• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

sen nerdesin canim benim...evlisin degilmi...:44::44::44::44:

19 YASINDAYIm cocuk istiyorm sence erken mi daha:2:

kiz yinede hamburg cok uzak degil........layla canim benim valla evliliginde bi sorun yoksa yerine oturmussa bence erken degil...cünkü bekleyincede ilerde baska sorunlar ortaya cikiyo keske hic korunmasaydik diyoruz ve pisman oluyoruz...esin ve sen istiyosaniz bence baslayin calismalara:17:

kiz yinede hamburg cok uzak degil........layla canim benim valla evliliginde bi sorun yoksa yerine oturmussa bence erken degil...cünkü bekleyincede ilerde baska sorunlar ortaya cikiyo keske hic korunmasaydik diyoruz ve pisman oluyoruz...esin ve sen istiyosaniz bence baslayin calismalara:17:

HMM ben hic korunmadim korunmam da ama esim istemiyo ama ben istiyorum bu ay ikna edebilirsem yapmayi dusunuyorum 12 ci aya kadar tutar insallah :9:

CANIM bu resimleri koyuyorum ya ne nasil bisey oldugunu bilmiyorum rast gele basiyorum yanlis anlama yani canim:99:

kiz layla bu kiz bana niye dil cikariyo dedim kendi kendime:9::9::9::9::9::9:baskasina yaparsin bilmiyorum ama yanlis anlayabilirlar...:52::52::52::52:

Back