• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

Kiz yasaaaak nerelerdesin sen yavvv?:27:

Anam yuzunu goren cennetlik:9:

Layla ne kadar oldu turkiyeden geleli?1 yildir evliyim demissin.evlenip mi geldin?

Kiz yasaaaak nerelerdesin sen yavvv?:27:

Anam yuzunu goren cennetlik:9:

Layla ne kadar oldu turkiyeden geleli?1 yildir evliyim demissin.evlenip mi geldin?

yaw ben nerdeyse hergün kkya girerim ama sen nerdesin bende sana hic rastlayamiyorum....:9:hangi topiklere takiliyosun:44::44::44:

ben genelde kadin dogum bölümündeki bu ayda olmadi topigine takilirim..ordada güzel paylasimlar oluyo..sen ne yaptin doktora ne gittinmi?:126:

VALLA DAHA COK SORACAGIM VAR:3::3::3:

yaw ben nerdeyse hergün kkya girerim ama sen nerdesin bende sana hic rastlayamiyorum....:9:hangi topiklere takiliyosun:44::44::44:

ben genelde kadin dogum bölümündeki bu ayda olmadi topigine takilirim..ordada güzel paylasimlar oluyo..sen ne yaptin doktora ne gittinmi?:126:

Yasakhayal sen neredesin yaa seni ariyorum her yerde :((

Heh gelmisssin hosgeldin benimde misafirim vardi giremedim ya neler oldu gumusle ne guzel konusuyodunuz ne oldu da ayri dustunuz okuyunca cok uzuldum ya peki te bisey anlamadim zaten :14:

Layla sen neredesin kizz? :27:

Beyazlim sana soru sormustu gordun mu bak yukariya?

Canim calisiyorum diye fazla ugrayamiyorum

Gittim gecen persembe doktora dedim 21 aydir deniyoruz gelen giden yok..

Ok o zama bakmaliyiz neden olmuyor dedi ve adetin 4-6 gunu arasi gidip kan verecem bir hafta falan sonrada ultraschall sonra adete yakin tekrar kan

Vermeliyim....bakalim hayirlisiyla ne cikacak.

Back