Bune öfle sakin ol sampiyon
ben gereken tahlilerimi yaptiriyorum benim sagligim sonucta !! Hala bir doktora cakilip kaldin diyosun 3 doktor degistirdim 3!!! Tabikide kendi tecrübemi deneyimlicegim eger sizin yada tanidiklarinizin yumurta rezervi az ise yada kaliteli degil ise yada baska birsey var ise doktor elinden geleni yaptiysa gerisi takdiri illahi elden baska bisey gelmez..
doktorun davranisini bilemem kendisini cooook yakindanda tanimam, hasta ve doktor iliskisi önemlidir tabiki bu dönemler cok hassastir ama hazirlikli olmak lazim hertürlü sonuca HERKES POZITIFI GÖRCEK DIYE BIRSEY YOK bi önceki yazimdada dedim simdi de diyorum.
kaldi ki artik bunu oraya gidince anlicagim nasil bir ortam oldugunu .. şansimi denicegim senin gibi cogu kisi bu yoldan gecmis burdan okuyorum duyuyorum kii benim direk tüp bebek yaptirip yaptirmicagimi nerden biliyorsun
öyle emin konusup öfkeleniyorsun bosuna cok hararetlisin. Kendi deneyiminden kaynakli olsa gerek senin icin üzgünüm ama herkes negatif yada pozitif alcak diye bisey yok bu yüzdende türlü nedenler vardir. Bu sebeplede millete kötülemek gerekmezki tüp bebek merkezini kötülemekden ziyada korku yada kaygi aşilamayada gerek yokki .. herşeyi gectim yaşim daha 25 ve 3 senelik evliyim allah önce yillarca bebek hasretiyle yanim tutuşanlara versin en son bana versin ne diyim bu işler birazda nasip.. gercekten senin adina üzgnm az cok tahmin edebiliyorum.bu sürecin yipratici oldugunu umarim daha iyi yerde daha iyi doktorda güzel sonuclar elde edersin.