- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
- Konu Sahibi HurremSultaan
Anlatayım canm bodoslama tüp bebege basladık 4 sene önce ilk deneme negatif öyle olunca Bir cok test istedi histereskopi yaptı boşyere neyse 2. Transfer oldu tuttu boş gebelik sonucu kürtaj oldum. 3. Denemeyi yapalm dedi dondurulmuş embriyolar vardı son iki tane transfer oldum hersey yolunda tuttu hamileym 13. Haftada bebegimin kafatası gelişmemiş tıbbi tahliye oldum 3 Gün suni sancıyla yavrumu doğurmaya calıstım. Aradan 1 yıl gecti bidaha en baştan başlayalım dedik cem beye tekrar gittik beni direk muayene masasına aldı ben bebegin basına gelenleri söylüyorum raporlarına bakmadı bile biliyorum Dedi gecti. Orda kalkıp gidicektim aslında ama muayene ücreti ödedim (850 tl) neyse dedim.yaşadığınız kötü deneyim için çok üzüldüm eğer sizi üzmeyeceksem sorabilir miyim ne gibi kötü bir deneyeminiz oldu?
Yumurtalar topladı 15 yumurta döllenme 5. Günü bekle derken 5. Gün haber geldi hiç biri gelişim göstermemiş cem bey sizi arayacak dediler aradı neden dedm bilemiyoruz yüzde elli senden yüzde elli sperm kaynaklı dedi 3 ay sonra gel farklı ilaçlarla başlayalım dedi tamam dedm kapattım. Nedemek 3 ay sonra gel bidaha diye benim çöpe giden 15 bin tl ne olacak hersey bukadar kolaymı.
Cem bey artık işi ticarete dökmüş kaybettiği hastalar umrunda değil neler yasamışlar takmıyo bile. Ben 4 senedir ondaydım artık önünden bile gecmem en iyi yer diye gittik gördük harcadığım paranın haddi hesabı yok 90 bin rahat harcadık bunun operasyonları kürtajları iğneleri sen düşün artık. Olay bu canım