Almanya Paylasim Alani(Tanisma)

fulda ki ? ben bu sitede yeni sayilirim beni bagislayin ama simdi cikmaliyim görüsürüz...

su burdayim siz bi tanisin dedim hepiniz birbirine cevap veriyodunuz karistirmiyayim sizi dedim yeni siniz ya o bakimdannnn :sm_cool::sm_cool:

kisme be yavrum allahan hayirlisi bizim burda cok türk yok az ama cok iyiler allah yoklularini gösdermesin cak cana yakinlar

hexecim birseysorcam derram beni eklemi arkadaslik lisdesine sevindim ama birsey sorcam ben ona nasil mesaj atabilirim n anllama geliyor arkadas lisdesine eklemek anam anlat bana bir zahmet

dogru türk olsunda camurdan olsun türk türkün derdinden anlar

canim ben 37 yasindayim iki cocugum var oglan 12 kiz 15 ev hanimiyim
17 senelik evliyim mutluyum huzurluyum kk vakit geciriyom kalan zamanlarimda

izmirliyim izmirli olmak ayricaliktir tabiki:roflol::roflol:

canim ben 37 yasindayim iki cocugum var oglan 12 kiz 15 ev hanimiyim
17 senelik evliyim mutluyum huzurluyum kk vakit geciriyom kalan zamanlarimda

izmirliyim izmirli olmak ayricaliktir tabiki:roflol::roflol:

tanistigima memnun oldum allah bagislasin canim sen massallah büyütmüsün cocuklari

benim bücür beni yiyip bitiriyor kafa götürmüyor artik galiba

hexecim birseysorcam derram beni eklemi arkadaslik lisdesine sevindim ama birsey sorcam ben ona nasil mesaj atabilirim n anllama geliyor arkadas lisdesine eklemek anam anlat bana bir zahmet

cani benim mesala konustugun insanlari arkadaslik listenden acik olup olmadigini görüyon yani kk dami degilmi ona bakiyom baska amacla kulanmiyom

yani sadece orda yaziyo iste o kadar ordan bir sey yazilmiyo baska soru varsa alayim cani mjeyyarjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…