• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca mesajı açan arkadaşım almanların sevdigi ve kullandığı parfüm JILSANDER SUN. tarif ettigin gibi kokuyor. Alkolsüz ve sıkınca leke yapmıyor..Tavsiye ederim

aha buldum konuyu!!!! bu arkadaşla kesinlikle aynı parfümü arıyoruz!:3:
yıllardır her parfümeriye girip ııı şey aradığım bi koku var turist kokusu diyorum ben ona böle ferah temiz kokan bşi diyorum ama hala bulamadımmafoldumben
araştırmalarım bu yaz hız kazandı bulunca yazcamyerimseniben

kızlar bu parfümü ben de yıllardır arıyorum.Çok eski bir parfüm. hatta ben ona almancı kokusu diyorum. bizim akrabalar almanyadan gelince o kokardı evi sarardı kokusu.bruno banani olabilir ama onun da çeşitleri var. Nette araştırdım sadece almanyada varmış.ekşi sözlükte almanyadaki amcamızdan istediklerimiz arasında diyor:) chanel change tonunda,güneş yağı fakat daha freş temiz bir koku....

biz burdan gidince teyzemde diyor bize geldinizmi evin ici ayri bir koku var öyler kokuyor diye.
önce babam isvicreden gelirdi o kokuyu bizde duyardik.
biz isvicreye geldik.o kokuyu biz duymuyoruz ama teyzemler kuzenler öyle diyor havasimi suyumu bende bilmiyorum:D nekokuyor
ama cok hos bir koku babamdan bildigi icin

Son düzenleme:
benimde yıllardır aradığım koku bu.sürekli parfüm satan yerlerde tarif etmeye çalıştığım ama bulamadığım

almanyadan gelen akrabalarimizda böyle kokardi ben o kokunun adini almanya kokusu koydummm
yillar sonra da almanyaya geldimmm
anladim ki camasir yumusaticilari öyle kokuyor:)))

ben o kokuyu bir parfümde yakaladim animsatti belkide sadece bana animsatmis olabilir kokunun hissedilisi kisiden kisiye degisir:)

escada absolut me (mor renkli) bir koklayin :62:derim

Almanya'da yaşayan arkadaşlardan birşey öğrenmek istiyorum mümkünse.
Ulrıc de Varens markasının Recto Verso (4 çeşidi var bildiğim,şekli yuvarlak)marka parfüm orada satış da mı?

Merhaba,

Aradiginiz parfümü Almanlarin üzerinde aldiginiz icin sunu da bilmeniz gerekir. Türkiye´ye giden Almanlar genelde "zengin turist" degillerdir.
Bunu da göz önüne getirerek cok pahali parfümlerden oldugunu sanmiyorum. Dolayisiyla Chanel, Dior vs..bunlarin hepsini unutmalisin.
Daha önce yazan arkadaslar olmus bende tekrarliyim, burada uygun parfümler satiliyor ve Almanlar bunlari cok seviyor.
Fakat orada satiliyor mu iste onu bilemiyorum.
Resim ekleyen bir arkadas bile olmus, dolayisiyla neye benzedigini bile görmüsündür. Bruno Banani, Kate Moss, Esprit, Puma -bu markalarin en az 3 farkli kokulari var ve Almanlar bunlari cok seviyorlar.
Hadi diyelim biraz daha para harcadilar, 30 Euro civarinda Jennifer Lopez "glow" gercekten cok kullaniliyorlar bunu, bir ara her yerde alabiliyordun bu kokuyu. Ayni "happy clinique" gibi.

Umarim aradigin parfümü bulursun arkadasim

Aman tanrim,

asil HERKEZ´de olan parfümü unutmusum yazmaya:

ISSEY MIYAKE - femme ( okunusu FAM, yani "bayan")
- aradigin bu olabilir sicaklarda nerdeyse herkez bunu kullaniyor.

ve tabiki eskilerden
Davidoff "cool water"

Bol sans

Kızlar aradğınız kokunun bu olduğundan eminim desem yeri.. Tam tarif ettiğiniz gibi.. Kuzenım Almanyada yaşıyor bu yaz yanıma geldi çok begendım dedım markası ne dedım bunu söyledi dibinde azcık vardı şişesini bana verdi.. cok guzel bi koku ama malesef Türkiye'de yok.. Resmini de koyım itersenz ..
$BETTY_BARCLAY_BE_4b423ce3b6278.jpg
$betty-barclay-beautiful-deodorant-75-0-ml-2647903552.jpg

biri parfüm ötekide deaodorat .. bendeki deodorantı.. Diyorum kii deodorantı bu kadar kalıcıysa edtsini düşünemiyorumm :69:

Son düzenleme:
Back