- Konu Sahibi KUZUMMMMM
cnm buda benden olsun benim favorim jean paul gaultierin fragile parfümü bi bak istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
almanyada yaşayan arkadaşlar orda moşız (söylenişi böle yazılışını bilmiyorum) diye bir parfüm adı duydunuz mu varmı ?
moschus! güzel ama tek basina cok agir bir kokudur,daha cok ileri yaslardaki bayanlarin tercihidir
moschus icerikli parfümlere bir bak bide.
gabriele sabatini bayiliyorum, jil sander sun cok kullaniliyor burda
bide burdaki deterjanlar lenorlar türkiyedekilerden daha degisik kokuyor, buda olabilir
almanlarin cildleri cok kuru oldugu icin vucutlarini bazilari (cogu pasakli, bakimsizdir:dilcikar:) hep kremlerler
Bebe kremleri cok satilir, benim bebe nemlendiricim var gecende onu sürdüm girdim yataga, askim koklaya koklaya nefesi kalmadi bayildi, cok temiz bi kokusu var dedi:asigim:
yarin okuldaki hatunlara tek tek soracam hangi parfümü kullaniyorsunuz
bakalim hangi parfüm en cok kullanilan yarin yazarim
almanlari coguda lenor kokar delikafadulden o olmasin yoksa aradigin koku:roflol::roflol:
Lenor adlı parfÜmÜn tam adı nedİr
:roflol::roflol::roflol:
Pardon belirtmeyi unutmusum lenor parfüm deyil yumusaticidir
tr de yokmuyduki lenor:uhm:
Anam sordum bugün kizlara tek tek
cogu parfümü ?? Dedi kullanmiyom dedi, bende icimden dedim belli pasaklilar:mymeka::mymeka::dilcikar:
Laura biogotti, jil sander iki kisi dedi
ben vucut lotionu olarak puma flowing kullaniyorum, cildim cicek gibi kokuyor
heryerime sürüyorum ayaklarima bile-tatlicadiarzu-
suan kullandigim kylie minouge
sonracima chanel no 5 aldim ama keske almasaydim begenmedim sonradan
sicak havalarda da felce azura pudrami kullaniyorum oda güzel kokuyor
puma urban da cok güzel
gabriele sabatini varmi tr de bilmem ama mutlaka bak pisman olmassin
mex parfümlerde almanlarin tercih ettikleri
bide en son antalyaya gittigimde güneslendikten sonra vucut nemlendirmek icin nivea after sun kullanmisdim harika kokusu var:lepi: