• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

selam kizlar nasilsiniz.sizin fikrinize ihtiyacim.biz bebise kismetse araba bakiyor.ama hangisi daha kullanisli.fiyati iyi,bilmiyoruz.internetde dolasirken.ABC designden 3 TEC begendim.ama bazi yorumlar kotu.bu markayi kullanan yakinlariniz varmi.nasil bir marka.iyimi.yoksa HAUCK mu iyi.:26::26:

selam kizlar nasilsiniz.sizin fikrinize ihtiyacim.biz bebise kismetse araba bakiyor.ama hangisi daha kullanisli.fiyati iyi,bilmiyoruz.internetde dolasirken.ABC designden 3 TEC begendim.ama bazi yorumlar kotu.bu markayi kullanan yakinlariniz varmi.nasil bir marka.iyimi.yoksa HAUCK mu iyi.:26::26:

benim eski arabanin hatirliyamadim simdi markasini ama baby one magazasindan almistim cok pahali degildi ama cok iyiydi, abc design cok iyi ama pahali benim bildigim, ucuzu varsa bilemem ama hauckda iyi, bence markasi fiyatini artiriyo, cok meshur olmayip iyi olan arabalarda var...:34:

Gunaydin kizlarrrr

Nasilsiniz:9:

Ben dun arkadasin tavsiye ettigi doktora gittim ve tarihler verdi misal siklusun 4.-6. Gunu kan alinacak

Sonra ortasina dogru ultraschal yapacak sona sonuna dogru yine kan alinacak ve sonra tekrar ultraschall

Bakalim hayirlisiyla ne olacak

Dedi ona gore devam tahliler yapariz.

Insallah hic gerek kalmaz........

Eeee anlatin bakalim kizlar sizler nasilsiniz?

Merhaba kizlar ben yine geldim ama buu topigi bulmak kolay olmadi ben adetimin 2. gunu basladim bal corek otu kurune bakalim esimede vitamin kullandiriyorum yeni arkadaslarada merhaba ve bide pazartesi ovulasyon testi almayi dusunuyorum.. Allahim herkese versin insallah..:16:
HEE bU arada yalnizlik cook kotu :14::14:

Kizlar bu sayfayi yenileyelim surekli bak bole bos bos olmuyoo:14:

Kiz yasakhayal buradaya gel bi el atalim bak sayfamiz elden gidiyo kurtaralim girip biseyler yazalim unutmayaim burayida :51::51:

Looriciiiiiiiim kuzummmm geldim iste sesini duyup:9::52::52:

Nasilsin canim benim...ovu test aldinmi?

Bu sayfa cok bos kaliyo canim ya olmuyo ama :20:

Iyiyim canimm seni sormali nasilsin yok daha almadim pazartesi bi bakicam bakalim calismalrada devam bu arada tabiki :16:

Kizlar bu sayfayi yenileyelim surekli bak bole bos bos olmuyoo:14:

Kiz yasakhayal buradaya gel bi el atalim bak sayfamiz elden gidiyo kurtaralim girip biseyler yazalim unutmayaim burayida :51::51:

doru söyledin..burayada el atmak lazim:4::4::4::4::4::4:

Hosgeldin iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin.?:16:

Selam canım ıyıyız sen nesılsın :66:

iyiyim bende sagolun....ben de kilinikte cumaya randevu aldim,bakalim ,neler diyecek neler cikacak....cok umutsuz ve yorgun hissediyorum kendimi,hickimsenin olmadigi bir yerde,hic birseyi dusunmeden yasamak istyiorum....offfff

Back