• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamamda arkadaslar isim yazin burda bircok cesit var orda olmayipta burda bulunanlar hangileridir onu bilmiyorum sizler isimlerini yazarsaniz burdan ararstiririz sizin icin...

kuşum bizde zaten isim bilmiyoz çok güzel kokuları var ve hemen hemen kokuları birbirilerine çok benziyor bu da demek oluyorki zevkleri aynı bu insanların yani aynı tarz kokulardan hoşlanıyolar.
bizde bu kokuyu bulmaya çalışıyoz. yani orda en çok tercih edilen markalar neler ?

canım sakın dior addict alma leşş bi koku ben 2 sene önce aldım resmne tuvalete sıkıyodum berbat bişey hayatımda kokladığım en iğrenç koku hacı yağı gibi kokuyoo çok ağırr ...

doldurma parfüm aldıysan kötü kokabilir ama dior addict gerçekten çok özel ve güzel bir parfümdürşakkıdı

Bakin kizlar bence almanlarin üzerinde aldiginz koku vücüt losyonu, yagi, kremi olabilir cünkü onlarin yanindan gecerken sizinde dediginiz gibi koku yayiliyor ama bu benim dikkat ettigim kadariyla komple vücuttan gelen koku mesela kollarindada ayni koku var dedigim gibi bu vücutlarina sürdükleri körperbutter, körperlotion, körperkrem vs. olabilir bence diyorum cünkü vücutlarini parfümle yikayacak halleri yok.Ama ben birdahaki sefere hos bir koku aldigimda mutlaka soracagim bilginize...

Almanyada yaşayan arkadaşlar hani nerdesinizzz yaw
hadi bana almanyada rövanşta olan raflarda sıkça görülen parfüm isimlerini yazııınnnnn

tatlimm raflarda binlerce koku var,hangisi acaba:uhm:
ucuz parfümeriler var,ordaki kokulardan aklima gelenler esprit,s.oliver,mexx,puma,adidas,ünlü manken sanatci vs.isimli kokular....diye gidiyor..
kaliteli yerlerdeki kokularida biliyorsundur chanel,dior,jette,joop,armani vs..
ama arkadasinda dedigi gibi burdakiler genelde set halinde kullaniyorlar,parfümünü kremini,losyonunu..
birde su var,dus jellerinin cok cesiti var burda..onlardan olmasinna.s.

tatlimm raflarda binlerce koku var,hangisi acaba:uhm:
ucuz parfümeriler var,ordaki kokulardan aklima gelenler esprit,s.oliver,mexx,puma,adidas,ünlü manken sanatci vs.isimli kokular....diye gidiyor..
kaliteli yerlerdeki kokularida biliyorsundur chanel,dior,jette,joop,armani vs..
ama arkadasinda dedigi gibi burdakiler genelde set halinde kullaniyorlar,parfümünü kremini,losyonunu..
birde su var,dus jellerinin cok cesiti var burda..onlardan olmasinna.s.

Evet set halinde kullandiklari icinde kokuyu cok yogun sekilde aliyoruz.Ben Almanlardan tek bir koku degilde cok cesit kokular hissediyorum yanimdan gecerken bazilari benimde hosuma gidiyor ama ben yine tekrar söylüyorum onlar vücutlarini kokulu jellerle yikayip kremliyorlar onun icinde koku onlarda daha yogun hissediliyor.Yinede kauflarda türkiyede olmayan bir parfüme rastlarsam isimlerini alir burda yazarim...

Bruno banani türkiyede yok dediniz birde gabriela sabatani diye bir parfüm var türkiyede varmi bilmiyorum yalniz tabii bu parfümlerin pek cok cesidi var bu isimler altinda...

Bakin kizlar bence almanlarin üzerinde aldiginz koku vücüt losyonu, yagi, kremi olabilir cünkü onlarin yanindan gecerken sizinde dediginiz gibi koku yayiliyor ama bu benim dikkat ettigim kadariyla komple vücuttan gelen koku mesela kollarindada ayni koku var dedigim gibi bu vücutlarina sürdükleri körperbutter, körperlotion, körperkrem vs. olabilir bence diyorum cünkü vücutlarini parfümle yikayacak halleri yok.Ama ben birdahaki sefere hos bir koku aldigimda mutlaka soracagim bilginize...

ayyyy lütfen arkadaşım nolur yoldan geçen bir almandan güzel bir koku aldınmı çevir ve sor ben burda görebilsem hemen hiç çekinmeden soracam yani. aaaaaa yeter senelrdir arıyorum yaw birtürlü bulamadım.eşim kafayı kırdın artık sen diyo ama kırmak değil takıntı oldu bende. kafaya taktım yani

Evet set halinde kullandiklari icinde kokuyu cok yogun sekilde aliyoruz.Ben Almanlardan tek bir koku degilde cok cesit kokular hissediyorum yanimdan gecerken bazilari benimde hosuma gidiyor ama ben yine tekrar söylüyorum onlar vücutlarini kokulu jellerle yikayip kremliyorlar onun icinde koku onlarda daha yogun hissediliyor.Yinede kauflarda türkiyede olmayan bir parfüme rastlarsam isimlerini alir burda yazarim...

tamam arkadaşım haklısın set halinde kullanıyo olabilirlerde işte o kokunun adı. ya da herne kullanıyolarsa güneş yağımıdır, duş jelimidir bilmiyom işte onun adı ne yani.
ooooooyyyyyyooooooyyyyyyyyyyyyy

merhama arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır araştırdığım ama bir türlü bulamadığım bir parfüm var. eşimle antalya'ya balayına gittiğimizde ki biliyosunuzdur orda çok turist oluyo.
turistler yanımızdan geçerken çok güzel kremimsi güneş yağına benziyen bi kokuları var. eşime sordum turistler almanmış. ne kadar parfüm denedim sordum ama bi türlü bulamadım. Almanyada yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Almanların genelde tercih ettiği veya orda çok satılan parfüm isimlerini benle paylaşırmısınız. kullandıkları herneyse bilmiyorum ama tam benim tarzım. Merakla bekliyorum. Şimdiden çok teşşekür ederim.

Canim bak zaten Antalyada tatildeyken diyorsun bu günes yagidir ha aksamlari kokuyorlardi demissin ozamanda dedigim gibi bu jel krem lotiondur ben sana isimlerini bulur yazarim yalniz bunlarin pahali markalar oldugunu sanmiyorum burada drogerie ler var dm , rossmann , ihrplatz vs. gibi bunlarin kendi cikardiklar ürünler var benim tahminim almanlarin cogunlugu bunlari kullaniyordur cünkü ayni tarz kokuyorlardi diyorsun pahali parfümlerin jelleri ve kremleri cok pahali zaten ben bunlari arastirip sana yazacagim..

Bak bunlar kokoslu, kakaolu, hindistan cevizli , vanilyali vs.. daha bircok cesidi var kerm, jel, losyon... birkacini resimledim onlar dustan sonra vücutlarina komple bunlarla bakim ya´piyorlar...Bunlari almak istersen internette siteleri var sanirsam türkiyeyede yollarlar...

Eklentiler

• $!BNbQWBgCGk~$(KGrHgoH-C0EjlLlzVpnBJplTwERsQ~~_1.jpg
    $!BNbQWBgCGk~$(KGrHgoH-C0EjlLlzVpnBJplTwERsQ~~_1.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 99
  • $!BRBH3P!!mk~$(KGrHgoOKi8EjlLmY5yVBJ71fpu8Bg~~_1.jpg
    $!BRBH3P!!mk~$(KGrHgoOKi8EjlLmY5yVBJ71fpu8Bg~~_1.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $73c6_1.jpg
    $73c6_1.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 112
  • $171e_1.jpg
    $171e_1.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 94
  • $143131158.jpg
    $143131158.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 129
Canim bak zaten Antalyada tatildeyken diyorsun bu günes yagidir ha aksamlari kokuyorlardi demissin ozamanda dedigim gibi bu jel krem lotiondur ben sana isimlerini bulur yazarim yalniz bunlarin pahali markalar oldugunu sanmiyorum burada drogerie ler var dm , rossmann , ihrplatz vs. gibi bunlarin kendi cikardiklar ürünler var benim tahminim almanlarin cogunlugu bunlari kullaniyordur cünkü ayni tarz kokuyorlardi diyorsun pahali parfümlerin jelleri ve kremleri cok pahali zaten ben bunlari arastirip sana yazacagim..

teşekkür ederim canım allah razı olsun. haberlerini bekliyecem.
sağol arkadaşım.

canım jılsender SUN şiddetle tavsiye ederim

anam ben hiç bilmiyom bu kokuyu ama valla benide merak ettirdin kıı şimdi. inşallah bulursun bizlede paylaşırsın:))

Almanyada yaŞayan arkadaŞlar nerdesınız hadı bana orda rÖvanŞta olan markaları yazın

arkadaşım benim kardeşim almanayda yaşıyor. bende ara ara gidiyorum.

orada BRITNEY SPEARS CURıOUS , JIL SANDER SUN VE ESCADA MAGNETISM
çok tercih edilir. hepsini kullandım ve kullanıyorum gercekten hoş kokuları var...

arkadaşım benim kardeşim almanayda yaşıyor. bende ara ara gidiyorum.

orada BRITNEY SPEARS CURİOUS , JIL SANDER SUN VE ESCADA MAGNETISM
çok tercih edilir. hepsini kullandım ve kullanıyorum gercekten hoş kokuları var...

CANIM BENİM TAŞAKKÜR EDERİMa.s.:enbuyukkk:

Hadı almanyada yaŞayan arkadaŞlar bana orda rÖvanŞta olan kokuları yazarmısınız?

Back