Bence almanlarda duyduğun koku bir losyonun kokusudur, muhtemelende güneş sonrası kremidir bilemedin güneş sütüdür.
Almanyada bulunduğum yerde parfüm almak istesem gittiğim iki yer var douglas cosmetics ve karstadt ikisinde de öyle almanlara özel bir parfüm yok, hep bilindik markaların ürünleri boy gösteriyor. Fiyatlar her halikarda Türkiyeden ucuz oluyor ama bazen öyle indirimler oluyor ki gerçekten insan inanamıyor :)
Dediğim gibi aradığın senin parfüm değil bence bir krem yada losyon.
Ama bir daha ki sefere sormak istersende aşağıda belirteceğim kalıbı bir kağıda yazıp sorabilirsin. Daha net bir cevap alırsın. Yoksa denemekle olmuyor bu işler o kokumu bu kokumu diye :) bende eskiden denerdim, artık hoşuma giden birşey oldumu direk soruyorum
Almancası:
Entschuldigung, können Sie bitte mir sagen: welche Düfte benutzen Sie? Ihren Geruch gefällt mir sehr gut. Ich werde mich freuen auf ihre Antwort. Bitte screiben Sie Ihre antwort, weil Ich leider nicht Deutsch verstehen kann, aber Ich habe Freunde, die mir helfen kann. Danke schön.
Türkçesi:
Affedersiniz, kokunuz çok hoşuma gitti, lütfen bana hangi parfümü kullandığınızı söyleyebilirmisiniz? Cevabınıza gerçekten sevineceğim. Lütfen cevabınızı yazın, çünkü ne yazık ki almanca anlamıyorum, ama bana yardım edebilecek arkadaşlarım var. Çok teşekkürler.