Yok evli değilim ben orda akrabalarım var sadeceMerhaba bu konuyla ilgili bir bjilgim yok ama hangi sebeble oturum alacaksiniz. Mesela evlenip gelenler aile birlesimi ile geliyor ve bildigim kadari ile maastan dusme olmuyor ama bellirli bir maasin olmasi gerekiyor Alamnyada yasayan esin.
Sıçrar sıçramaz size ne bilginiz yoksa yazmayınDemek sorunsal almanyaya da sıçramış
Evet aynen öyle diyorlarNe alaka anlamadım ben.. Sizin maddiyatınızı onlar mı karşılayacak? O şartla mı vize alacaksınız alırken?
Peki siz çalışmayacak mısınız orada? Öğrenci misiniz?Evet aynen öyle diyorlar
Hayır çalışmayı düşünüyorum zaten ailem burda ne okumama izin verdi ne çalışmaya bu yüzden gitmek istiyorum açıkçasıPeki siz çalışmayacak mısınız orada? Öğrenci misiniz?
Yok evli değilim ben orda akrabalarım var sadece
Evet aynen zaten vize de sorun olmazda sonradan orda kalacağıma dair başvuru yaparsam o para vize yapan kişilerin maaşından kesiliyor Muş yani sorumluluk onlara ait gibi bişeyAnladim ama soyle bir durum var bildigim Alamnyada temeli kalmak ve calisabilmek icin icin vize degilde oturuma ihtiyaciniz var. Ve bildigim kadari ile burada akrabalariniz olmasi yeterli degil en fazla turist vizesi alabilirsiniz. Benim tanidigim biri abisi burada yasiyor ve vize almisti bir kac kere hatta sonuncusu bir yillikti ama sonrasinda olmadi uzatmadilar
Evet aynen zaten vize de sorun olmazda sonradan orda kalacağıma dair başvuru yaparsam o para vize yapan kişilerin maaşından kesiliyor Muş yani sorumluluk onlara ait gibi bişey
Biliyorum kolay değil ama mecburum gitmeyeVize almak ayri bir sey bir yere yerlesmek ayri bir sey..
Oturum izni yok calisma izni yok sadece vizeyle mi oraya yerleseceksiniz?
20 sene fransada yasadim, diyecegim o ki o isler oyle olmuyor.
Insanlar evleniyor yine bile eslerine problem cikabiliyor bir araya gelemiyorlar.
Bazi seyleri netlestirmeden gitmeyin derim.
Oralarda kepazelik rezillik cekersiniz. Yagmurdan kacip doluya tutulmayin
Biliyorum kolay değil ama mecburum gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?