• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

iyiyim bende sagolun....ben de kilinikte cumaya randevu aldim,bakalim ,neler diyecek neler cikacak....cok umutsuz ve yorgun hissediyorum kendimi,hickimsenin olmadigi bir yerde,hic birseyi dusunmeden yasamak istyiorum....offfff

Neden canim umutsuzsun ne oldu :26:

Oyle oluyo birsey gelince hepsi birden geliyo... Ama alisiyoruz hayat alistiriyo bize..

Sen neden klinlige gidiyosun peki tup bebek icin fln mi?

ya 3 seneden beridir kadin doktorlariyla bir sonuca varamadim,artik ciddi ciddi pesine dusmem lazim,kilinkte daha detayli tahliller yapiyorlar,o yuzden bir gtmem lazim, bakalim esimin tahlilleride cikinca en uygun ve olasi tedaviye baslayacagiz insallah....

ya 3 seneden beridir kadin doktorlariyla bir sonuca varamadim,artik ciddi ciddi pesine dusmem lazim,kilinkte daha detayli tahliller yapiyorlar,o yuzden bir gtmem lazim, bakalim esimin tahlilleride cikinca en uygun ve olasi tedaviye baslayacagiz insallah....

Dogru soyluyosun bencede aartik gidin insallah bi problem fln cikmaz yada yoktur yakin zamanda da bir bebisin olur..:emir_bebek:

Back