Almanya Paylasim Alani(Tanisma)

Selam Kizlar,
bizim Apartman'da cok güzel ve 3 odali bir ev bosaldi. 01.03.08 den itibaren tekrar kiraya veriliyor. Ev Offenbach' ta , sehire cok yakin, alis-veris yerlerine yürüyerek gidiliyor, Kindergarten hemen arkasinda, sessiz ve güzel bir yer, binanin kendine ait bahcesi bilem var a.s

Evin kesimi süper, kapilmadan ilgililere duyurulur.
Öpüldünüz Bahar

bende hamurgdanim hamburgdaki arkadasalr meseajlarinizi bekliyorum cok yalnizim arkadasa ihtiyacim var arkadasim olurmusunuz ben hamburg wandsbek deyim

bende herne denim yaaaaaaaaaaa:))))) neresindesin ilknurrrrrrr.ben sodingen,tanisalim insalllah ya yakinizzz.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX beklerim canim..:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
cok memnun olurum,canim beklerim msn seni ok canim:)) hadi öptüm canim byyyyyyyyyyy:))))

merhabalar,ben de yeni üye oldum.franfurt ta oturuyorum.Istanbul`luyum.Almanca ögrenmeye calisiyorum.

slm cucu pete bende bocuhuma yakinim herne' de kaliyorum....tanisalim insalah kizlar ya :)))) bi kahve iceriz insallahhhh:)))))

Slm ben helin sitenite yeni kayit oldum Almanyada yasiyorum Tr de adanaliyimsitede bana yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk

hsg geldniz kizlar aramiza yeniden..umariz begenirsniz burayi bende tanidigima mm oldum ya ayakda olan yoku hic kimse yokmu yaniiiiiiiiii:))))))) yanliz miyim ben...

slm arkadaşlar ben de frankfurt-wiesbaden de doğdum büyüdüm 8 yıl önce evlendim şimdi çankırı-orta da yaşıyorum.senede bir gidip geliyorum.wiesbaden ve mainz dan olanlar varmı?:

selam arkadaşlarr bende almanyada yaşıyorumm yeni üye oldumm nürnberg te yaşıyorummm tanıştığımıza memnun oldumma.s.

mrb arkadaslar nasilsiniz benim annemde Frankfurt-offenback de kaliyo cok guzel bi yer orasi bende geleli 2 hafta oldu ,sizler memnunmusunuz almanyada olmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…