• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm buda benden olsun benim favorim jean paul gaultierin fragile parfümü bi bak istersen

almanyada yaşayan arkadaşlar orda moşız (söylenişi böle yazılışını bilmiyorum) diye bir parfüm adı duydunuz mu varmı ?

moschus! güzel ama tek basina cok agir bir kokudur,daha cok ileri yaslardaki bayanlarin tercihidir

moschus icerikli parfümlere bir bak bide.

17097859.jpg

gabriele sabatini bayiliyorum, jil sander sun cok kullaniliyor burda

bide burdaki deterjanlar lenorlar türkiyedekilerden daha degisik kokuyor, buda olabilir
almanlarin cildleri cok kuru oldugu icin vucutlarini bazilari (cogu pasakli, bakimsizdir:dilcikar:) hep kremlerler
Bebe kremleri cok satilir, benim bebe nemlendiricim var gecende onu sürdüm girdim yataga, askim koklaya koklaya nefesi kalmadi bayildi, cok temiz bi kokusu var dedi:asigim:
bebe11.jpg

yarin okuldaki hatunlara tek tek soracam hangi parfümü kullaniyorsunuz
bakalim hangi parfüm en cok kullanilan yarin yazarim
almanlari coguda lenor kokar delikafadulden o olmasin yoksa aradigin koku:roflol::roflol:

Umarim link eklemem bir sorun teskil etmiyordur...Biraz arastirdim ama iliskili bir aciklama bulamadigim icin ekliyorum...Bu linkte Almanya´nin en büyük parfümeri zincirinin suan ki bayan parfümleri icin top 10´unu görebilirsiniz...Bence sahislarin severek kullandiklari parfümler üzerinden aradiginiz parfüme ulasmaniz bayagi zor...Birde sizin bu kokuyu ne zaman kokladiginiz önemli...Sonucta parfümlerinde revacta oldugu veya piyasaya sürüldükleri zamanlar oluyor ve devamli yeni parfümler cikiyor...Yani belli bir zaman belirtirseniz belki o zamanlar piyasada olan parfümler üzerinden bulunabilir (ki bu bile cok zor, sonucta yüzlerde degisik koku var)...Sevgiler...
Parfümerie Douglas - Düfte Spezial - Top 10 Damendüfte - Parfüm, Kosmetik, Pflege, Make-up, Düfte und Beauty-Trends bei douglas.de

moschus! güzel ama tek basina cok agir bir kokudur,daha cok ileri yaslardaki bayanlarin tercihidir

moschus icerikli parfümlere bir bak bide.

17097859.jpg

gabriele sabatini bayiliyorum, jil sander sun cok kullaniliyor burda

bide burdaki deterjanlar lenorlar türkiyedekilerden daha degisik kokuyor, buda olabilir
almanlarin cildleri cok kuru oldugu icin vucutlarini bazilari (cogu pasakli, bakimsizdir:dilcikar:) hep kremlerler
Bebe kremleri cok satilir, benim bebe nemlendiricim var gecende onu sürdüm girdim yataga, askim koklaya koklaya nefesi kalmadi bayildi, cok temiz bi kokusu var dedi:asigim:
bebe11.jpg

yarin okuldaki hatunlara tek tek soracam hangi parfümü kullaniyorsunuz
bakalim hangi parfüm en cok kullanilan yarin yazarim
almanlari coguda lenor kokar delikafadulden o olmasin yoksa aradigin koku:roflol::roflol:

bencede o arkadaşım:))))) türkiyede okadar çok aradım ama bulamadım yaa:)

Kızlar harıkasınız Çok teŞekkÜr edıyorum hepınıze nasıl sevındırdınız benı anlatamam ılgınız ıÇın Çok Çok teŞekkÜr ederım

Lenor adlı parfÜmÜn tam adı nedır

Lenor adlı parfÜmÜn tam adı nedİr

:roflol::roflol::roflol:

pardon belirtmeyi unutmusum lenor parfüm deyil yumusaticidir
tr de yokmuyduki lenor:uhm:

anam sordum bugün kizlara tek tek
cogu parfümü ?? dedi kullanmiyom dedi, bende icimden dedim belli pasaklilar:mymeka::mymeka::dilcikar:

laura biogotti, jil sander iki kisi dedi

ben vucut lotionu olarak puma flowing kullaniyorum, cildim cicek gibi kokuyor
heryerime sürüyorum ayaklarima bile-tatlicadiarzu-

suan kullandigim kylie minouge
sonracima chanel no 5 aldim ama keske almasaydim begenmedim sonradan
sicak havalarda da felce azura pudrami kullaniyorum oda güzel kokuyor
puma urban da cok güzel
gabriele sabatini varmi tr de bilmem ama mutlaka bak pisman olmassin
mex parfümlerde almanlarin tercih ettikleri

bide en son antalyaya gittigimde güneslendikten sonra vucut nemlendirmek icin Nivea after sun kullanmisdim harika kokusu var:lepi:

:roflol::roflol::roflol:

Pardon belirtmeyi unutmusum lenor parfüm deyil yumusaticidir
tr de yokmuyduki lenor:uhm:

Anam sordum bugün kizlara tek tek
cogu parfümü ?? Dedi kullanmiyom dedi, bende icimden dedim belli pasaklilar:mymeka::mymeka::dilcikar:

Laura biogotti, jil sander iki kisi dedi

ben vucut lotionu olarak puma flowing kullaniyorum, cildim cicek gibi kokuyor
heryerime sürüyorum ayaklarima bile-tatlicadiarzu-

suan kullandigim kylie minouge
sonracima chanel no 5 aldim ama keske almasaydim begenmedim sonradan
sicak havalarda da felce azura pudrami kullaniyorum oda güzel kokuyor
puma urban da cok güzel
gabriele sabatini varmi tr de bilmem ama mutlaka bak pisman olmassin
mex parfümlerde almanlarin tercih ettikleri

bide en son antalyaya gittigimde güneslendikten sonra vucut nemlendirmek icin nivea after sun kullanmisdim harika kokusu var:lepi:

ay canımmm lenor harikaaaa. Almanyaya gittiğimde hep alırım.. Ama tr de bulamadım ben keşke olsa:(

Canim bunlarin hepsi vücutta degisik kokular birakir senin aradiginda bu yüzlercesinin icinde olabilir bunlar türkiyede varmi bilmiyorum bulabilirsen bir denersin belki aradigin kokuyu bulabilirsin.

Almanyadan yazan arkadasimiz size lenorun kokusununda kalici oldugunu ve yaninizdan gecerken hissedildigini belkide senin algiladigin kokunun lenor olabilecegini söylemis.

nurparecim emegine saglik canim
valla takdir ettim, bisürü ugrasmissin eklemek icin resimlerivereliniortakturkbayragi:lepi:

Back