Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende calismak istiyorumm ama calisma iznim yok bunun icin almanyaya geldikten sonra 2 sene
beklemek gerekiyomus benimde eylülde doluyo cok sükür evde vakit gecmiyor umarim iyi is buluruz :içelim:
gülsemin meslek yapmak icin integrastionu bitirip basarili olmak yeterlimi ? Ben B2 C1 C2 bunlari da bitirip ancak o zaman meslek egitimi icin yeterli almanca olacagini düsünmüstüm .Bu konuda bilgin varsa bizimlede paylasirsan sevinirim
Arkadaşlar siz niye çalışmıyosunuz ya, bence böle pazarlama falan nası bi iştir bilemicem ama gözünüzü açın. Almanya bitti falan diyenlere de ,inanmıyorum.
Doru düzgün bi iş bulun tecrübesizseniz en azından 500-600 kazanırsınız başlangıç için, sigortanızı muhakkak çalıştırın. Günde 5-6 saat çalışırsınız çokta zor değil. Bence sakın kaybetmeyin vakit.
Ben çok gördüm böle koca eline bakıp mecbr kalınca 40 yaşından sonra çalışmaya başlayan..
2 sene sonra almanyaya gelin gelicem.. anaokulu öğretmeniyim buurda. nasıl iş bulup çalışıcam hangi sınavlardan geçicem bilgi verirmisiniz şu an 20kelime ve fiil çekimlemeyi biliyorum 2senede de ilerleticem kurs belge şart mı
2 sene sonra almanyaya gelin gelicem.. anaokulu öğretmeniyim buurda. nasıl iş bulup çalışıcam hangi sınavlardan geçicem bilgi verirmisiniz şu an 20kelime ve fiil çekimlemeyi biliyorum 2senede de ilerleticem kurs belge şart mı
ya kizlar bende bisi sorcam simdi böyle okurken merak ettim
simdi ben türk vatandasiyim, ve türkiyeden birisiyle evlenirsem , ve onu buraya getirmek istersem. o erkekde okula gitmek zorundami, yani kursa ?
ve eger ben alman vatandasiysam, ve evlenecegim kisi türk vatandasi türkiyeden buraya gelcek.
bisey degisiyormu?
tsk ederim öptüm
evet canim mecburi oda gitmek durumunda
hatta bizim kursta Türk bir abla vardi esi alman vatandasiydi biz 100 euro oderken onun esi alman vatandasi Türk oldugundan 200 aliyorlardikaydirigubbakcemile
almanya iste ahh ahh off off ne diyim :mymeka::roflol: