kepazelik rezillik cekersiniz. Yagmurdan kacip doluya tutulmayin

Biliyorum kolay değil ama mecburum gitmeye

Biliyorum kolay değil ama mecburum gitmeye

Almanyayi net bilmem ama fransada bu cezaya ugrayip sinir disi edilme sebebi
Almanyada da pek bir farkli yoktur

Neden mecbursun istersen bi anlat belki baska care buluruz

Kolaylik zorluk bir yana suç işleyeceksiniz

Bende almanyada dogdum büyüdüm.
Vize alarak gitmesi zaten zorken hic bir sebep yokken ora gidip istedigin icin oturum alabileceginimi saniyorsun. Birincisi bu ikincisi almancan olmasi lazim öyle davet üzeri gittiginde üçüncüsü ya evlenmen ya okuman yada iş icin gidebilirsin iş icin olsa burda yani mesela burdaki calistigin yer yollar öylelikle.
Sunuda soramadan gecemicem, okumana izin vermiyen ailen almanyaya gitmene nasil izin verecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…