Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevmedim hiç hoşuma gitmedi
dün gece burdaki yorumlara istinaden göz kremini yine sürdüm bence bu kremden hiçbir şey olmaz
vucut için sürülebilir de cildiniz hassassa yüze bence uygun değil benim cildimi yakıyor
gündüz sürülecek bir krem değil dokusu yağlı,
spf yok gece de onu sürecegime peptitli daha güzel kremler var
beğenmedim ..aldıgıma da pişmanım
ben internetten almıstım
hafif okaliptüsümsü-ya da bana öyle geliyor, öyle bir kokusu var beni rahatsız etti
vucut için birşey diyemeyeceğim
ben yüzüme sürüyordum
ben internetten almıstım
hafif okaliptüsümsü-ya da bana öyle geliyor, öyle bir kokusu var beni rahatsız etti
vucut için birşey diyemeyeceğim
ben yüzüme sürüyordum
bu krem hiç indirime falan girmiyomu yaa çok pahalı kıyamıyorum o kadar para vermeyi bide işe yaramazsa
kesinlikle işe yarıyor. 1 tüpde derinliklerinde gözle görülür azalma boylarında kısalma oluyor ve silikleşiyor. ben bir 15 gün ara verdim 1.tüp bittikten sonra şimdi 2.yi aldım o bittikten sonra da sonuçları yazıcam.
krem pahalı fakat tanıtımda dedikleri gibi çok yoğun,yağlı. az miktar yetiyor aslında.eğer çatlakların bir kaç bölgede değilse uzun süre kullanırsın.
gerçektenmi işe yarıyo ozaman alıyım bende.. sen kaça almıştın cnm ve nerden aldın?
cnm ben direk strivectininturkey sitesinde spot reyon diye bir mağazaya yönlendiriyor oradan aldım 299 tl cik
gg de ve markafoni sitelerinde de var. bir fiyat araştırması yap ama güvenilir site olmasına özen göster. ben direk kendi sitesi yönlendirmiş diye spottan aldım. böyle takıntılarım vardır benim orijinal falan olmayabilir gibi.. sonuçta az para değil
şimdi pahalı bir krem olduğu için hani çok iddalı konuşmak istemiyorum işe yaramazsa üzülürüm çünkü. yapıdan yapıya fark ediyor. ama bende gerçekten çok işe yaradı. ben memnun kaldım. daha önceki yazımıda okursan eğer bir kutu aldım bitsin diye birşey yok. eğer benim gibi on yıllıksa çok zor. sabır ve istikrar çok önemli çatlak mücadelesinde
teşekkür ederim cnm bakıcam araştırıcam öyle alıcam eczanelerde varmıdır peki..benim çatlaklarım 1 buçuk yıllık insallah bendede işe yarar demarolleride almak istiyorum off çok para lazım
bu arada ben jenovi aldım 5 gündür hergün bir kez uyguluyorum inanmıcaksınız gerçekten etki etti fiyatı da uygun bıkmadan devam edicem kullanmaya gerçekten bende çok işe yaradı görünümü şimdiden güzelleşti çatlaklar silikleşti ve yumuşacık ve pürüssüzlüğe doğru gidiyor gibi kutu kutu alıcam valla, zamanla geçiriceğine inanıyorum, tavsiye ederim ben çok mutluyum
Ben kullandım ama malesef sonuc hüsran...kullanırken düzelirmiş gibi oldu bırakında aynen kaldığı yerden devam sorunlara...sanırım icinde biraz fondaten gibi bir bisey var bize iyilesiyormus hissini veriyor...
ben buna katılmıyorum ben 1.kutuyu bitirdikten sonra 1 ay kadar 2.kutuyu alamadım ve bu süre zarfında aynı kaldı çatlaklarım.şu anda 2.kutudayım. rengi koyu kremin fakat fondoten etkisi olsaydı boydan boya tüm çatlakları aynı anda kapatırdı yada hepsinde aynı etki olurdu. bendeki gelişmeler kimisinin boyu kısaldı kimisinin derinliği azaldı inceldi yani. ve ben malesef düzenli kullanamıyorum.kullanabilsem daha çok işe yarayacağını düşünüyorum.