Almanya da hamilelik

hosbulduk loori ins cnm cok isterim iki kizdan sonra bi oglum olsun hayirlisi artik rabbim ne verirse onu alicaz.ben almanya ulm tarafindayim sen nerdensin

Hayirlisi olsun canim. Ama bence ozaman kesin kizin olucak senin :) cünkü genellikle kizlar göstermiyor.

kizlar almanyada üc kere hakkimiz varya ultrasona girmek icin hangi haftalar bakiyo doktor.benim cuma gunu terminim var ve cok merak ediyom cinsiyetini ogrenebilicekmiyim tam olarak bi 9 haftalikken bakti bide 12 haftalikken ins cumayada bakar yoksa 35 euro odemeliyim

aaaaa neden ki ben hamilelligimin basindan beri iki hafta da bir termine gittim. her seferinde bakti resim verdi. hic duymadim bu dedigini... ayrica parada ödemyoruz...canim sen bi arastir neden böyleymis??

uuuu baya uzagiz haa.ekim annelerindede goruyorum seni iki yeri birden idare ediyoz masallah

evet canim ben 3 yeide idare ediyorum valla sorma hizliyimdirr

benim bu zamana kadar hep alttan bakti diger terminimde ustten bakicakmis ve ilk kez kalp atislarini duyucaz bilmiyorum para konusunu ama neden para verelim ki :26:

aaaaa neden ki ben hamilelligimin basindan beri iki hafta da bir termine gittim. her seferinde bakti resim verdi. hic duymadim bu dedigini... ayrica parada ödemyoruz...canim sen bi arastir neden böyleymis??

evet canim ben 3 yeide idare ediyorum valla sorma hizliyimdirr

benim bu zamana kadar hep alttan bakti diger terminimde ustten bakicakmis ve ilk kez kalp atislarini duyucaz bilmiyorum para konusunu ama neden para verelim ki :26:

kizlar bana doktor dedi uc kere ultrason hakkin var sigorta uc kere oduyo sen bundan haric baktiracaksan ucreti 35 euro diye sasirdim simdi.cumaya gittigimde ucretli derse soyliyim bakalim

kizlar cuma gunu gittim doktora ultrasonda bakti para falan bisey demedi ve bebegimi erkege benzetti hayirlisiyla saglikla ins erkektir

slm kizlar bende almanyadayim ,bende anlamiyorum bazi doktorlar ultrasyon parasi istiyor bazisi istemiyor.. benim doktorum hic istemedi mesela ,ama teyzemin gelininde istemislerdi ..
sizlerde detayli ultrasyona girdinizmi yada girecekmisiniz?

kizlar cuma gunu gittim doktora ultrasonda bakti para falan bisey demedi ve bebegimi erkege benzetti hayirlisiyla saglikla ins erkektir

slm kizlar bende almanyadayim ,bende anlamiyorum bazi doktorlar ultrasyon parasi istiyor bazisi istemiyor.. benim doktorum hic istemedi mesela ,ama teyzemin gelininde istemislerdi ..
sizlerde detayli ultrasyona girdinizmi yada girecekmisiniz?

misafir hadi insallah canim hayirlis olsun insallah

birgulcum ben 27sinde gidicem ultrasonda bakilacak alacagini sanmiyorum ama yazarim neler oldugunu

misafir hadi insallah canim hayirlis olsun insallah

birgulcum ben 27sinde gidicem ultrasonda bakilacak alacagini sanmiyorum ama yazarim neler oldugunu

Benimde ayin 17 sinde olacak , bende parasini sordum birsey istemediler parasiz diye .. Önemli olan hayirli haberlerini alalimda

Bu arada bu sayfada cok cok iyi olmus , biz almamyada yasayanlar türkiyeye göre cok farkli muane ediyorlar , sizler kacinci haftanizdasiniz ? Foliensäure iciyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…